Bebeğimi heycanlan bekliyorum

Sağlıcakla kucağına al inşallah cok az kalmış nasıl heyecanlı olduğun buradan bile anlaşılıyor ben 5 yıl bekledim bir asır gibiydi hiç olmayacak korkusu çevre baskısı. Rabbim nasip etti elhamdülillah keseyi kalp atışını da duyarsam içim daha da rahatlayacak isteyen dileyen herkese tez zamanda nasip olsun bu duyguyu herkese tattırsın Mevlam

Allah ın izniylen sende bebişin kalp atisini duyacaksin sabret

Hayırlısı olsun şimdiden allah analı babalı büyütmek nasıp etsin. Maşallah benimde cok az kaldı Doğumuma rabbim herkese isteyene hayırlı evlat nasip etsin güzel haberlerle inş

Cok heycanliyim perşembe gunu doğum yapacam sonunda 11yıllık bekleyiş bitecek artık Oğlum a kavuşacam ne yazim bilmiyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin
Nee güzel sizden 1 gün sonrada ben transfer olup bebeğime kavuşucam Dua edin bizlere. Sağlıkla ilerlesin ve doğsun inşallah benim de bebeğim. Allah analı babalı büyütsün çok güzel duygulardır eminim. İsteyen herkese yşatsın

En guzel dualarim sizinlen emin olun insallah sizde en yakin zamanda minik bebeginizin tekmeleriylen uyanacaksinizAllah istegen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…