- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
- Konu Sahibi kesenmakas
Ya keşke öyle olsa. =( Kızımın babaannesi torunlarını çok sever, hiç şüphem yok. Her şeyini yollarına serer. Ama artık yaştan mı, rahatlıktan mı bilmiyorum, 3 yaşındaki çocuğu, vızır vızır işleyen ve kaldırım yüksekliğinin neredeyse olmadığı bir yol kenarında, gözünün önünden ayırmaması gerektiğini bilmiyormuş, onu öğrendik. Kızım büyük bir tehlike atlattı bu sebeple. O yüzden ben babaannedir, sizin kadar düşünür, onun da canı deyip güven duyamıyorum. Yani düşüncede öyledir, elbette canıdır ama uygulamaya gelince her ayrıntıyı düşünemeyip, tehlikeye davet çıkarabiliyorlar.
Allah korumuş kızınızı neyse ki bir şey olmamış, çok geçmiş olsun. Verdiğiniz tek bir örnek üzerinden genelleme yapmak bana doğru gelmedi. Savunmak maksatlı söylemiyorum kayınvalidenizin dalgınlığına geldi sanırım. Olmaması gerek ama bu hatayı yapan siz de olabilirdiniz. Siz varken yaşanmış olsaydı bu olay iyi bakamayan anne mi olacaktınız? Bilmiyorum belki kendi kayınvalidem ile kıyas yapıyorum. Ben kendi kızımı bırakıp bir yere gittiğimde hayatta arayıp ne yaptın, ne oldu, şunu yaptın mı, böyle yaptın mı diye aramam mesela. İyi bakacağından eminim, gözüm arkada değil. Hem baksın diye bırakıp hemde her noktada işine karışmak burda sizi hatta konu sahibini tenzih ederek söylüyorum bana doğru gelmiyor