• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi evlatlık vermek istiyorum...

Bunun anlayışla karşılancak hiçbir yanı yok. Durumu yoksa maddi manevi yapmıcak.
Burda kimse o anneye ahh yazık bakamamış ki vermiş demez.
Bebeği olsun diye herşeyi deneyen anneler var. Olunca da bırak vermeyi gözünden bile sakınırlar.
Herkes anne olmayı haketmiyor malesef.

Üzüldüm hiç mi bakacak durumu yok ya benim düşüncem dilensin yinede evladını vermesin bu günün yarınıda var o çocuk büyüyüp hesap sorunca ne cevap vericek el kadar bebektim çok mu geldim sana demez mi?

Konu sahibi arkadas senin cocugun varmi eger olsaydi boyle konusmazdin yok tepki vermeyin tasa tutmayin bilmemne eger varsada annelik duygun tam oturmamis mi diyim artik bilemedim. Benim bi kizim var daha cok yeniyim annelikte ama bunun hayalini dahi kuramiyorum kizimin digdugu gun yasadigim yerde bir bebek daha dogmus annesi onu evlatlik vermis benim tanidigim birine bu olaydan cok etkilenip agladim basligi girynce tuylerim urperdi dogum yapmak anne olmak falan okadar duygusal biseyki anne olan bu duygulari yasamis olan her kadin boyle bi konuda tasa tutar bagirir cagirirda bu cok normal bi tepki. Şu da var oyle hikayeler duyuyoruzki vermek zorunda kalmis olan gercekten baska varesi olmayanlarda var allah o duruma dusurmesin kimseyi ama biz kadiniz duygusaliz anneyiz o yuzden tepki veririz pireyi deve de yapariz bu nizim dogamiz iyikide boyleyiz.

Oh ne ala ! Gel beni elle... Sonra ya tuvalette doğur, ya çöpe , yada işte nereye isabet ederse...can bu can.... O çoçuğu Nasıl yaptıysan öylede bakacaksın kardeşim.... konu sahibi bence geçen sene yaşadığı Şok'u üzerinden atamayıp , cahil anneleri ( hoş ; o işi yaparken cahil değiller ama) bilinçlendirelim demek istemiş , bence...

Evet arkadaşlar anne değilim KAS HASTASIYIM OLAMAYACAĞIM VE BAŞKASININDA OLSA BEBEK VE ÇOCUKLAR İÇİN CANIMI VERİRİM :'( BEN HAKSIZ OLDUĞUNUZU SÖYLEMEDİM Kİ SADECE BUNU YAPAN KADIN NORMAL PSİKOLOJİDE DEĞİL ÖNEMLİ OLAN EVLATLARIMIZ O KADINLARI DOĞRU YÖNLENDİRELİM DEDİM SADECE :'(
Yurtlarda gönüllülük yapan biriyim ÇOK iyi biliyorum eksikliklerini, çok zor çokkk :'(
Benim o kadar çok kendi problemim varki, engelliyim,tekerlekli sandalyedeyim, normal bir hayatım yok, 28 Yaşındayım hala anneme babama muhtacım. işyerimde, sokakta devamlı dışlanmaya maruz kalıyorum... AMA KENDİMİ GEÇTİM BEN ÇOCUKLAR İÇİN ÇIRPINIYORUM!!
ÖZÜR DİLERİM BİRAZ ARGO KONUŞMUŞUM AMA İNANIN ÇOK ÜZÜLDÜM İNANIN Kİ :'(

Sen haklisin.. ama ben bir anneyim ve anne olan kadinn o duyguyu yasadigi icin cocugunu sokaga atanlara boyle tepkiler vermesi normal. Ben tv de gordugumde hungur hungur agliyorum..

Tabi ki on yargi cok kotu bir davranis ama buda vicdan napsinlar.
Allah size hayat mucadelenizde kolaylik versin..

Oh ne ala ! Gel beni elle... Sonra ya tuvalette doğur, ya çöpe , yada işte nereye isabet ederse...can bu can.... O çoçuğu Nasıl yaptıysan öylede bakacaksın kardeşim.... konu sahibi bence geçen sene yaşadığı Şok'u üzerinden atamayıp , cahil anneleri ( hoş ; o işi yaparken cahil değiller ama) bilinçlendirelim demek istemiş , bence...
Aynen çok şükür anlayan çıktı yaaa :(:KK200::KK61::KK61::KK61:

Sen haklisin.. ama ben bir anneyim ve anne olan kadinn o duyguyu yasadigi icin cocugunu sokaga atanlara boyle tepkiler vermesi normal. Ben tv de gordugumde hungur hungur agliyorum..

Tabi ki on yargi cok kotu bir davranis ama buda vicdan napsinlar.
Allah size hayat mucadelenizde kolaylik versin..
Çok sağolun:KK61: hastalığım bir yana anne olamayacağım için daha çok ağladım :KK61: Allaha isyan ettim töbe töbe!!! BU KADAR İSTEYEN VARKEN NEDEN BÖYLE KADINLARA ÇOCUK VERİRSİN DİYE HAŞAA:KK61::KK12:
AMA BU BİZE DÜŞMEZ ÇOCUKLAR DOĞUYORSA BİZ ONLARIN REFAHI İÇİN SAVAŞMALIYIZ!!!

yeter ki topa tutmak olsun vurun vurun
kız diyor ankara siz diyorsunuz adana her şeyi anlayan kklılar bir bu konuyu anlayamadı ama linç etmeye gelince başı çekmeyi iyi bildiler....

BAŞTA EKSİK YAZMIŞTIM ONDAN OLDU GALİBA AMA BÖYLEDE ENGELLİ OLDUĞUMU SÖYLEYİNCE İNSANLAR KAİLE ALIP CEVAP VERMİYOR VEYA DAHA KÖTÜSÜ ACIYORLAR!!!!!! :(
GÖRÜŞÜNÜZÜ BEYAN EDİN YAA İLLAKİ BENİ DESTEKLEMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ!!!

doğuracağına aldırsaymış.günah olmasın diye doğurduğu bebeği vermeye yer arıyor günah işlemiyor mu şimdi? allah ne layık görürse onu yaşasın.

Hanımlar konuyu sakin sakin Konuşun lütfen ve forumlarda büyük harf bağırmak anlamına geldiğinden yasak, rica ediyorum büyük harflerle yazmayalım.

doğuracağına aldırsaymış.günah olmasın diye doğurduğu bebeği vermeye yer arıyor günah işlemiyor mu şimdi? allah ne layık görürse onu yaşasın.
Ben demedim mi sanıyorsunuz yüreğim kanadı inanın:KK61::KK61::KK61: Ama sakince ikna etmeyi başardım:KK42:
Ne acı birşey yaa

Back
X