Bebeğimi hissetmemem normal mi?

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Kızlar 20. haftadayım yani tam yarısındayım gebeliğin. 16. haftada falan seğirmeler hissettim bi kaç kez. Ama şimdi hiç bir his yok. Sizce normal mi? Kafama takıldı da. Bazen sağlı sollu anlık batmalar oluyor. Bebek mi değil mi anlayamıyorum. Yani insanların dediği gibi kelebek kanadı balık kayması o tarz şeyler yok bende.

ben de aynı durumdayım. hem hamileliğim senden önde olmasına rağmen :(

bi ara baloncuk gibi şeyler hissediodum. artık nerdeyse hiç hissetmiyorum. hissettiğim şeyler bebek hareketleri mi onu da bilmiyorum.

Normal canım önce batmalar oluyo sonra kelebek çırpması sonra da seni sarsıyo tekmeleyince bağırıyosun :D
Sabret az kalmış o günlere.

Kızlar 20. haftadayım yani tam yarısındayım gebeliğin. 16. haftada falan seğirmeler hissettim bi kaç kez. Ama şimdi hiç bir his yok. Sizce normal mi? Kafama takıldı da. Bazen sağlı sollu anlık batmalar oluyor. Bebek mi değil mi anlayamıyorum. Yani insanların dediği gibi kelebek kanadı balık kayması o tarz şeyler yok bende.
ilk gebeligimde 22 haftada hissettim ilk. bunda 16. haftadan beri hissediyorum. ama sık degil. bazen bir gun hissetmiyorum hic. ilk gebeligin mi? 22. haftadan sonra hissedersin telas yapma

Ay çok sağolun kızlar aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama şeytan rahat bırakmıyor valla :) içimi rahatlattınız

Ayniyim canım seninle ilk olduğu için belkide bilemiyoruz bide çalışıyorsan o yigunluktan da farkında olmaya biliriz haftaya detaylı ultrason var benim ozaman sorcam 20 ile 24 arası hissediliyormus 26 dan sonra hareket hissedilmeyince doktora söylenmesi gerekmiş

İlk 22. Haftada ayrıntılı test sırasında ultrasonda bakılırken hareketi hissettim daha öncesinde yok balık kaydı, kelebek uçtu falan hissetmedim, 5. Haftada hisseden arkadaşlar vardı, ne kadar gaz desek de bebek diye gezerlerdi, insan onların yanında kendinde sorun arıyor ama bence 20. Haftalardan sonra kesin ve güçlü hareketler başlıyor.

İlk 22. Haftada ayrıntılı test sırasında ultrasonda bakılırken hareketi hissettim daha öncesinde yok balık kaydı, kelebek uçtu falan hissetmedim, 5. Haftada hisseden arkadaşlar vardı, ne kadar gaz desek de bebek diye gezerlerdi, insan onların yanında kendinde sorun arıyor ama bence 20. Haftalardan sonra kesin ve güçlü hareketler başlıyor.

Ahahah ben keseyi bile 6+3'te gordum bebek yoktu daha ortada.
5.haftada hissedenlere helal olsun daha milimlerle olculen bebegi :D
Hic gulecegim yoktu cok yasayin :D

Aynen öyle valla diyorum heralde problem bende :)

İlk hamileligimde doğum 30.haftada oldu ve o zamana kadar hissetmedim. Şimdi 2.hamileligim ve 19. Haftada yim hala bişey hissetmiyorum sanırım bende problem var:işsiz:

Ben de hissetmedim canım ama normal diyolar ilk gebelikte

her vucutta farklı zamanlarda hissediliyor bebek ben 17den beri tekme hissediyorum mesela ama ben çok zayıfım o yüzdenmiş kontrollerinde zaten herşey yolunda çıkıyorsa endişe etme

Back
X