sen o bebegı cok ama cok sevıyorsun bak benım ablam evlendı 2. ay hamıle kaldı aldırmayı dusunduler sonra doktora gıdıp kalp atısını duyunca vazgectılr sımdı dogum yaptı yegenım 3 aylık daha ve kılına zarar gelmesınden korkuyor ve hayatı dahada guzel oldu sen zaten buraya yazmana gerek yok kabullenmıs ve benımsemıssın senı anlamak zor deıl dustugun celişkiden kurtul bi rahatla o goz yaslarıda mutluluktan olsun canım allah elıne almayı nasıp etsın o zaman bu yazından bıle uzuleceksın benım 3 yıldır cocugum olmuyo ole deme allahın zoruna gıder şükret sadece bızede dua et hamişlerin duası kabul olurmus
herkese çok teşekkür ederim. siz ve diğer arkadaşların yazdıkları gerçekten bana o kadar iyi geldi ki. tam kendimi alıştırdım oyuncak, zıbın bakmaya başladım bu sefer miyomum olduğunu öğrendim ve sürekli gelen kahverengi akıntılardan sonra cumartesi ve pazar günü 2 kanama geçirdim. bebeğim kalp atışları var çok şükür ama kesenin az geliştiğini söylüyo doktor. 10:30 da tekrar gidicem dr'a. bu bebek benim için çok plansızdı korunmamıza rağmen oldu. istemedim doğru ama aldırmayı hiç bi zaman düşünmedim. sevmediğim şeyleri bile sırf bebek için yedim. ilaçlarımı bir kez bile aksatmadım buna rağmen böyle oldu. gerçekten üzülüyorum. inş hayırlı haberler alırım. ya Allah'ın gücüne gitti ya bana ceza verdi (((
21.yy'deyiz. birsürü korunma yöntemi var.
hamile kalacağınızı az çok düşünmüş olmanız lazım.
başlıkları açarken evlat yoksunluğu çekenleri de düşünün olur mu?
sizi anlıyorum Allah tez zamanda nasip eder inş. bakın ben de eşimde mühendisiz cahil insanlar değiliz. yazdıkarımı okuduysanız korunmamıza rağmen böyle bi sürpriz yaşadık. sizi anlıyorum siz de anlayışlı olun lütfen.
Öncelikle hayırlı olsun.Sert eleştiri yapanları anlamıyorum.Arkadaş hamile ve hamilelikte hormonlarında etkisiyle kişiler çok değişik duygu değişiklikleri yaşabiliyor.Korku,sevinç,panik,heyecan vs.İnsanlara tepki vermeden önce biracık anlamaya çalışmak lazım sanırım.
Cnm inşallah bebeğin seninle kalır hayırlısıyla.7/24 gezip bebekle evle hiç alakası olmayan tanıdıklarım şuan mükemmel anneler.Sende onlardan biri olacaksın bence,içini ferah tut.
herkese çok teşekkür ederim. siz ve diğer arkadaşların yazdıkları gerçekten bana o kadar iyi geldi ki. tam kendimi alıştırdım oyuncak, zıbın bakmaya başladım bu sefer miyomum olduğunu öğrendim ve sürekli gelen kahverengi akıntılardan sonra cumartesi ve pazar günü 2 kanama geçirdim. bebeğim kalp atışları var çok şükür ama kesenin az geliştiğini söylüyo doktor. 10:30 da tekrar gidicem dr'a. bu bebek benim için çok plansızdı korunmamıza rağmen oldu. istemedim doğru ama aldırmayı hiç bi zaman düşünmedim. sevmediğim şeyleri bile sırf bebek için yedim. ilaçlarımı bir kez bile aksatmadım buna rağmen böyle oldu. gerçekten üzülüyorum. inş hayırlı haberler alırım. ya Allah'ın gücüne gitti ya bana ceza verdi (((
geçmiş olsun öncelikle umarım iyi haberler alırsın.bence konu başlığını yanlış açmışın."bebeğimi istemiyorum" yerine "bebek düşünmüyordum "diye bir başlık açsan bu kadar yadırganmazdın...
ağlama krizlerini kafanıza takmayın.hormonlarla ilgili bir durum.bir de halsizliğin etkiside var.isteyenlerde de oluyor ağlama krizleri.korunmanıza rağmen olduysa o zaman "Rabbim böyle uygun görmüş" demek düşer.zamanla alışacaksınız.hayatınızın kısıtlanacağını düşünmeyin.turistlerin bi karnında bi kucağında bi bebek arabasında 3 taneyle gezdiğini görünce bunun bizim insanımıza has olduğunu düşünüyorum.o da bi insan.niye kısıtlasın ki sizi.sadece ilk yıl dikkat etmek gerek.ondan sonra dünyaya uyum sağlamış olacağından sorun olmayacak inşaallah.göreceksiniz
Bende bebeğim doğduğu gün hastanede çok tuhaf duygular yaşamış elimi bile sürmek istememiştim. İlk bir ay annem ve kız kardeşim ilgilendi. Çok şaşırmıştım böyle hissettiğime yani anne ilk defa görünce mutluluktan ağlar filan diye düşünüyordum ama hissizleştim, hiç tepki veremedim. Şimdi yavrum 4 yaşında ve hayatta başıma gelen en güzel şey.
Sizde en hayırlı zamanda hayırlısıyla kucağınıza alırsınız İnşallah. Bu mutsuzluğa hızla değişen hormonlarınız neden oluyordur ve inanın bebeğinizle dünya daha güzel görünecek gözünüze. Defalarca gittiğiniz biryere bile O'nunla gitmek O'nun tepkilerini izlemek harika bir duygu.
Emin ol her ser gibi gorunen seyde vardir bir hayir arkadasim.kendini sakin suclama senin bir sucun yok.allahin takdiridir,ne kadar omur verdiyse o kadar yasayacagiz elimizden gelen hic bisey yok.aci bir tecrube ama arastirilsin nicin kaybedildigi tibben de bir aciklama yaparlar.ne bileyim kan pihtilasmasi, toksoplazma buna benzer seylerden mi kaynaklandi diye.gecmis olsun.allahim kimseye yasatmasin.
biliyorum belki nankörlük yapıyorum bu kadar bebek sahibi olmayı isteyen varken böyle düşünmek, konuşmak ama 6. haftanın içindeyim içimde ona karşı hiç bi kıpırtı yok. sürpriz bi şekilde hamile kaldım bütün hayatımın bittiğini düşünüyorum. artık herşey ona endeksli olacak özgürlüğüm, rahatlığım gitti resmen. ağlama krizlerine giriyorum nasıl başa çıkacam ben? bu durumda olup anne olan var mı bana yardımcı olun lütfen
ah cnm ah bunlar sırf hamılelık pssıkolojısı cocuk ısteyen ınsanlar bıle bunu hıssedıyor merak etme ben ıstememe rahmen olmuyck yapamıyocm dedım ama dun ole mutlu bı an yasadım kı o ulturasonda o hareketlerı dusunebılıyormusun ya parmak kadar ama ellerı ayakları aglıycktım resmen annelık cok zor sımdı bıle kara dusunuyorsun nabcm ısallah ıyı bı anne olurum gıbısınden ama cok guzel bı duygu sakın ha gıdıp aldırma aldırdıgının bı hafta sonrası pısmanlıktan baska bısey degıl ruyalarında hep aklında sakın bu vebalı ustune alma benden tavsıye
biliyorum belki nankörlük yapıyorum bu kadar bebek sahibi olmayı isteyen varken böyle düşünmek, konuşmak ama 6. haftanın içindeyim içimde ona karşı hiç bi kıpırtı yok. sürpriz bi şekilde hamile kaldım bütün hayatımın bittiğini düşünüyorum. artık herşey ona endeksli olacak özgürlüğüm, rahatlığım gitti resmen. ağlama krizlerine giriyorum nasıl başa çıkacam ben? bu durumda olup anne olan var mı bana yardımcı olun lütfen
Merhaba sen yazalı çok uzun zaman olmuş nolur bana cevap verir misin? Bende hamileyim 7 haftalık oldu senin buraya yazdıklarının aynısını hissediyorum ne yaptın bebeği Dünya'ya getirdin mi? Sonrasında hayatın eskisi gibi olmadığı için büyük Pişmanlık yaşadın mı lütfen bana yardım et Şuan ne durumdasın