• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maalesef yine beta hcg ☹️

Anladım çok geçmiş olsun umarım sizin için en hayırlı şekilde sonuçlanır bu süreç. Böyle bir durumda bir an önce müdahale edilmesi iyi olur. En azından iğneyle müdahale edilebilir. Mevcut oykunuzle farklı bir doktora gitseniz en azından hızlı müdahale için
Bir kaç tane doktora gittim hepsi çözümsüz bekliycez diyorlar maalesef

Düşük başladı sonra kürtaj oldum
Çok geçmiş olsun umarım ilerleyen zamanlarda saglikli gebelik geçirsiniz 🌸
Benimde kanamam var beta değerime 3 kere baktırdım hepsi iki kat olarak yükseldi yarın sabah tekrar baktıracağım doktor dış gebelik şüphesi olur dedi çok tedirginim :(

Çok geçmiş olsun umarım ilerleyen zamanlarda saglikli gebelik geçirsiniz 🌸
Benimde kanamam var beta değerime 3 kere baktırdım hepsi iki kat olarak yükseldi yarın sabah tekrar baktıracağım doktor dış gebelik şüphesi olur dedi çok tedirginim :(
Tedirgin olmayın böyle konuları da okumayın etkilenirsiniz sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah kanama çok gebelikte oluyor strese girdikçe Herşey daha kötüye gider Allah korusun sizi de bebeğinizi de ❤️🌸

Tedirgin olmayın böyle konuları da okumayın etkilenirsiniz sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah kanama çok gebelikte oluyor strese girdikçe Herşey daha kötüye gider Allah korusun sizi de bebeğinizi de ❤️🌸
Teşekkür ederim ❤️

Kesem sol ustteydi dış gebelik değildi. Bebek büyüdükçe ortaya geçti. Sagliklı bir şekilde devam ediyor. Konu sahibinin de sağ ustteymis ama sağ tüpe çok yakın olduğu için kornual dış gebelik tanısı almis.
Allah size bağışlasın. Peki sizin de mi beta değerleriniz yavaş yükseliyordu? Yoksa normal miydi?

Back
X