• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi evlatlık vermek istiyorum...

pelin2688

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
53
42
3
37
Geçen sene sosyal paylaşım sitesinde bir mesaj aldım günlerce gecelerce uyuyamadım bir bayan " iki cocugumuz var bize yardım edebilir misiniz çocuğumuzun biri 1 buçuk yaşında diğeri ise 1 aylık, küçük olanı evlatlık vereceğiz".
Sosyal hizmetlere başvurması için günlerce dil döktüm, ikna ettim Allahtan ayrılmadı kuzusundan kendi bakıyor zor olsa da!!!
Bence bu konularda forum yöneticilerini ve arkadaşlar bu kadar sert olmayın, BİR ANNENİN EVLADINDINDAN VAZGEÇMESİ KOLAY BİŞEY DEĞİL O PSİKOLOJİDEKİ KADINA YÜKLENMEYİN SABIRLA KONUŞMAK YOL GÖSTERMEK LAZIM!!!
Evet arkadaşlar anne değilim KAS HASTASIYIM OLAMAYACAĞIM VE BAŞKASININDA OLSA BEBEK VE ÇOCUKLAR İÇİN CANIMI VERİRİM :'( BEN HAKSIZSINIZ DEMİYORUM!!! BUNU YAPAN KADIN NORMAL PSİKOLOJİDE DEĞİL ÖNEMLİ OLAN EVLATLARIMIZ O KADINLARI DOĞRU YÖNLENDİRELİM DİYORUM SADECE :'(
KADINLARIN BAZILARI İNSANLARIN BU TEPKİSİNDEN KORKTUKLARI İÇİN BEBEĞİNİ ÖLDÜREK KADIN ÇOK!!! BENİM ÇABAM BUNU ENGELLEMEK O KADINLARI SAVUNMAK ASLA DEĞİL :(
Yurtlarda gönüllülük yapan biriyim ÇOK iyi biliyorum eksikliklerini, çok zor çokkk :'(
Benim o kadar çok kendi problemim varki, engelliyim,tekerlekli sandalyedeyim, normal bir hayatım yok, 28 Yaşındayım hala anneme babama muhtacım, işyerimde, sokakta devamlı dışlanmaya maruz kalıyorum... AMA KENDİMİ GEÇTİM BEN ÇOCUKLAR İÇİN ÇIRPINIYORUM!!

Son düzenleme:
Geçen sene sosyal paylaşım sitesinde bir mesaj aldım günlerce gecelerce uyuyamadım bir bayan " iki cocugumuz var bize yardım edebilir misiniz çocuğumuzun biri 1 buçuk yaşında diğeri ise 1 aylık, küçük olanı evlatlık vereceğiz".
Sosyal hizmetlere başvurması için günlerce dil döktüm, ikna ettim Allahtan ayrılmadı kuzusundan kendi bakıyor zor olsa da!!!
Bence bu konularda forum yöneticilerini ve arkadaşlar bu kadar sert olmayın, BİR ANNENİN EVLADINDINDAN VAZGEÇMESİ KOLAY BİŞEY DEĞİL O PSİKOLOJİDEKİ KADINA YÜKLENMEYİN SABIRLA KONUŞMAK YOL GÖSTERMEK LAZIM!!!
:KK57::KK57::KK57:buradan evlatlık alacak birini mi arıyorsunuz

ben anlamadım şimdi kim bu bayan siz mi başkası mı

kimi ikna ettin

Kim çocuğunu vermek istedi? Kim üstüne gitti? Anlamadım beno_O

Size kocaman bir tebrik koyuyorum,pardon ediyorum

Evlatligi hayrina vermiyorlar ciddi paralar donuyor bu islerde.
Bazilari sirf para icin bile cocuk doguruyor satiyor, dogurup bakmiyor, atiyor, kesiyor. O yuzden "herkes annedir, cok kutsaldir bik bik" goygoyu yapmayalim.
Cocuga bakamayacak kadar durumu olmayan da bir zahmet ayni mahalledeki aile hekimligine gidip bedava kontrol hapi alacak.
Sonra "ama biz korunduk!!!" Diye cenkirmeyecek.

Olay geçen sene olmuş.
Bir sosyal paylaşım sitesinden size ulaşılmış.
Siz şimdi gelmiş buraya bu konuyu açmışsınız.
Sanki biri bebeğimi vercem dedi de biz onu kk'da taşa tuttuk.
Burada bile gerçekleşmemiş olay.
Valla anlamadım ben ne amaçla açtınız bu konuyu?
Sosyal mesaj veresiniz mi geldi, noldu?

ALLAH GÖSTERMESİN ASLA BEN ÖYLE BİRŞEY YAPMAM ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM BU İŞTE LİNÇ EDECEK GİBİ ATLIYORSUNUZ :'(

ALLAH GÖSTERMESİN ASLA BEN ÖYLE BİRŞEY YAPMAM ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM BU İŞTE LİNÇ EDECEK GİBİ ATLIYORSUNUZ :'(
İyi de bundan sanane arkadaşım? Her insanın tepkisi aynı olmaz ki.Böyle bir şey duyarsan sen daha sakin karşıla o zaman.Herhalde sinirleneceğiz haklı olarak.Madem öyle yapmasınlar çocuk,doğru düzgün korunsunlar hamile kalmasınlar.Sanki daha önce para içinde yüzüyorlardı da,bebek doğduktan sonra aç susuz kalıyorlar birden bire.Kendi çocuklarına bakmak mı zor geliyor? Madem öyle yapmasınlar o zaman.Paraları yok diye söyleniyor ama arka arkaya da doğurmadan duramıyorlar.Ne dememizi bekliyorsun bu durumda?

Burada cocuk sahibi olabilmek icin maddi manevi dipte olan insanlar varken cocuk yaparim bakamazsam veririm luksune sahip insanlar buraya yazarsa evet linc edilir. Sanki bir sabah kapilarinin onunde buluyorlar cocugu. Ben az bir borcum olsun moralim bozuluyor libidom dusuyor millet ac karna tavsanlar gibi ciftlesiyor. Rahatliga bak ya.

Back
X