bebegimi kaybetim

dele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
31
0
86
37
Fransa
ben 31.07.2009 bebegimi kaybettim.bebegim dogdu 25 gun sonra oldu.2 bucuk yildir cocuk yapmiyorum ama cok istiyorum.hep aklim oglumda.bi anda yapayim diyorum ya yandan vazgeciyorum.nedeni galiba korkuyorum.onada bisey olcak diye bilmiyorum karmasik duygular icindeyim.oglum karagiceger yetmezliginden oldu.esimle ben kuzeniz birinci dereceden.ve testler %100 genetik cikti.buda benim aklimi iyicekaristirdi.icinde cocuk sevdasi ve korku var.sizce ne yapmaliyim?????karmasik duygular icindeyim tek dusundugum oglum

okuduğumda öyle garip oldumki ne yazağımı bilemedim öncelikle başın sağolsun canım çok büyük bi acı yaşadın ve tekrarlanmasını istemiyorsun ama bir taraftan da o güzel duyguyu tatmak istiyorsun hayat o kadar çok mucizelerle doluki inşallah bi çözümü vardır ve korkusuzca bebeğine kavuşursun tesellin olur.. benim henüz çocuğum yok temmuzda hamile olduğuımu öğrendim ve ağustosta kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum şuan biran önce toparlanıp yeniden anne olmak istiyorum aklıma kötü şeyler getirmiyorum ama mutlaka bi köşede sinsi düşünceler bekliyor ister istemez.. doktorlar bu konuda ne diyor yani tekrarlama olasılığı ve tedavi gibi konularda?? araştır derim ben canım önlemini al sonrası kader.. inşallah rabbim yüzünü tekrar güldürür..

sagolun teselliniz icin.testler yapildi.tek bir test kaldi oda cevabini bekliyorum 1 bucuk senedir cikmadi.bilmiyorum kafayi yiycem.hayatimda o kadar buyuk bir eksiklik varki anlatamam.hep dusuncelerim bebek .jenekologum yap diyor diger cocukta ayni hastalik olcak diye bisey yok diyor ama hastaligida %100 cikti.%50 sans var boylede olunca elimde degil korkuyorum.

okuduğumda öyle garip oldumki ne yazağımı bilemedim öncelikle başın sağolsun canım çok büyük bi acı yaşadın ve tekrarlanmasını istemiyorsun ama bir taraftan da o güzel duyguyu tatmak istiyorsun hayat o kadar çok mucizelerle doluki inşallah bi çözümü vardır ve korkusuzca bebeğine kavuşursun tesellin olur.. benim henüz çocuğum yok temmuzda hamile olduğuımu öğrendim ve ağustosta kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum şuan biran önce toparlanıp yeniden anne olmak istiyorum aklıma kötü şeyler getirmiyorum ama mutlaka bi köşede sinsi düşünceler bekliyor ister istemez.. doktorlar bu konuda ne diyor yani tekrarlama olasılığı ve tedavi gibi konularda?? araştır derim ben canım önlemini al sonrası kader.. inşallah rabbim yüzünü tekrar güldürür..

seninde basin sagolsun.ayni aciyi paylastigim icin uzuldum.bunu ancak ceken bilir.tek tesellin beni ornek al.cunku bebeginin yuzunu gormedin .bu dahada kotu.bebegini goruyosun,elini tutuyor,gozlerinin icine bakiyor ve bir yandan aci cekiyor.olumunu bekliyosun o kadar kotu biseyki bu anlatamam.en azindan yuzunu gormemis oldun.boyle teselli bul.baska bisey diyemiyorum

ben 31.07.2009 bebegimi kaybettim.bebegim dogdu 25 gun sonra oldu.2 bucuk yildir cocuk yapmiyorum ama cok istiyorum.hep aklim oglumda.bi anda yapayim diyorum ya yandan vazgeciyorum.nedeni galiba korkuyorum.onada bisey olcak diye bilmiyorum karmasik duygular icindeyim.oglum karagiceger yetmezliginden oldu.esimle ben kuzeniz birinci dereceden.ve testler %100 genetik cikti.buda benim aklimi iyicekaristirdi.icinde cocuk sevdasi ve korku var.sizce ne yapmaliyim?????karmasik duygular icindeyim tek dusundugum oglum

Başın sağolsun.Ben de bir düşük yaşadım arkasından 2.bebeğimi de 21.haftada problem olduğu için sonlandırmak zorunda kaldık.Çok üzücüydÜ.Senin acının yanında tarifi olmaz ama giden canından bir parça.Hiç görememiş dokunamamış olsan da yüreğin yanıyor.Yine de hep ya doğduktan sonra kaybetseydim diyerek şükrettim.3.meleğime hamileliğim çok stresli geçti.Sürekli endişe,yine bişey olacak korkusu...O da erken doğdu çok şükür ki hiç problem yaşamadan aldım kucağıma meleğimi.Kaderim buymuş dedim normal bir hamilelik geçiremedim hiç.Allah dağına göre kar verirmiş.Ben de 2.den sonra çok korktum ama hiç umutsuzluğa kapılmadım.Hep ben de bir gün sağlıklı bir bebek doğurucam dedim.Çok şükür Allahım sağlıkla verdi oğlumu şimdi 8 aylık oldu bile.Kaybettim meleğim de arada aklıma gelir gözlerim dolar.
2.gebeliğim sonlandırıldıktan sonra biz de bir sürü test yaptırdık genetik testler,amniyosentez de olmuştum.Hepsi temiz çıktı.Ama genetik bir problem olsaydı doktorum tüp bebekte pgt denen bir yöntem varmış onu deneriz demişti.Sağlıklı embriyoları ayırıyolar.Tabi her genetik problemde uygulanıyomudur bilmiyorum ama doktoruna bir sor istersen.İnşallah en hayırlı zamandan sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

sagolun teselliniz icin.testler yapildi.tek bir test kaldi oda cevabini bekliyorum 1 bucuk senedir cikmadi.bilmiyorum kafayi yiycem.hayatimda o kadar buyuk bir eksiklik varki anlatamam.hep dusuncelerim bebek .jenekologum yap diyor diger cocukta ayni hastalik olcak diye bisey yok diyor ama hastaligida %100 cikti.%50 sans var boylede olunca elimde degil korkuyorum.

hersey okadar duzenlıkı aslında allahım bunu duucaktır emın ol benım teyzemle enıstemde kuzen ama uc tane saglıklı cocukları var yanı bunun ıllakı bı cozumu vardır basın saolsun allah sabrını verır ıns :43:

sagolun halla doktorlari arayip arstirip duruyorum.dayanamiyorum insallah bir problem cikmaz ..saglikli bir bebegim olur insallah

ben 31.07.2009 bebegimi kaybettim.bebegim dogdu 25 gun sonra oldu.2 bucuk yildir cocuk yapmiyorum ama cok istiyorum.hep aklim oglumda.bi anda yapayim diyorum ya yandan vazgeciyoruur icindeyim tek dusundugum oglum
hım inş
hayırlı cumalar arkadaslar bende 5 bebişimi kaybettim yasayanım yok allah ım hepimize sabır versin basın saolsun allahım inş kucaklarımızı boş bırakmaz allah a em:23:anet olun arkadaslar ::71::71::71::71::71::54::54::54::54::54::54::71::71::71::71::71::71::71::71:

Back
X