Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahCok heycanliyim perşembe gunu doğum yapacam sonunda 11yıllık bekleyiş bitecek artık Oğlum a kavuşacam ne yazim bilmiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Cok heycanliyim perşembe gunu doğum yapacam sonunda 11yıllık bekleyiş bitecek artık Oğlum a kavuşacam ne yazim bilmiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Maşallah![]()
Aminn inşallahMaşallah Allah sağlıkla kavusmak nasip etsin inşallah analı babalı büyüsün size hayırlı evlat olsun insallah![]()
Aminn inşallah![]()
Cok heycanliyim perşembe gunu doğum yapacam sonunda 11yıllık bekleyiş bitecek artık Oğlum a kavuşacam ne yazim bilmiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Allah ın izniylen sende bebişin kalp atisini duyacaksin sabretSağlıcakla kucağına al inşallah cok az kalmış nasıl heyecanlı olduğun buradan bile anlaşılıyorben 5 yıl bekledim bir asır gibiydi hiç olmayacak korkusu çevre baskısı. Rabbim nasip etti elhamdülillah keseyi kalp atışını da duyarsam içim daha da rahatlayacak isteyen dileyen herkese tez zamanda nasip olsun bu duyguyu herkese tattırsın Mevlam
Nee güzel sizden 1 gün sonrada ben transfer olup bebeğime kavuşucamCok heycanliyim perşembe gunu doğum yapacam sonunda 11yıllık bekleyiş bitecek artık Oğlum a kavuşacam ne yazim bilmiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
En guzel dualarim sizinlen emin olun insallah sizde en yakin zamanda minik bebeginizin tekmeleriylen uyanacaksinizNee güzel sizden 1 gün sonrada ben transfer olup bebeğime kavuşucamDua edin bizlere. Sağlıkla ilerlesin ve doğsun inşallah benim de bebeğim. Allah analı babalı büyütsün çok güzel duygulardır eminim. İsteyen herkese yşatsın
![]()
Aminn insallahHayırlısı olsun şimdiden allah analı babalı büyütmek nasıp etsin. Maşallahbenimde cok az kaldı Doğumuma rabbim herkese isteyene hayırlı evlat nasip etsin güzel haberlerle inş
![]()