Kızlar 20. haftadayım yani tam yarısındayım gebeliğin. 16. haftada falan seğirmeler hissettim bi kaç kez. Ama şimdi hiç bir his yok. Sizce normal mi? Kafama takıldı da. Bazen sağlı sollu anlık batmalar oluyor. Bebek mi değil mi anlayamıyorum. Yani insanların dediği gibi kelebek kanadı balık kayması o tarz şeyler yok bende.
ilk gebeligimde 22 haftada hissettim ilk. bunda 16. haftadan beri hissediyorum. ama sık degil. bazen bir gun hissetmiyorum hic. ilk gebeligin mi? 22. haftadan sonra hissedersin telas yapmaKızlar 20. haftadayım yani tam yarısındayım gebeliğin. 16. haftada falan seğirmeler hissettim bi kaç kez. Ama şimdi hiç bir his yok. Sizce normal mi? Kafama takıldı da. Bazen sağlı sollu anlık batmalar oluyor. Bebek mi değil mi anlayamıyorum. Yani insanların dediği gibi kelebek kanadı balık kayması o tarz şeyler yok bende.
İlk canım sanırım ondan kaynaklı anlayamıyorumilk gebeligimde 22 haftada hissettim ilk. bunda 16. haftadan beri hissediyorum. ama sık degil. bazen bir gun hissetmiyorum hic. ilk gebeligin mi? 22. haftadan sonra hissedersin telas yapma
İlk 22. Haftada ayrıntılı test sırasında ultrasonda bakılırken hareketi hissettim daha öncesinde yok balık kaydı, kelebek uçtu falan hissetmedim, 5. Haftada hisseden arkadaşlar vardı, ne kadar gaz desek de bebek diye gezerlerdi, insan onların yanında kendinde sorun arıyor ama bence 20. Haftalardan sonra kesin ve güçlü hareketler başlıyor.
Aynen öyle valla diyorum heralde problem bende :)İlk 22. Haftada ayrıntılı test sırasında ultrasonda bakılırken hareketi hissettim daha öncesinde yok balık kaydı, kelebek uçtu falan hissetmedim, 5. Haftada hisseden arkadaşlar vardı, ne kadar gaz desek de bebek diye gezerlerdi, insan onların yanında kendinde sorun arıyor ama bence 20. Haftalardan sonra kesin ve güçlü hareketler başlıyor.
Ben de hissetmedim canım ama normal diyolar ilk gebelikteKızlar 20. haftadayım yani tam yarısındayım gebeliğin. 16. haftada falan seğirmeler hissettim bi kaç kez. Ama şimdi hiç bir his yok. Sizce normal mi? Kafama takıldı da. Bazen sağlı sollu anlık batmalar oluyor. Bebek mi değil mi anlayamıyorum. Yani insanların dediği gibi kelebek kanadı balık kayması o tarz şeyler yok bende.
her vucutta farklı zamanlarda hissediliyor bebek ben 17den beri tekme hissediyorum mesela ama ben çok zayıfım o yüzdenmiş kontrollerinde zaten herşey yolunda çıkıyorsa endişe etmeKızlar 20. haftadayım yani tam yarısındayım gebeliğin. 16. haftada falan seğirmeler hissettim bi kaç kez. Ama şimdi hiç bir his yok. Sizce normal mi? Kafama takıldı da. Bazen sağlı sollu anlık batmalar oluyor. Bebek mi değil mi anlayamıyorum. Yani insanların dediği gibi kelebek kanadı balık kayması o tarz şeyler yok bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?