biliyorum belki nankörlük yapıyorum bu kadar bebek sahibi olmayı isteyen varken böyle düşünmek, konuşmak ama 6. Haftanın içindeyim içimde ona karşı hiç bi kıpırtı yok. Sürpriz bi şekilde hamile kaldımbütün hayatımın bittiğini düşünüyorum. Artık herşey ona endeksli olacak özgürlüğüm, rahatlığım gitti resmen. Ağlama krizlerine giriyorum nasıl başa çıkacam ben? Bu durumda olup anne olan var mı bana yardımcı olun lütfen
biliyorum belki nankörlük yapıyorum bu kadar bebek sahibi olmayı isteyen varken böyle düşünmek, konuşmak ama 6. haftanın içindeyim içimde ona karşı hiç bi kıpırtı yok. sürpriz bi şekilde hamile kaldımbütün hayatımın bittiğini düşünüyorum. artık herşey ona endeksli olacak özgürlüğüm, rahatlığım gitti resmen. ağlama krizlerine giriyorum nasıl başa çıkacam ben? bu durumda olup anne olan var mı bana yardımcı olun lütfen
ankayışın için çok teşekkürler. çok yeni evliyim doğunca tabi ki sevecem aldırmayı bile aklımın ucundan geçirmedim. sadece hazır hissetmiyorum kendimi. belki de çok yeni olduğundan. beni yargılamadığın destek olduğun için çok çok teşekkür ederim.bence istiyosun farkında deilsin....çünkü şimdiden bebeğim diyebiliyosan bu istememek deil bence alışamamak belkide korkmaktır....bence özgürlüğünün kısıtlanacagını düşünme bebişiyle her türlü gezen tozan tatillere giden dostlarım var .....eşlerin birbirine destegiyle gül gibi geciniyolar.....bence allahın bir lutfu....allahın emaneti var sende bence biraz düşün canım
ankayışın için çok teşekkürler. çok yeni evliyim doğunca tabi ki sevecem aldırmayı bile aklımın ucundan geçirmedim. sadece hazır hissetmiyorum kendimi. belki de çok yeni olduğundan. beni yargılamadığın destek olduğun için çok çok teşekkür ederim.
bence mutlugunu taclandıracaktır bebişin,eşinin tepkisine hamiş oldugun için?
biliyorum belki nankörlük yapıyorum bu kadar bebek sahibi olmayı isteyen varken böyle düşünmek, konuşmak ama 6. haftanın içindeyim içimde ona karşı hiç bi kıpırtı yok. sürpriz bi şekilde hamile kaldımbütün hayatımın bittiğini düşünüyorum. artık herşey ona endeksli olacak özgürlüğüm, rahatlığım gitti resmen. ağlama krizlerine giriyorum nasıl başa çıkacam ben? bu durumda olup anne olan var mı bana yardımcı olun lütfen
o da çok şaşkın çünkü o da hiç düşünmüyordu. korunmamıza rağmen oldu. ama beni teselli etmekten başka bişey yapamadı garibim benden daha güçlü duruyo o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?