- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
- Konu Sahibi YEXSXXIXMNUR
-
ne diyeyim be güzelim ne desem seni sakinleştirmez
rabbim sabrını artırsın hakkına hayırlısı buymuş canım ya ne olur bırakma kendini
tez vakitte rabbim sana yeni bi evlat verirde bunun acısı hafifler inşallah
inan ne diyeceğimi de şaşırdım tekrar tekrar sabır diliyorum sana
Allah yar ve yardımcın olsun:teselli:
Allah sabırlar versin. Zor bi durum insanın boğazı düğümleniyor.
Allah'ım ilerde sizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Acınızı tüm içtenliğimle paylaşıyorum.
Rabbim bir daha yasatmasin böyle bir aciyi... rabbim herkesin yavrusunu bagislasin anasina babasina
Allah sabır versin. Çok zor bişey yaşamışsın. Allah hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah
cnm bi de şu açıdan bak hamileyken sana özel ilgi gösterenler şim di de teselli etmeye çalışcaklar.acımak kelimesi şu an ki psikolojinden dolayı aklına geliyo olabilir.tabiki çok zor bi durum çok acı bişe yaşamışsın ama dostlarına ve sevdiklerine sığınarak daha kolay aşarsın cnm tıpkı şu an bize sığındığın gibi.ALLAH SABIR VERSİN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞUP BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN[/QUO
inan gerçekten dediğin gibi sizlere sığındım acım inan hafifliyo bu sitede yanlız olmadığı anlıyorum
arkadaşlar ben 35.haftada bebeğimi kalp atışlarının durması nedeni ile kaybetmiştik 2 ay doğum raporunu kullanıyodum nve sayılı gün sona erdi p.tesi işe başlıyıcam şimdi herkez bana yaşadıklarımı hatırlatıcak masama oturucam son oturduğumda koca göbeğimi sığdıramıyodum şimdisenağlamasenağlamaakadaşlarım yanıma gelicek geçmiş olsun diye ben herseferinde duygulanıcam hamileğim diye hep ilgi alaka üzerimdeydi şimdi bana acıyan gözlerle bakıcaklarsenağlamasenağlamayaaaaaa ben işe dönmek istemiyorum ama mecburum dönmeye...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yeşimnurrr çok geçmiş olsun ama umudunu kaybetme çünkü mutlu olmalısınki hamile kalabiliyosun. burada onu bile bekleyen bir ton arkadaş var. yalnız yaranı deşmek istemem ama bebeğinnin kalbi neden durdu bende hamileyim ve inan bunun stresi beni yiyor bitiriyor amacım sana o anı yaşatmak değil sadece bize ışık olman ama üzeleceksen yazma sevgiler allah sana ve kocana uzunnnnnnnnnnnnnn uzunnnn ömürler versin
canım böyle bir durumda nedenirki allah sabırlar versin bidaha böyle bir acı göstermesin inşallah tez zamanda alırsın sağlıklıca bebeğini kucağına diğer meleğinde sana şefaatçi olacak bunu unutma kendine iyi bak gelecek güzel günleri düşün.
canım , allah yardımcın olsun, ama işe başlaman en iyisi, zaman herşeyin ilacı derler yaa, bak iş arkadaşların sana çok destekçi olacaklar, tamamilk gün belkide ertesi gün sana bebeğinin acısını hatırlatacaklar ama, bir süre sonra, kafan dağılacak, ve hayata başka gözle bakmaya başlayacacaksın, yani çalışmak insanı dinlendirir, kafasını dağıtır, iyi gelecek göreceksin..
allah yardımcın olsuncanm sabırların en büyüğünü versin.çok zor bir durum ben seni anlıyorum 41.hafta doğumda kaybettim bebeğimi .ama allahım sabrını veriyor sanada vericektir emin ol.bakşimdi biroğlum var bitaneside yolda .gidenin yerini tutmuyorlar ama hepsinin ayrı yeri var.allahımm sanada güzel güzel bebişler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?