Bebeğimi erkek hıssedıyorum doktor kız dedı

Hnisam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
4
0
1
Ordu
2. Gebeliğim doktor 15 haftada %80 kızı dedi ama ben erkek hıssedıyorum ilk gebeliğimden farklı.benim gını olup sonradan erkek olğunu öğrenen var mı?

Bende erkek hissediyorum ama dr kesin kız dedi bayramdan sonra ayrıntılı ultrason var orada gormeyince inanmiyacaim kız olduguna

2. Gebeliğim doktor 15 haftada %80 kızı dedi ama ben erkek hıssedıyorum ilk gebeliğimden farklı.benim gını olup sonradan erkek olğunu öğrenen var mı?

aynısını yaşadım..ilk hamileliğimde yaşadıklarımın tam tersini yaşadım..kız hissediyordum ben..hatta pembe tulumlar bile almıştım..öyle emindim..
ama doktor 15 ya da 16. haftada erkek dedi...nedense hissettiklerinin tam tersi çıkıyor 2. bebeklerde..hep öyle duydum.

Çevremde bi kaç kişide duydum beşinci aya kadar kız denılıp sonra erkek olduğu anlaşıldı.kızımda hissetmiştim kız olacağını rüyamda görüyordum hep. Şimdi erkek görüyorum rüyamda bilmiyorum hayırlısı Allah'tan

Bende erkek hissettim hep Rüyalarımda falan 15 haftada % 99 erkek dedi 18 haftada kiza benzio dedi ertsi gn baska doktra gttim erkek dedi bikac gn.snra 4 lu ultrasna grdim erkek oldu kesnlesti pipisni grdk kiz dedilermi yanlma az olr diye blyrm erkegi kordon bagiyla karstblylrms ama kiz cok karsmiyms ama inşallah hayrlisi saglikli olsunda

Back
X