Bebeğimi karnımda kaybettim

Bilmiyorum inanın öyle biri ki çok iyi becerir üste çıkmayı ya da susturmayı. Nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Zaten çpğu zaman konuşamam mesaj atarım derdimi öyle anlatırım ama şimdi içimden tek kelime etmek gelmiyor bu konuda. Niye bilmiyorum sanırım yüzleşmek istemiyorum. Sanırım daha fazla canımı acıtmasını istemiyorum. Gündüz yanına gidip neyin var dedim sonra konu bebeğimiz senin yüzünden öldüye geldi. Ben dondum kaldım inanamadım üzüldüm ağlayamadım bile. Ve o durumda o haldeyken duygusuzca git işine bak hafi kalk git gibi tepkiler verdi. Nasıl bu kadar duygusuz ruhsuz olabilir anlamıyorum. Sanki beni hiç sevmiyor nefret ediyor gibi
Bir daha gidip neyin var demeyin, asla üstelemeyin. Biraz da siz tavır koyun. Burdan böyle yazmak da kolay ama siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Allah yardımcınız olsun sabır versin.

Bir daha gidip neyin var demeyin, asla üstelemeyin. Biraz da siz tavır koyun. Burdan böyle yazmak da kolay ama siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Allah yardımcınız olsun sabır versin.
Evet dediğiniz gibi düşündüm. İstediğini söyleyip hayatına devaö etmesi kolay peki bendeki yaralar ne olacak. Dediğiniz gibi tavırla ona anlatmayı düşündüm en azından kırgınlığımı görsün. Yardımlarınız yazdıklarınız için çok teşekkür ediyorum. Ne çözüm sunsanız olmaz olmaz dedim hakkınızı helal edin sadece gücüm yok sanırım biraz. Zamana bırakmak daha kolay geliyor galiba. Allah biliyor ben suçluysam bile asla bilerek yapmadım bu sonucu öngöremezdim bunu da biliyor. Bebeğimizi almak istedi aldı. Yazılandan ne bir saniye fazla yaşayabiliriz ne de az. Hayırlı geceler

Evet dediğiniz gibi düşündüm. İstediğini söyleyip hayatına devaö etmesi kolay peki bendeki yaralar ne olacak. Dediğiniz gibi tavırla ona anlatmayı düşündüm en azından kırgınlığımı görsün. Yardımlarınız yazdıklarınız için çok teşekkür ediyorum. Ne çözüm sunsanız olmaz olmaz dedim hakkınızı helal edin sadece gücüm yok sanırım biraz. Zamana bırakmak daha kolay geliyor galiba. Allah biliyor ben suçluysam bile asla bilerek yapmadım bu sonucu öngöremezdim bunu da biliyor. Bebeğimizi almak istedi aldı. Yazılandan ne bir saniye fazla yaşayabiliriz ne de az. Hayırlı geceler
Siz asla suçlu değilsiniz. Allah'ın dediği olur.. eşiniz tevekkül edebilse keşke. Onun da canı acıyor, belki böyle dışarıya vuruyordur yaptığı her ne kadar yanlış olsa da... herkesin duygularini yasamasi farklı farkli olabiliyor. dediğiniz gibi siz eşinizi zamana bırakın. Siz onu takmayın aklınıza. Annenize, varsa kardeşinize gidin. Yemek yapın. Ve bol bol dua edin.
Sizi burdan sarıyorum. İyi geceler size de allaha emanet olun.

Esiniz Neden sizin yuzunuzden diyor onu anlayamadım.o gün çok yorulmuşsunuz,ondan kizmişya ev temizliği falan mı yapmistiniz? Benim komsumda hamileliğinin 36.haftasinda koca evini tek başına temizledi,perdelerini yıkadı astı,çok enerjikti yinede bişey olmadı.o hamile haliyle Eminönüne gider gelirdi sürekli.

Bir de eşimin bana bunu yaptığını bilen yok belki de birilerine söylesem ona hak verirler bilmiyorum. Kimseye belli etmiyor zaten bana yapıyor yapacağını. Kayınvalidenize karşı sizi koruyan savunan olmuş benim öyle bir şansım da olmadı. Zaten o da acılı diye birşey demezler sanırım
Babada olsa anne kadar yüreği yanmaz be canım...Senden gitti...Sen hissettin herşeyini...Evet o da hayal kurdu...Lakin bu seni suçlaması anlamına gelmiyor.Çok mu yordun kendini diye sorabilir ama bu seni yanlız bırakması anlamına gelmiyor eşinin.Konuşmayı dene eşinle bu konuyu.Etrafındakilerde sürekli hatırlatmak isteyecek bence onlarla da konuşma bu konuyu.Çalışıyorsan işine yoğunluk ver.Bu olayın etkisi başka türlü azalmıyor yoksa.Allah yar ve yardımcın olsun.Özelden de dertleşmek istersen yardımcı olurum sana çekinme canm❤

Esiniz Neden sizin yuzunuzden diyor onu anlayamadım.o gün çok yorulmuşsunuz,ondan kizmişya ev temizliği falan mı yapmistiniz? Benim komsumda hamileliğinin 36.haftasinda koca evini tek başına temizledi,perdelerini yıkadı astı,çok enerjikti yinede bişey olmadı.o hamile haliyle Eminönüne gider gelirdi sürekli.
Ev temizlettik ben de arada yardım ettim kadınlara ama öyle büyük şeyler değil kapı sildim iki tane, mutfak tezgahı ve banyo dolabı sildim o kadar. Sabah erken kalkmıştık yoruldum haliyle

Eklemeyle birlikte okuyunca eşine aşırı sinirlendim. Bebeğini kaybetmiş bir kadına söylenmez bu.
Gitsin üzüntüsünü başka yerde yaşasın o zaman. Madem metanetli olmayı başaramıyor senden uzak dursun.

Sen hala lohusa sayılırsın. Vicdansızlıktır seni suçlamak.
Allah ömür verseydi o bebek bir şekilde yaşardı.

Eklemeyle birlikte okuyunca eşine aşırı sinirlendim. Bebeğini kaybetmiş bir kadına söylenmez bu.
Gitsin üzüntüsünü başka yerde yaşasın o zaman. Madem metanetli olmayı başaramıyor senden uzak dursun.

Sen hala lohusa sayılırsın. Vicdansızlıktır seni suçlamak.
Allah ömür verseydi o bebek bir şekilde yaşardı.
İnan bunları düşünmüyor bencil bir insan. Gece uyuyamadım bile düşünmekten üzülmekten. Ateşlendim mi anlamadım sürekli terledim üşüdüm. Konuşulmuyor da üste çıkmayı çok iyi beceriyor yine en son ben suçlu ve üzgün halde kalıyorum.

Babada olsa anne kadar yüreği yanmaz be canım...Senden gitti...Sen hissettin herşeyini...Evet o da hayal kurdu...Lakin bu seni suçlaması anlamına gelmiyor.Çok mu yordun kendini diye sorabilir ama bu seni yanlız bırakması anlamına gelmiyor eşinin.Konuşmayı dene eşinle bu konuyu.Etrafındakilerde sürekli hatırlatmak isteyecek bence onlarla da konuşma bu konuyu.Çalışıyorsan işine yoğunluk ver.Bu olayın etkisi başka türlü azalmıyor yoksa.Allah yar ve yardımcın olsun.Özelden de dertleşmek istersen yardımcı olurum sana çekinme canm❤
Çalışıyorum ama raporluyum canım. Memlekete geldik eşimle annemlerdeyiz şimdi. Bi şekilde gün içinde insan oyalanıyor ama gece olunca herşey aklına bir bir geliyor insanın.

Ev temizlettik ben de arada yardım ettim kadınlara ama öyle büyük şeyler değil kapı sildim iki tane, mutfak tezgahı ve banyo dolabı sildim o kadar. Sabah erken kalkmıştık yoruldum haliyle
Konu sahibi arkadaşım en sağlıklı giden gebelikte bile risk herzamn var.ben riskli gebelikler katagorisindeyim.benim 3.gebelik kaybim oldu.uc aylıkken bebeklerimin kalbi duruyor.bitane çocuğum var coksukur.pihtilasmam olmamasına rağmen iğne kullanıyorum hamileligimde. Birde bana ciddi istirahat öneriyorlar.hamile olduğumda kendimi yormam ve fiziksel aktivite yasak.sadece hafif isler var,tuvalete kendim gitmek yemek ısıtmak falan gibi.cocugum olduktan sonra bikez daha hamile kalınca normal hamileler gibi markete de gittim.misafirde ağırladım.fakat havanın çok sıcak olduğu birgün bende dışarıda biraz yurumustum yorulmustum.cok sıcak bir gün bana titreme geldi o haftada bebeğimin kontrol hafyasiydi üçüncü ayında kalbinin durduğunu ogrendim.birde doktorun bu gebeliğinde iğne kullanmayalım demişti.pihtilasma testi tekrar yaptırdım yine yok çıktı.tum sonuçlar temiz.benim eşim beni suçlamiyor ama bazen istirahat etmedim,normal gebelikle bir tuttum ondanmi kalbi durdu diyorum.doktoruma soruyorum ondan değil sen merak etme diyor.ama ben birazda pıhtılaşma iğnesi kullanmadım ve Azda olsa yorgun olduğum dönemde bebegime kan gitmedi diye dusuniyorum.nekdar doğru bilmiyorum.ama tüm tedbirleri alsak dahi Mevla ne dilemisse hakkımızda o oluyor.takdir Allah'tan.sana tavsiyem kan pıhtılaşmasina bı baktır derim.pihtilasma cikmadiysa bile iğne kullanman gerekir mi bı Sor derim

Haklısın insan yasayacagindan geri kalamıyor..onlar bizim meleklerimiz ve inşallah bizlere sefaatci olacaklar rabbim kimseyi evladının sağlığı ve yaşamıyla sinamasin umarım kendini hazır hissettiğinde yeni bir melekle taclanir senlenir yuvan ben kaybettiğim bebegimden 8 ay sonra tekrar hamile kaldım o benim avuntum oldu acimi hafifletti kendini suçlayarak bu süreci çekilmez hale getirme rabbim dayanma gücü versin

Back
X