• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi evlatlık vermek istiyorum...

böyle bir konu açıldı da linç girişimi mi oldu ? ben mi kaçırdım..
1 sene önceki mevzuuyu neden şimdi gündeme getirdiniz ki

En olmadık şeyleri bile ''Vicdan'' adı altında normalleştiren insanlardan gerçekten inanılmaz sıkıldım.Sıtkım sıyrıldı.Arkadaşım çocuğa bakamicaklarsa ki bu gayet normaldir olabilir para yoktur iş yoktur bilmemne,o zaman korunucak.Korunabildiği kadar sevişicek.Ben hem zevkime bakıyım ama çocuğa bakmıyım böyle bi dünya olamaz ya.Bide aaa demekki zor durumda yaa yazık.E olur öyle o zaman dememizi mi bekliyorsunuz.Bazı insanların bakış açıları beni gerçekten dehşete düşürüyor.

Zamaninda aldirsaydin da evlatlik vermeseydin saka mi bu? Anlayis bekliyo bi de yeme yedir icme icir

Ne alaka??
Geçen seneki olayı şimdi mi hatırladınız?
Canınız sıkıldı herhalde kalkın da bir çay koyun en iyisi.

ALLAH GÖSTERMESİN ASLA BEN ÖYLE BİRŞEY YAPMAM ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM BU İŞTE LİNÇ EDECEK GİBİ ATLIYORSUNUZ :'(
canınız sıkıldı adrenalın ıstıyorsunuz heralde
:)
1 sene oncekı durum sımdı mı aklınıza geldı
sırf bu konuyu acmak ıcın mı uye oldunuz
amacınız nedır anlayamadım
hatta aklımda yokken aklıma gırdı ıyıce sınır oldum evlatlık vermek ısteyene hadı bakalım....

niye tepki göstermeyecekmişiz yahu sabi çocuğun günahı ne? iki dakikalık zevk için bakamayacağın çocuk madem yapma yaptın bakacan arkadaşım . o eskıdenmiş bakamıyom falan fılan kımden ıstesen sabı çocuk ıcın elınden gelenı yapar . bence savaşmaktan korktuğundan evlatlık verılmeler oluyor. anlamıyorum ben hamıleyım ılk cocugum dusune dusune gelecek planlaya planlaya olsun ıstedım . ıkı dakikalık zevk olsun bakamassak verelımmı dıcem bumudur yanı . allahım en sınır olduğum konudur . bıde sunu kabullenın arkadaşım burda kac bın kışıyız ve kaç bın tane dusunce var bırakın kım ne dıyosa soylesın fıkrını bence sız vazgecın bı sunu yazmayın bunu yazmayın demekten .!!!!

İŞTE BUNDAN BEBEKLERİNİ SOKAĞA ATIYORLAR NE OLUR ARKADAŞLAR BÖYLE YAPMAYIN'!!!!!!!!!!!!!
BEN YENİ ÜYEYİM AÇILAN KONULARI OKUDUM ÇOK SERT TEPKİLER VERDİĞİNİZİ GÖRDÜM, BAŞIMA GELEN BENZER OLAYI ANLATTIM VE DEDİM Kİ DOĞRU YÖNLENDİRMELERLE İYİ SONUÇLAR ALINABİLİYOR!
BUNU DEMEK İSTEDİM SADECE :(

ayrıca ATLAMAK nedir yahu bıde buyuk harflerle . anlattınız konu nedır uslubunuz nedır biz k... mıyızkı atlayalım !!!!

İŞTE BUNDAN BEBEKLERİNİ SOKAĞA ATIYORLAR NE OLUR ARKADAŞLAR BÖYLE YAPMAYIN'!!!!!!!!!!!!!
BEN YENİ ÜYEYİM AÇILAN KONULARI OKUDUM ÇOK SERT TEPKİLER VERDİĞİNİZİ GÖRDÜM, BAŞIMA GELEN BENZER OLAYI ANLATTIM VE DEDİM Kİ DOĞRU YÖNLENDİRMELERLE İYİ SONUÇLAR ALINABİLİYOR!
BUNU DEMEK İSTEDİM SADECE :KK43:

Keyfi yapilmis birseyi dramatize hale sokmayin bosuna.

BUNU DEMEK İSTEDİM SADECE :KK43:
İyide burda eğerki böyle bir konu açılsa ki benzerleri vardır illaki bir yönlendirme yapılıyor. Bilgisiz olunabilir sizin gibi yol gösteren kişiler mevcut burda da tabiki. Herkes sizin deyiminizle atlayan cinsten değil. Ayrıca artık evlatlık verme diye bişeyi hiçkimse vicdanına kabul ettiremez. Şartlar değişti dahada iyileştirildi. Evlatlık verme vs düşünen insan benim gözümde de kolaycı insandır.

Konuyu acanin amacı ne acaba tebrik mi edelim sizi ? Madalya mi takalim?? Neyi anlayalim çocuğu yapmayı biliyorsa bi zahmet baksın da yani onun bunun iknasiyla vazgectiyse vahim durum ne diyim..

olduuu normal karşılayalım.. siz biliyormusunuz evlatlık verilen cocukların ne yasadıgını !! hoş görelimmiş olur goruruz.. her gece yanımda evlatlık verilmiş bi adam uyuyor.. durumu iyi olan bi aileye verilmiş ama hep eksik kalmiş kuzenler dışlamş okul arkadasları senın annen o...ymus senı bırakmıs dıye alay etmısler sokak ortasında.. sonra benı babam vermek istemedı ona evlatlık soyu sopu belli degil diye.. burdada bitmedi kardeşlerini aradık yıllarca sonra bulduk ablasını kucuk kardeşlerını yurtta araba carpmıış ablası baska bı ulkede yılda 1 kez goruyor kardesler bırbırlerını annemı noldu anne 4 cocuk daha yapmıs mutlu mesut yasıo.. esımı bazen facebookta uvey kardeslerının hesabından annesının fotolarına bakarken yakalıyorum onların mutlulugunu uzaktan ızlıo.. lutfen tuzunuz kuruyken konusmayın.. linç etmemek lazım haklısın dıkkate bıle almamak laızm yok saymak lazım.. normal bısey gıbı bahsetmeyınn

olduuu normal karşılayalım.. siz biliyormusunuz evlatlık verilen cocukların ne yasadıgını !! hoş görelimmiş olur goruruz.. her gece yanımda evlatlık verilmiş bi adam uyuyor.. durumu iyi olan bi aileye verilmiş ama hep eksik kalmiş kuzenler dışlamş okul arkadasları senın annen o...ymus senı bırakmıs dıye alay etmısler sokak ortasında.. sonra benı babam vermek istemedı ona evlatlık soyu sopu belli degil diye.. burdada bitmedi kardeşlerini aradık yıllarca sonra bulduk ablasını kucuk kardeşlerını yurtta araba carpmıış ablası baska bı ulkede yılda 1 kez goruyor kardesler bırbırlerını annemı noldu anne 4 cocuk daha yapmıs mutlu mesut yasıo.. esımı bazen facebookta uvey kardeslerının hesabından annesının fotolarına bakarken yakalıyorum onların mutlulugunu uzaktan ızlıo.. lutfen tuzunuz kuruyken konusmayın.. linç etmemek lazım haklısın dıkkate bıle almamak laızm yok saymak lazım.. normal bısey gıbı bahsetmeyınn

Insanin en cok zoruna gidense evlatlarini saga sola verip mutlu mesut yasayan kadinlar. Allah bildigi gibi yapsin onlari. Esinizin duygusal olarak nasil bir eksiklik yasadigini tahmin edebiliyorum. Benim esimin de anne babasi ayrilinca babasi karisiyla beraber cocugu da bosamis. Babasi hayattayken yetim gibi buyumus. Suan baba kelimesi konusunda bile cok hassas.

Insanin en cok zoruna gidense evlatlarini saga sola verip mutlu mesut yasayan kadinlar. Allah bildigi gibi yapsin onlari. Esinizin duygusal olarak nasil bir eksiklik yasadigini tahmin edebiliyorum. Benim esimin de anne babasi ayrilinca babasi karisiyla beraber cocugu da bosamis. Babasi hayattayken yetim gibi buyumus. Suan baba kelimesi konusunda bile cok hassas.
cok tıkladım sanırım bı suru alıntı oldu.. eksik kalıolar ıste hiç bişi tutmuo o eksıklıgın yerini kadın bi suru cocuk yapmıs yaa bunlara neden bakmadın dıye cıkısası gelıo ınsanın ve eşime ulaşmak için bi adım bile atmadı umrunda bıle degıl. herkes anne olamıo dogurmak degıl mesele

Bakamayan varsa çocuk yapmasın... Hiç bir sey,çocuğunu evlatlık vermenin bir mantığı olduğunu Bana kabul ettiremez...
bi yanda böyle kadınlar bı yanda cocuk hasreti ıle kahrolan kadınlar.. diyecek söz yok aslında

bi tane bi buçuk yaşında çocuğu olan insan farz edelim durumu kötü bilmem ne pardon da nie ikinciyi yapıyorsun benim 7 yaşında kızım var ben bakamam diye yapmıyorum maddi olarak değil manevi olarak kızım hassas bu yüzden ilgimi alakamı bölmek istemiyorum bakamayacağını bile bile niye insanlar çocuk yapıyor kimse kusura bakmasın bi halt ediyorlarsa ya önlem alacaklar ya da sonucuna katlanacaklar
kuşlar bile yavruları uçup kendi yiyeceklerini bulabilecek düzeye gelene kadar bakıyor yavrularına.. bazı insanlar hayvan kadar olamıyo .

Geçen sene sosyal paylaşım sitesinde bir mesaj aldım günlerce gecelerce uyuyamadım bir bayan " iki cocugumuz var bize yardım edebilir misiniz çocuğumuzun biri 1 buçuk yaşında diğeri ise 1 aylık, küçük olanı evlatlık vereceğiz".
Sosyal hizmetlere başvurması için günlerce dil döktüm, ikna ettim Allahtan ayrılmadı kuzusundan kendi bakıyor zor olsa da!!!
Bence bu konularda forum yöneticilerini ve arkadaşlar bu kadar sert olmayın, BİR ANNENİN EVLADINDINDAN VAZGEÇMESİ KOLAY BİŞEY DEĞİL O PSİKOLOJİDEKİ KADINA YÜKLENMEYİN SABIRLA KONUŞMAK YOL GÖSTERMEK LAZIM!!!
Bende destek icin bi konu actim bin pisman oldum

Back
X