- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
- Konu Sahibi YEXSXXIXMNUR
-
yeşim'cim seni anlıyor ve acını paylaşıyorum canım bundan 2 hafta önce 7 yaşında ki kızımın başına talihsiz bir olay geldi.sorumsuz bir komşumun çatısına koyduğu saksı bahçemizde duran kızımın başına 2 parmak kala yere düştü o an var ya ömrümden on yıl gitmiştir deli oldum dondum kaldım kızım hala şokta ve o kadını ikaz ettiğimde kaza bu olur dedi anlayacağın kimin ne söylediği aslında hiç önemli olmamalı ateş düştüğü yeri yakıyor canım allah'a emanet ol.
yeşimnurrr çok geçmiş olsun ama umudunu kaybetme çünkü mutlu olmalısınki hamile kalabiliyosun. burada onu bile bekleyen bir ton arkadaş var. yalnız yaranı deşmek istemem ama bebeğinnin kalbi neden durdu bende hamileyim ve inan bunun stresi beni yiyor bitiriyor amacım sana o anı yaşatmak değil sadece bize ışık olman ama üzeleceksen yazma sevgiler allah sana ve kocana uzunnnnnnnnnnnnnn uzunnnn ömürler versin
Canım benim, melek annem... üzülme sakın...
Rabbim hayırdan mı şer, yoksa şer den mi hayır verir bilinmez.... belkide bu olay şer gibi gözükse de, hayırlı olduğu için yaşamışsındır.. Lütfen üzülme... Herşey olacağına varıyor, öyle yada böyle... Sen kalbini ferah tut ve üzülme bu kadar çok.. Evet bak bizler varız burda, yaşadığın yerde ailen var, çevren var... Hem ne güzel bi insansın ki, hamileyken ilgilenenler olmuş hep... İyi gününde seninle ilgilenen insanlar tabikide kötü diye düşündüğün şu günlerde de sana moral vermek adına, destek olacaklarını düşündükleri için, gelip hal hatır soracaklar, seni üzmek için değil, acılarını da tazeletmek adına değil, bilakis, seni sevdikleri ve kötü diye düşündüğün şu günler de dahi, sana tam gaz destek verip, her anınında seninle birlikte olduklarını ıspatlayacaklardır... Bence buna sevinmelisin... Ne güzel bi insansın ki, böyle ilgililer sana karşı...
Güzel yurdumun Güzel insanı... Melek annesi... Hadi bi gülümse, tebessüm et de, tüm gökyüzündeki bebişler seninle mutlu olsunlar, sen melek annesin çünkü...
Hergün yaz buraya, takip ederiz bizde... Destek olmaya çalışırız... Ama üzülmek için değil, mutlu olmak için yaz... Mutlu ol ki, sıradaki yeğenimize yol gözüksün inşallah :)
öpüyorum çok.....
kendine iyi bak demicem, çünkü Rabbimiz bize kendimizden iyi bakıyo. Bu yüzden Rabbe emanetsin...
arkadaşlar ben 35.haftada bebeğimi kalp atışlarının durması nedeni ile kaybetmiştik 2 ay doğum raporunu kullanıyodum nve sayılı gün sona erdi p.tesi işe başlıyıcam şimdi herkez bana yaşadıklarımı hatırlatıcak masama oturucam son oturduğumda koca göbeğimi sığdıramıyodum şimdisenağlamasenağlamaakadaşlarım yanıma gelicek geçmiş olsun diye ben herseferinde duygulanıcam hamileğim diye hep ilgi alaka üzerimdeydi şimdi bana acıyan gözlerle bakıcaklarsenağlamasenağlamayaaaaaa ben işe dönmek istemiyorum ama mecburum dönmeye...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
CANIM İNANKİ YAPILAN TÜM ARAŞTIRMA VE İNCELEMELERDE HERHANGİ BİR NEDEN BULUNAMADI GELİŞİMİ HERŞEYİ ÇOK İYİYDİ BENDEDE NE Bİ TANSİYON YÜKSELMESİ NEDE HERHANGİ BİR PROBLEM OLMADI ANİDEN HAREKETLERİ DURDUVE DOKTORA GİTTİĞİMİZDE KALBİNİN ATIŞLARININ DURDUĞUNU ÖĞRENDİK O KADAR:1no2:
Yeşimnur çok geçmiş olsun arkadaşım.Rabbim sana dayanma gücü ve sabır versin kendini topla ve yoluna devam et çünkü hayat hiç durmadan akıyo ve biz de ona ayak uydurmak zorundayız.İnsanız elbette sevilmeye olduğu kadar teselliyede ihtiyaç duyarız bırak arkadaşların seni teselli etsin ne mutlu ki sevinç ve üzüntülerini paylaşabildiğin yakınların var.Bu günleride atlatacak ve tekrardan eski haline döneceksin kendini ne kadar az yıpratırsan o kadar çabuk ayağa kalkarsın.Güzel yarına umutla bakan yazılarını burdan takip etmek dileği ile kendine iyi bakarkadaşlar ben 35.haftada bebeğimi kalp atışlarının durması nedeni ile kaybetmiştik 2 ay doğum raporunu kullanıyodum nve sayılı gün sona erdi p.tesi işe başlıyıcam şimdi herkez bana yaşadıklarımı hatırlatıcak masama oturucam son oturduğumda koca göbeğimi sığdıramıyodum şimdisenağlamasenağlamaakadaşlarım yanıma gelicek geçmiş olsun diye ben herseferinde duygulanıcam hamileğim diye hep ilgi alaka üzerimdeydi şimdi bana acıyan gözlerle bakıcaklarsenağlamasenağlamayaaaaaa ben işe dönmek istemiyorum ama mecburum dönmeye...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar ben 35.haftada bebeğimi kalp atışlarının durması nedeni ile kaybetmiştik 2 ay doğum raporunu kullanıyodum nve sayılı gün sona erdi p.tesi işe başlıyıcam şimdi herkez bana yaşadıklarımı hatırlatıcak masama oturucam son oturduğumda koca göbeğimi sığdıramıyodum şimdisenağlamasenağlamaakadaşlarım yanıma gelicek geçmiş olsun diye ben herseferinde duygulanıcam hamileğim diye hep ilgi alaka üzerimdeydi şimdi bana acıyan gözlerle bakıcaklarsenağlamasenağlamayaaaaaa ben işe dönmek istemiyorum ama mecburum dönmeye...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama[/QUOTCANIM BENİM KIYAMAM BEN SANA NOLUR DAYANMAYA ÇALIŞ HAYAT DEDİKLERİ BU OLSA GEREK İNSAN OĞLUNA KÖTÜ OYUNLAR OYNUYO
bibercik gerçek adın ne bilmiyorum ama inan seni tanımadan seni çok sevdim Allah senden razı olsun inan şu 2 msj defalarca okudum ne kadar güzel kelimeler bunlar allah senden ve senin gibilerden razı olsun ianan içimde umut çiçekleri açtırdınız ne diyim ben size inşallag Allah sizleride benide hyırlı zamanda hayırlı evlatlarla sevindirir.Bak ne güzel umut olmuş sana bi kaç parça yüreğimizden dökülen nağmeler... Oysa en sıcak, en içten sözler... Dertler paylaşıldıkça azalıyor gerçekten... Sen kalbini ferah tut yeter ki.. İnan bana insan kendini neye nasıl adapte ederse o şekle bürünüyor... Kendini kötü hissetmek istiyorsan eğer, ki en kolay yöntem bu, çok kolay kötü olabilirsin... Önemli olan en karanlık anlarda dahi aydınlığı görebilmek... En alaca karanlıklara bile şafaktan ötesi yok dememiş mi şairler? Gerçekten öyle... Gecenin en karanlık anı, güneşin doğacağı an değil mi? Bırak umutların ve zaman seni aydınlıklar içinde huzurlu bi hayata bıraksın...
Melek annem...
İyi ol ki, tüm iyilikler de en yakın zamanda seni bulsun... Medcezirlere bile bırakma sakın şansını.. yani bi iyi bi kötü gel-gitleri yaşatma yüreğine... Emin ol dünyada nice sıkıntılar çeken insanlar var şuanda... en basidi Konya olayı (kuran kursunda patlama), orman yangını ve köylülerin feryadı.. En en yakından takip ettiğimiz yeni haberler daha bunlar gibi niceleri var...
Biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor ama bizim hala umutlarımız var dimi? Rabbim umutsuzlardan etmesin... Merhametine ve büyüklüğüne sığınarak, güzel günler ve yaşamlar diliyoruz...
Gül, gül ki gülücüklerin en güzeli ile güllerin açılsın yanaklarında... Hadi artık üzme kocişini, aileni ve seni sevenleri de...
Melek annem, öpüyorum yüreğinden..
Sağlıkla kal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?