kuzuuuummmm ALLAHIM ACİL ŞİFASINI VERSİN bacım.... sen elinden geleni yapıyorsun bacım iyileştiremiyorum deme... evin ısısına dikkat et ateşi çıkınca sirkeli su ya bir tülbenti batır koltuk altını ve ayaklarını sil bebbişin.... doktorada yarın bir daha götürün bayram tatli girmeden....
ayrıca doktor diye aile hekimine götürdüyseniz ne bilem bir çocuk uzmanına götürün derim bacım... allahım acil şifa versinnnn
rica ederim bacım:) antibiyotiğe bencede başlamaaa hele kendinize göre hiç başlatmayın doktor verince bile 2 kez düşünmek gerek bugun sirkeli su kompleksine devam et bacımmm inşallah iyi olur yarınaaa ama iyide olsa götürüver doktoraaa:) tekrarrr büyük büyük geçmiş olsunteşekkür edrim hanımefendi sağolun.
2 saat önce ilaç vermek yerine dediğiniz gibi sirkeli su ile kasıklarına ve koltuk altına soğuk
kompres yaptım şuan uyuyor.
İlaç görünce bile ağlamaya başlıyo artık bebeğim içemiyor
nasıl hasta ettim ben bu kadar bebeğimi anlayamadım
klima açtık sıcak diye ondan oldu heralde .
Dün acile götürmüştük yarın çocuk doktoruna götürücem inşallah.
Kıştan bu yana bademcikleri şişiyor ayda bir.
napmalıyım bilemiyorum. antibiyotiğede alıştırmak istemiyorum
çok geçmiş olsun..keşke acilde yatırıp serum falan verselermiş daha çabuk atlatırdı.yarın çocuk doktoruna götürünce İnşallah daha iyi olur bebeğin ayrıca sıvı şeyler vermeye çalış çorba,su vb..gibi.
rica ederim bacım:) antibiyotiğe bencede başlamaaa hele kendinize göre hiç başlatmayın doktor verince bile 2 kez düşünmek gerek bugun sirkeli su kompleksine devam et bacımmm inşallah iyi olur yarınaaa ama iyide olsa götürüver doktoraaa:) tekrarrr büyük büyük geçmiş olsun
teşekkür edrim hanımefendi sağolun.
2 saat önce ilaç vermek yerine dediğiniz gibi sirkeli su ile kasıklarına ve koltuk altına soğuk
kompres yaptım şuan uyuyor.
İlaç görünce bile ağlamaya başlıyo artık bebeğim içemiyor
nasıl hasta ettim ben bu kadar bebeğimi anlayamadım
klima açtık sıcak diye ondan oldu heralde .
Dün acile götürmüştük yarın çocuk doktoruna götürücem inşallah.
Kıştan bu yana bademcikleri şişiyor ayda bir.
napmalıyım bilemiyorum. antibiyotiğede alıştırmak istemiyorum
Kızlar bu gün 3. gün ve bebeğimin ateşi düşmüyor bir türlü.
Dün doktora götürdüm kullandığım ilaçlara devam etmemi söyledi gönderdi.
calpol ve dolven şurubu dönüşümlü olarak veriyorum
paronax fitilde koyuyorum.
ama boğaz iltihabı geçmiyor bir türlü.
doktor bir antibiyotik verdi gönderdi ama bütün gece uyumadı bebeğim
Ya napıcamı şaşırdım burda bir ara bademcik için siyah turp filan yapın çocuğunuza demişlerdi
ama o yazıyıda bulamadım.
Yarın başka bir doktora götürcem ama bugün ne yapabilirim evde.
ağzının içi ve boğazı yüksek ateşten dolayı kırmızı beyaz renkli aftlarla dolmuş
yiyemiyor yutamıyor hiçbişeyi
Lütfen fikir verin napmalıyım ben
canım cok gecmıs olsun rabbım sıfa versın o sıyah turp konusunu ben yazdım yalnız o kıs mevsımınde oluyor sımdı yapılmıyor cunku o turp 1 gece balkonda kalıp ayaz yıyecek
ben cocuklarıma mınıcık bebeklıklerınde baslarım ıhlamur vermeye en ufak bır belırtı olsa kızarıklık vs hemen ıhlamura baslarım kolay kolay doktorluk olmuyoruz hamdolsun sız de ıhlamur verın sevmezse sekerlı verın ama verın ates ıcınde dus aldırırım ben hep tekrar gecmıs olsun
atesını olcun cunku sırkelı bezle kompres turu uygulamalar cıltte atesı dusuruyormus fakat ıc organlarda ates devam edıyormus aklıma gelenler bunlardı rabbım sıfa versın
Ya napıcamı şaşırdım burda bir ara bademcik için siyah turp filan yapın çocuğunuza demişlerdi
ağzının içi ve boğazı yüksek ateşten dolayı kırmızı beyaz renkli aftlarla dolmuş
cnm gecmis olsun benegine acil sifalar versin allah korkma gecer benim oglumun atesi tam besinci gun gecti antibiyotik kullanmiypmusun muhtemelen bu gecede ateslenir yarin hafifler bagdemcik zor gecer biraz uzulme cocuk bu atlatir allahin izniyle bebegin ne kadarlik
Kızlar bu konuyu açıp sizlerden yardım istediğimin günün akşamüstünde
bebeğim daha çok rahatsızlandı. 1 gün önce acile götürdüğümde
bebeğime bi şurup yazıp göndermişlerdi 2 gün sonra çocuk doktoruna götür
şimdi haftasonu diye.
velhasılı bebeğimin ateşi 41 e yükseldi akşamüstü ne yapsam düşüremedim 2 saat boyunca.
apar topar acile gittik yine yarın getirin dediler .
BU kez eşim bi tahlil yapın bişey yapın bebek havale geçircek dedi tahlil yaptılar bizim zorumuzla.
bebeğimin kanında yüksek oranda mikrop idrarında enfeksiyon bademcik iltihabı ve ağzının
içinde ateşe bağlı beyaz ve kırmızı aftlar oluşmuş. hatta aftlar yemek borusuna kadar uzanmış hiçbirşey yutamıyordu.
nihayet bizi çocuk hastanesine yönlendirdiler ve 2 gece serum ve iğne tedavisi gördü.
doktor neden daha önce getirmediniz dedi bize bizde acildeki doktorlar ancak şimdi yönlendirdiler dedik.
eğer ben ilk gün acilke götürdüğümde o doktor bişeyi yok calpol vermeye devam edin 2 gün sonrada çocuk hastanesine götürün diyip totosunu dönüp bizim soru sormamamıza fırsat dahi vermeden gitmemiş olsaydı bebeğimin hastalığı bu kadar
ilerlemicekti.
Tek sözüm var allah doktorların elinede düşürmesin onlarıda başımızdan eksik etmesin.
önemsemedikleri bir ateş bebeğime neler çektirdi ... tahlil isteğimizi yapmak bu kadar mı zor yani
uffffffffffffff yaaaa yazık yahuuu canım,,,,, ALLAHIM DOKTORUN İYİSİNE MERHAMETLİSİNE DÜŞÜRSÜNNNN ....
ŞİMDİ NASIL BEBİŞ.... vallahi çok üzüldümmmm ALLAHIM ACİL ŞİFASINI VERSİN BACIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?