Bebeğimi Hissetmiyorum

Sahra_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
213
76
73
19+4 günlük hamileyim bebeğimi henüz hiç hissetmedim ve bugün kasıklarımda inanılmaz sancılar var bunları yaşayan var mı normal mi bunlar yardımcı olur musunuz

19+4 günlük hamileyim bebeğimi henüz hiç hissetmedim ve bugün kasıklarımda inanılmaz sancılar var bunları yaşayan var mı normal mi bunlar yardımcı olur musunuz
Canm ilk gebeliginse 22 haftaya kadar hissetmeye bilirisin ben ilk hissettigimde sanki icimde bi tane baloncuk patlamis gibi olmustu.kasik agrisiyla bi ilgisinin oldugunu dusunmuyorum

Bazi gebeliklerde gec hissedilebiliyor bebeğin pozisyonu plesantanin konumu ic karnin genişliği vb etkileyebiliyor. Evham yapmayin kasik agrisi da ara ara oluyor ama iciniz bu kadar bunalacagina ya bi dr gidip görün kuzunuzu ya da saglik ocagnda kalp atışlarını dinleyin iciniz rahat etsin; )

11 Ekimde 4 boyutlu ulstrason randevumuz var onu bekliyorm aslında gitmeyi düşündüm ama ulstrasona girmenin de çok iyi olmadığını duymuştum ilk gebeliğim biraz telaşlı olabilirm

Canm ilk gebeliginse 22 haftaya kadar hissetmeye bilirisin ben ilk hissettigimde sanki icimde bi tane baloncuk patlamis gibi olmustu.kasik agrisiyla bi ilgisinin oldugunu dusunmuyorum
evet ilk gebeliğim inşallah hissederim etrafımda gördüğüm herkes bu zamanlarda hissetti o yüzden evham yaptım galiba

canım sana bir tavsiye önce rahatla ve uzan sakin ol bir çikolata ye ve dinlen o kadar ufak bir pıtırtı ki hemen hissetmeye bilirsin

her bebeğin harektleri ve her annenin hissi farklıdır 20. hafta bi geçsin yavaş yavaş sende hissedeceksin..Kasık ağrın idrar enfeksiyonuyla alakalı olabilir havalar epey sogudu mutlaka kendini sıcak tut, bol bol su iç ama herşeyden önce bi doktora görün kasık ağrın için

ilk gebelikte çok normal canım bu haftalarda hissedersin
ben senin haftanda hissetmiştim

Ultrasonu istemiyorsan sağlık ocağinda kalp atışlarını dinle canim icin rahatlar boyle gerilmezsn bari yok yere

ultrason sart deil,sadece kalbini dinledikleri bi alet var doktorlarda, bunun için dr a gitmeyin ama ana çocuk sagligi gibi bi yere gidip dinleyebilirisniz bebeginizin kalbini
benim uçuncu hamileligim (benim haftal sizden 1 hafta onde) surda 2 haftadir hissediyorum adam gibi,

Ben 20 de hissettim canim
Sende kisa surede hissedersin inşallah
En geç 22 haftada hissediliyirmus

Ben çok geç hissettim 24 yada 25 hafta. Hatta bariz hiç tekme hatırlamıyorum. Yok dönmeymiş yok dirsekmil, ayakmış. Ultrasonda heç kıpır kıpırd hissiz olan bendim :))))) takılma

5.aydan sonra hissedersiniz...bebek kilo aldıkça yani...bunlar iyi günleriniz son aylarda şöyle midenize midenize kafa atsın ben o zaman göreyim sizi çok keyifli zamanlar keyfini sürün her anın...hadi bir avazda...

kuzum ben bebeğimi 32.hafta hissettim.oynamadı.hareket etmedi doğru dürüst hatta bununla ilgili konu bile açmıştım .sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…