- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
Günaydın hanımlar.
Sakince işe geldim. Ama aklıma geldikçe hala geriliyorum.
Bugün oğluma k.validem bakıyor.
Annemler, kayınvalidem ben aynı apartmandayız.
Çıktığımda oğlan uyuyordu, aşağı indim apartmandan çıkınca kendi annemlerden bir şey almam gerektiği için döndüm. Onlardan tekrar çıkıp asansörü çağırdım. Asansör kayınvalidenin katından indi ve asansörde k.validem vardı. Bi an şok geçirdim. Oğlum 15 aylık ve yanında değil.
Çamaşır makinesinde çamaşır varmış, makinesi bitmiş mi diye bakmaya inmiş evine
Oğlan uyuyordu merak etme dedi.
Bendeki tedirginliği görünce çıkınca resim gönderirim dedi.
Anne uyanırsa çok korkar dedim sadece.
Bu arada kendi yatağında yatmıyordu, benim yatağımdaydı. Daha önce bir kez yataktan düştü. Yanları korunaklı aslında yastıkla falan ama henüz yürümese de yataktan falan inmeye çalışıyor.
Belki 5dk ama içim çok çekildi.
Kayınvalidemi çok severim, aramız iyidir, oğluma da allah için iyi bakar fakat bu durum beni çok gerdi. Kendisine herhangi olumsuz bir şey söylemedim.
Siz bu duruma nasıl yaklaşırsınız?
Sakince işe geldim. Ama aklıma geldikçe hala geriliyorum.
Bugün oğluma k.validem bakıyor.
Annemler, kayınvalidem ben aynı apartmandayız.
Çıktığımda oğlan uyuyordu, aşağı indim apartmandan çıkınca kendi annemlerden bir şey almam gerektiği için döndüm. Onlardan tekrar çıkıp asansörü çağırdım. Asansör kayınvalidenin katından indi ve asansörde k.validem vardı. Bi an şok geçirdim. Oğlum 15 aylık ve yanında değil.
Çamaşır makinesinde çamaşır varmış, makinesi bitmiş mi diye bakmaya inmiş evine
Oğlan uyuyordu merak etme dedi.
Bendeki tedirginliği görünce çıkınca resim gönderirim dedi.
Anne uyanırsa çok korkar dedim sadece.
Bu arada kendi yatağında yatmıyordu, benim yatağımdaydı. Daha önce bir kez yataktan düştü. Yanları korunaklı aslında yastıkla falan ama henüz yürümese de yataktan falan inmeye çalışıyor.
Belki 5dk ama içim çok çekildi.
Kayınvalidemi çok severim, aramız iyidir, oğluma da allah için iyi bakar fakat bu durum beni çok gerdi. Kendisine herhangi olumsuz bir şey söylemedim.
Siz bu duruma nasıl yaklaşırsınız?