Bebeğimi hissedemiyorum :(

newjersey

2. meleğim hayırla gel..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
412
9
641
44
Sivas
Merhaba,

Sitenin uzun süredir takipçisiyim ve ilk defa konu açıyorum.Keşke böyle bir sebepten olmasaydı ilk konum Arkadaşlar hamileliğimde 21. haftayı bitirmek üzereyim ve hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum.İlk bebeğimde de 20-21. haftalar arasında hissetmiştim ,ikincide daha erken olması gerekir diye biliyorum.Çok endişeleniyorum.Aranızda benim gibi bir durum yaşayan varsa cvp ve önerilerine ihtiyacım var..

hiç hamile kalmadım bilemiyorum böle şeyleri ama metabolizman değişmiştir belki.... olamaz mı....

Bilemiyorum ki alakası var mı,rutin testler ve kontroller normal çıkıyor.
Hatta dr da şaşırıyor şimdiye kadar hissetmen gerekirdi diye,sorun yok diyor
ama çok kaygı ediyorum

hissetemeyebilirsin endişelenme.bişeyler ye ve dinlen uzun bir süre ozaman hissedeceğine eminim.ama yinede hissetmezsen bir doktora git derim içinin rahatlaması için.

Canım ctsi kontrolüm vardı,detaylı ultrason yaptılar çok şükür herşey normal dedi
ama anlamıyorum bir türlü bu durumu,ben mi hissizim ki

Canım ctsi kontrolüm vardı,detaylı ultrason yaptılar çok şükür herşey normal dedi
ama anlamıyorum bir türlü bu durumu,ben mi hissizim ki

hayııırr be ne hissizi olurmu.vardır bi tıbbi açıklaması.hissedersin meraketme üzülme üzüldükçe bebeğin etkileniyor.dediğim gibi yat uzan uzun bir süre sadece bebeğini dinle göereceksin hissedeceksin.

canım benim bir arkakadaşım 6,5 aylıkken hissetti bebeğini maşallah şimdi ben ona tavşan diyorum çok hareketli bir kız :) 1 yaşına bastı...içini rahat tut....çikolata ve meyva suyu içtikten sonra yat karnını okşa ve konuş pıtır olacaktır için....

canım bazı çocuklar böyle oluyor, komşum var ilk bebeğini günlerce hissedemediği zamanlar olurmuş, çocuk hareketsizmiş yani. belki seninkide hareketsizdir ya da her bebek bir değil ya... dert etme hissedersin yakında hem artık dur bebişim dersin dert etme annesi

Aslında biraz da vicdan azabı duyuyorum.İLk bebeğim kız,ikincinin de kız olduğunu öğrendiğim gün dr dan çıktım ve gözyaşlarıma hakim olamadım.Bekarlığımdan beri hep bir oğlum olsun derdim.Allahım nasip etmedi.Kendimi çok kötü hissediyorum böyle düşündüğüm için ama insan duygularına engel olamıyor.İnş herkesin içinde ben de sağlıla doğururum kızımı..

Eger yolunda gitmeyen birsey olsaydi doktor farkederdi...Icini ferah tut, iyi dusun iyi olsun...Sen boyle uzulursen bebek olumsuz etkilenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…