Bebeğimi evde yalnız bırakan kayınvalidem

23 günlük bebek ne yapacak,koltuktan atlayacak mı?
Kusabilir ve kusmugunda bogulabilir AZ vijdan ya ne kadar rahatsiniz kizim 1 yasinda basladi yurumeye parkta 4 yasinda hala pesinde gezerim milletin cocugu orda burda dusup yarim saat annesini Ariyo Kadin sermis yesillige ortusunu h. Yvn gibi cekirdek citleyip karilar la dedikodu yapiyo o cocuk kacirilabilir o cocuk kaybolabilir baska cocuklar tarafindan darp edilebilir boyle ve sizin zihniyetinizdekiler neden Anne olurki

henuz yuruyemeyen bir bebek, yatarken kenarlarını yastıkalrla falan korumaya aldıgınızı söylüyorsunuz, zaten kv sadece bakmaya inmiş evine, saydıgınız ihtimaller ( asansor bozulması vs vs ) % kaç olabılır kı, yani bence fazla gerilmişsiniz...
Bence Kadin sermeye indi gelinini kapida girup3 sok olunca kivirdi ahh muge anlidan kapiyoruz bir seyler sadece makinaya bakmak ve ya bitmismi diye inilmez her makina bitince kapanir zaten ben asla bir cocugun yasi kac olursa olsun tek birakilmasina karsiyim

Bu zihniyete Küfüru basacanda boyleleri için banlanmaya degmez zaten olacaksa olur ne demek ya. Herkes dogurur ama herkes Anne OLAMAZ
Sen bu zihniyetle bu üslupla anneliğin hakkını veriyorum diyorsan herkes verir merak etme. Burda sövülen kvlerden olursun sen kesin😀 klavye artisti seni.

Son düzenleme:
Kusabilir ve kusmugunda bogulabilir AZ vijdan ya ne kadar rahatsiniz kizim 1 yasinda basladi yurumeye parkta 4 yasinda hala pesinde gezerim milletin cocugu orda burda dusup yarim saat annesini Ariyo Kadin sermis yesillige ortusunu h. Yvn gibi cekirdek citleyip karilar la dedikodu yapiyo o cocuk kacirilabilir o cocuk kaybolabilir baska cocuklar tarafindan darp edilebilir boyle ve sizin zihniyetinizdekiler neden Anne olurki
Eee benim cocuklarım da 10 aylık yürüdü, nereye varıyorsun anlamadım.

Allah Allah??
Çocuğun uyku sersemi pencereden atlayivermesi kayinvalidenin suçu olmaz bence. Evi güvenlikli hale getirmek lazım her zaman. Sonuçta çocuk uyuyor banyoya gireyim, bı wcye gireyim diyoruz. Bunlarda bile beş on dk çocuk yalnız kalıyor. Galiba genç anneler çoğu zaman k validelerin de bir zamanlar çocuk büyüttüğünü unutuyor
pardon da wc'ye girmekle dışarı çıkmayı nasıl bir tutarsınız
evet vakit olarak belki aynı ama wcdeyken çocuk ses çıkardı mı duyarsınız ama dışarıda çocuk kendini yırtsa nasıl duyacaksınız acaba??

valla bende bişi olmaz derdima ama bu önce fişi çekmeye sonra çamaşırı da 5 dk asayıma geçebilir. uykudan uyanıp birini göremeyince delirmiş gibi oluyo çocuklar. o uyanınca alsın evine çeksin fişi assınlar birlikte çamaşırı ne olacak ki.

Şimdi tvde gördüm 2.5 yaşındaki çocuğu annesi evde bırakıp bi yere gitmiş
Çocuk pencereden çıkıp korkuluklara sıkışmış
Mahalleli kapıyı kırıp girip kurtarmış IMG-20191106-WA0009.webp

Mahalleli kapıyı kırıp girip kurtarmış Eki Görüntüle 2551605
İçerde yanlış anlamadiysam 9 yaslarinda bir kardeş daha var ...çocuğu o tutmuş...alt kat komşusu canını hiçe sayıp pencere kenarına çıkıyor😔 ben o adamın da kardeşini tutup hayatta tutmaya çalışan kardesin de ömürleri boyunca o anki kaygıyı tekrarlar şekilde yaşayacaklarını düşünüyorum😕

pardon da wc'ye girmekle dışarı çıkmayı nasıl bir tutarsınız
evet vakit olarak belki aynı ama wcdeyken çocuk ses çıkardı mı duyarsınız ama dışarıda çocuk kendini yırtsa nasıl duyacaksınız acaba??

Önemli değil de,
Üç Beş dakika bir zamanda çocuk uyanıp üstünü başını parçalamaya mi başlıyor?
Sizin çocuklar öyleyse bilemem tabi...
Milyon kez yazdım ev güvenliyse ev güvenliyse ev güvenliyse ev güvenliyse!!!!!

çocuk uyurken bi 5 dk de çöplere atmaya gittim geldim hala uyuyordu kötü mü oldu.

Bitmiş bir çamaşır makinasinin fişini çekmemek den dolayı oluşabilecek bir risk / tehlike, bir bebeğin evde tek başına bırakıldığında olabileceklerden fazla değildir.Makinanin fişini cekmeyince ne oluyor anlamıyorum...buz dolabının fişini mi cekiyorsunuz sokağa çıkarken ?

Makinaya bakmaya gittiyse sonuçta getirip senin evinde asmayacaksa en az 15 dkkada ancak gelir o da tehlikeli gerçekten, kalbini kırmadan uyar bncede.

Yalnız hep beraber aynı apartman da yaşamak nasıl bişi çok merak ettim :KK64:

dün bir abla uyanık çocuğunu bırakıp süt almaya gitmişti.
bazen ince düşünemiyor insan ama. kayın valideniz bir fişi çekip gelecek büyütmeyin bu kadar.

Eee benim cocuklarım da 10 aylık yürüdü, nereye varıyorsun anlamadım.
Ahahahaha bu ne laa millete vitamin eksikligi musallat olmus Ben cocugum erken yurudu kiyasi yapmiyorumki nerenizle okuyonuz aaaa tovbe yarabbim iste egitim sart ben yazmisim IQ 0 bacim ne anlamis ahahahah 😂😂😂

Ben yazmisim Yukari kizim 1 yasinda basladi yurumeye 4 yasinda simdi ogunden bu gune parklarda pesinden ayrilmam diye.....
Özguveni ve IQ'su ayni sevide islem goren birisi eee benim cicicigim da 10 aylikken yürüdü eee ne alaka 1 yasinda da ucar o ahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣

Mahalleli kapıyı kırıp girip kurtarmış Eki Görüntüle 2551605

Off
Arkadaşlar bunun anne evde olan versiyonları da var.
Bı kisminiz anlamıyor söylediğimi

Ben bir buçuk yaş farkı olan iki çocuk annesiyim.
Çok şükür yanma, camdan düşme, evde kilitli kalma, bogulma tehlikesi, elektrik çarpma, evden çıkıp gitme gibi kazalar yaşanmadı.

Neden ?
7/24 başında gözümü kırpmadan beklediğim için değil.
(Çocuklar uyurken çöp de atarim, duşa da girerim, üst kata da cikarim)
Prizlere kilit taktım.
Pencereler kilitli.
Balkonlar kilitli.
Dış kapı kilitli.
Bahçe kapısı kilitli.
Etrafta küçük ağzına atabilecegi birşey yok.
Bıçaklar yukarıda.
Deterjanlar kilitli dolapta.

Anlatabiliyor muyum???
Ben çocuğu bırakıp markete gidin demiyorum.
Hiç birşey olmasa korkar çocuk.
Çocukla evde olsanız dahi, arkanızı döndüğünüz an, prize elini sokabilir.
Wc gidersiniz, uslu uslu oynarken birden cama çıkabilir.
Eviniz güvenli olmalı.
Güvenli bir evde uyuttugunuz bir çocuk da,
Siz bir çöp atmaya gittiginizde, beş dakikada en fazla odalarda sizi arar..
Eğer uzun süreli yalnız kalırsa o zaman tehlikeli tabi. Pencerenin kilidini uğrasa uğrasa açabilir mesela...

Back
X