bebeğimi kaybedeli tam 2 ay oldu ve ben p.tesi işe başlıyıcam

allah kizini sana bağişlasin allah ona uzun ömür versin canim

bacım insanlar seni sevip düşündügü için arkadaşların sana geçmişolsun dicek ne alakası var sana acımalarıyla bende 7 aylık begimi kaybettim seni anlıyorum .sen moralini yüksek tut motivasyonunu yüksek tut .hoşça kal

Canım benim, melek annem... üzülme sakın...
Rabbim hayırdan mı şer, yoksa şer den mi hayır verir bilinmez.... belkide bu olay şer gibi gözükse de, hayırlı olduğu için yaşamışsındır.. Lütfen üzülme... Herşey olacağına varıyor, öyle yada böyle... Sen kalbini ferah tut ve üzülme bu kadar çok.. Evet bak bizler varız burda, yaşadığın yerde ailen var, çevren var... Hem ne güzel bi insansın ki, hamileyken ilgilenenler olmuş hep... İyi gününde seninle ilgilenen insanlar tabikide kötü diye düşündüğün şu günlerde de sana moral vermek adına, destek olacaklarını düşündükleri için, gelip hal hatır soracaklar, seni üzmek için değil, acılarını da tazeletmek adına değil, bilakis, seni sevdikleri ve kötü diye düşündüğün şu günler de dahi, sana tam gaz destek verip, her anınında seninle birlikte olduklarını ıspatlayacaklardır... Bence buna sevinmelisin... Ne güzel bi insansın ki, böyle ilgililer sana karşı...
Güzel yurdumun Güzel insanı... Melek annesi... Hadi bi gülümse, tebessüm et de, tüm gökyüzündeki bebişler seninle mutlu olsunlar, sen melek annesin çünkü...
Hergün yaz buraya, takip ederiz bizde... Destek olmaya çalışırız... Ama üzülmek için değil, mutlu olmak için yaz... Mutlu ol ki, sıradaki yeğenimize yol gözüksün inşallah :)
öpüyorum çok.....
kendine iyi bak demicem, çünkü Rabbimiz bize kendimizden iyi bakıyo. Bu yüzden Rabbe emanetsin...

biliyorum canim sana ne desek bu sana teselli olmaz acin buyuk allah sabirlar versin insallah en kisa zamanda yine hamile olur ve budefa allah bebegine kavusmayi nasip eder.

canım hiç bir problem yoktu hareket etmemeye başladı ve doktora gittiğimizde kalp atışları durmuştu bir sürü tetkik ve test yapıldı ama hiç bir neden bulunamadı Allah böyle istedi yani

NE GÜZÜL KELİMELER BUNLAR ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN ARKADAŞIM. BENİ O KADAR ETKİLEDİKİ BU KELİMELER NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM İNAN O KADAR BÜYÜK BİR SEVAP KAZANDIN Kİ ANLATAMAM İÇİME SU SERPTİ KELİMELERİN.DUALARINIZLA İNŞALLAH HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NE OLUR.:1hug:

canım gerçekten yaşadığın çok zor çok ağır ama yepyeni bir sayfa açmak zorundasın....çünkü yaşam öyle veya böyle devam ediyor....kimsenin sana acıyacağını sanmıyorum.çünkü bu acınacak bir durum değil..asıl aksini düşünerek yaklaşanlar acınacak durumdalar...bu durum her sağlıklı anne adayının başına gelebilir...tabiki talihsizlik ama unutma ki doğup büyüyüp daha çok emek werip onu kaybetseydin bunun yıkımı daha kötü olacaktı..hadi silkelen ayağa kalk kuaföre git baştan aşağı kendine değişiklik yap....güzel bi kıyafetle bismillah deyip kendini işine ver...bak göreceksin her şey geride kalacak zamanla...ve zamanı geldiğinde güzelce yavrunu kucağına alacaksın....a.s. :smiley-cool:

Bak ne güzel umut olmuş sana bi kaç parça yüreğimizden dökülen nağmeler... Oysa en sıcak, en içten sözler... Dertler paylaşıldıkça azalıyor gerçekten... Sen kalbini ferah tut yeter ki.. İnan bana insan kendini neye nasıl adapte ederse o şekle bürünüyor... Kendini kötü hissetmek istiyorsan eğer, ki en kolay yöntem bu, çok kolay kötü olabilirsin... Önemli olan en karanlık anlarda dahi aydınlığı görebilmek... En alaca karanlıklara bile şafaktan ötesi yok dememiş mi şairler? Gerçekten öyle... Gecenin en karanlık anı, güneşin doğacağı an değil mi? Bırak umutların ve zaman seni aydınlıklar içinde huzurlu bi hayata bıraksın...
Melek annem...
İyi ol ki, tüm iyilikler de en yakın zamanda seni bulsun... Medcezirlere bile bırakma sakın şansını.. yani bi iyi bi kötü gel-gitleri yaşatma yüreğine... Emin ol dünyada nice sıkıntılar çeken insanlar var şuanda... en basidi Konya olayı (kuran kursunda patlama), orman yangını ve köylülerin feryadı.. En en yakından takip ettiğimiz yeni haberler daha bunlar gibi niceleri var...
Biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor ama bizim hala umutlarımız var dimi? Rabbim umutsuzlardan etmesin... Merhametine ve büyüklüğüne sığınarak, güzel günler ve yaşamlar diliyoruz...
Gül, gül ki gülücüklerin en güzeli ile güllerin açılsın yanaklarında... Hadi artık üzme kocişini, aileni ve seni sevenleri de...
Melek annem, öpüyorum yüreğinden..
Sağlıkla kal..

allah sabırlar versin canım.bende seninle aynı sebepten dolayı işten ayrıldım.yani çalışıyordum.zor bir hamilelik geçiriyordum.ara ara kanamam oluyordu ve sürekli yatmam gerekiyordu. 4 ay yattım ama malesef 4, ayın sonunda bebeğimi kaybettim ve bu benim 2. 4 aylık düşüğümdü.ve bende senin gibi düşündüğüm için işten ayrıldım ve kendimi eve kapattım.acımı kendi kendime yaşamak istedim.kimseyle görüşmedim.telefonlara bakmadım.ve sonra psikolojim iyice bozuldu.ve 6 ayda 9 kilo aldım.şimdi kilolarımı vermeye çalışıyorum.
ne kadar zor da olsa günlük yaşantına devam et.insanların içine karış ve böylesinin daha hayırlı olduğunu düşünmeye çalış.hiç kimse bizim neler yaşadığımızı ve çektiğimiz acıyı anlayamaz am kendimizi soyutlayarakta bundan kurtulamayız.tekrar çocuk düşünebilmek için ,buna hazır olabilmek için çok iyi bir moral gerekiyor.ben hala hazır değilim

anladımmm. cevabın için tşk ederim inan amacım seni üzmek değil bizede yardımcı olmandı ama kırdıysam özür dilerim a.s.

Canım Allah sabır versin,çok çok geçmiş olsun!Bütün dualarımız seninle işallah kısa zamanda kendini toparlar ve yine hamiş olur,bebişini sağlıkla kucağına alırsın.a.s.

canim benim cok üzüldüm Allah bir daha gostermeisn insallah..ne yapicaksin mecbur hayata devam etmek zorundasin Allah onun acisini unutturacak dert vermesin...insallah kisa zamanda salgikla bir bebek dunyaya getirirsin canim....Allah sabir versin...

yeşimnur öncelikle allah sabır versin ve bir şey sormak istiyorum 35, haftaya kadar bebegin rutin kontrollerinde saglıklımıydı yani birden mi oldu dün prematüre dogumlarla ilgili bir program izledim 26 haftalık bir bebegi sezeryanla anne karnından almışlar gelişimi durmuş ve anne karnında kalsa ölürmüş yani bunu için soruyorum

Yeşimnur çok geçmiş olsun arkadaşım.Rabbim sana dayanma gücü ve sabır versin kendini topla ve yoluna devam et çünkü hayat hiç durmadan akıyo ve biz de ona ayak uydurmak zorundayız.İnsanız elbette sevilmeye olduğu kadar teselliyede ihtiyaç duyarız bırak arkadaşların seni teselli etsin ne mutlu ki sevinç ve üzüntülerini paylaşabildiğin yakınların var.Bu günleride atlatacak ve tekrardan eski haline döneceksin kendini ne kadar az yıpratırsan o kadar çabuk ayağa kalkarsın.Güzel yarına umutla bakan yazılarını burdan takip etmek dileği ile kendine iyi bak

bibercik gerçek adın ne bilmiyorum ama inan seni tanımadan seni çok sevdim Allah senden razı olsun inan şu 2 msj defalarca okudum ne kadar güzel kelimeler bunlar allah senden ve senin gibilerden razı olsun ianan içimde umut çiçekleri açtırdınız ne diyim ben size inşallag Allah sizleride benide hyırlı zamanda hayırlı evlatlarla sevindirir.

allah sabır versin gerçekten zor bir durum allah evlat acısı vermesin çok üzüldüm anne olarak belki sizi daha iyi anlayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…