Bebeğimi hissetmiyorum 🙁

Sad woman

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
87
34
8
30
Kızlar 19+4 oldum ama bebeğin tekmelerini falan hissetmiyorum hala bazen karnımda gerilme bide kayma gibi şeyler hissediyorum ama her gün değil çok nadir doktor herşeyin yolunda olduğunu söylüyor ama yinede korkuyorum

Korkmanıza gerek yok bazılarımız 20. Haftadan önce hissetmiyor bazılarımız 16. Haftadan hissediyor korkmayın doktorunuz da onaylıyorsa misss sağlıkla alın kucağınıza

25te hissedenler var
Korkmayın herkes bir olck diye bir şey yok

Kızlar 19+4 oldum ama bebeğin tekmelerini falan hissetmiyorum hala bazen karnımda gerilme bide kayma gibi şeyler hissediyorum ama her gün değil çok nadir doktor herşeyin yolunda olduğunu söylüyor ama yinede korkuyorum
Ayrıntılı ultrasona girdin mi? Ben 18+6 da gitmiştim. İkiz olmasına rağmen his yoktu ayrıntılıda dokturum plesantaların ikisinin de rahim ön duvarında olduğunu söyledi yani bebişlerim ile göbeğim arasında plesantalar vardı. Belki seninde bundandır. 26 haftalık olduk. İlk ciddi temas 22. Haftada oldu iki gündürde dışardan belli oluyor vurmaları. Plesentadan dolayı 1 aydır net hissediyorum.

Ee bismillah canim daha 20 bile olmamışsın. Genelde 20 21 den sonra yavaş yavaş hissddiliyo çok nadie insanlar daha da erken hissediyo. Kuruntu yapma

Bugün gireceğim ayrıntılıya, hiç hissetmiyorum değil ama nadir oluyor ve de geceleri genelde gündüz hiçbirşey yok

hiç korkmayın kişiden kişiye değişiyor her şey yolundaysa sıkıntı yoktur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…