Bebeğimi Kaybediyorum Galiba Bi okurmusunuz lütfen ☹️

2 günde bir olan ölçümlerde 2 değer %60dan az artmıştı. Sizin gibi aynı. Bütün doktorlar ya kimyasal ya dış gebelik dedi. Hiçte öyle olmadı. Birden toparladı değer.
merhaba bunu görünce yazmak istedim. benim ilk beta 95 ikinci beta 131 geldi. ama aynı yerde veremedim. dün verdiğim beta 236 geldi. çok korkuyorum ya nasıldı sizin şuan kaç haftalıksınız ? hep aynı yerde mi test verdiniz ?

merhaba bunu görünce yazmak istedim. benim ilk beta 95 ikinci beta 131 geldi. ama aynı yerde veremedim. dün verdiğim beta 236 geldi. çok korkuyorum ya nasıldı sizin şuan kaç haftalıksınız ? hep aynı yerde mi test verdiniz ?
Aynı yerde aynı saatte vermeye çalışın. Sizin neredeyse sınırda, benim kadar düşük gelmemiş çok şükür. Farklı hastaneler yanıltır sizi.
25 haftalık olduk biz elhamdülillah

ay çok şükür ne güzel maşallah. demek ki düşük sonuçlarda bile bir ümit var. herşey allahtan işte yeterki nasip etsin. hamilelerin duası kabul olurmuş nolur bizede dua edin

Doktorumla konuştum beklemede kalacağız hala istediğimiz değer artışları değil dedi. bir sürü opsiyon var ama ilaçlara devam salı günüde ultrason ve beta baktır dedi.
doktorum İstanbulda, Ben Bursadayım burada biyerde baktıracağım. ya kimyasal olup değer düşecek, ya tutanacak ama düzensiz olacak öyle düşecek ya da işte sonradan çok güzel artacak ve güzel büyüyecek. rabbim inşallah doğru yerde tutunup sağlıkla büyür. yani beklemekten başka çare yok ama şuan hala düşmedi değer az da olsa yükseldi hala umudum var

Bügün tam da buna benzer bir şey yaşadığım için kürtaj oldum. Değerim yükseldi sonra düşmeye başladı sonra tekrar yükseldi ve sağlıksız olduğunu ağrılarımdan da anlamıştım zaten.
Son bir kan testi daha yaptırıp hiç gecikmeden müdahele ettirin bence. Psikolojik ve fiziksel olarak inanılmaz bir yıkım ama bir yerden sonra sizin sağlığınız her şeyden daha önemli. İnşallah her şey gönlünüzce olsun
merhaba çok geçmiş olsun ağrılarınız nasıldı bel ve kasık ağrıları mı ?

Merhaba sureciniz nasıl ilerledi

Back
X