bebeğimi kaybetimm:(((((

Cnm ne desek boş blıyorum ama allah sabır versın nekadar zor bı durum oldunu tahmın edebılıyorum :( bu bebekler bızım ıcın çok kıymetlı cunku

Allahim seni insallah boyle bir sinavla birdaha sinamaz canim..cok zor senin icin..icine atma sakin..uzuntulerimizide tipki sevinclerimizi yasadigimiz gibi acikca yasiyalimki atlatabilmemiz..sindirebilmemiz daha kolay olsun.

Sana Rabbimden bol bol sabir diliyorum canim..

Allah sabır versin arkadaşım.bu durumda ne söylenebilirki.ama bu günlerde geçecek ve meleğine kavuşacağın zamanda gelecek.

canım allahım sabır versin.ne diyeceğimi bilemiyorum.inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebişine kavuşursun.allaha emanet ol.

bunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim canım
geçen perşembe günü bende bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim..
YIKILDIM.. ama asla isyan etmedim..
derdini veren allah dermanını da verir, onun karşısında boynumuz kıldan ince..
en kısa zamanda atlatman ve tekrar sağlıklı sıhatli hamile haberini duymak dileğiyle..
geçmişler olsun canım...

kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum desteğinizden dolayı allahım kimseye yaşatmasın çok büyük bi acı ne emeklerle ne sıkıntılarla elde ediyoruz bebeişlerimizi ama sonuç böyle olunca üzülmemek elde değil kürtajda olmadım bu arada başka bi doktora gittim ve parça falan yok dedi kendi doktorumu aradım olma dedi pparça olsa ağrın ve kanama olur dedi bende olmadım yarın kendi doktoruma gidicem yani bu doktorlar nasıl anlayamıyorum para için beni yok yere kürtaj yapcak kızlar ne olur çok dikkat edin bebişlerinize çok zor elde ediyoruz bu mutluluğu en ufak ağrıda ve kanamada doktorunuza gidin ve tek bi doktorla kalmayın ben bazı şeyler için çok pişmanım ama ne desek boş hayırlısını versin rabbim ama ben tahlile göndermek istiyorum parçaları bilmek istiyorum neden düşütğünü acaba kaç günde sonuç alabiliriz uzun sürüyormu yaptırdınızmı böyle bişey

bir suredir sıteye gırememıstım ilk senın yazılarını okudum cok cok uzuldum anlatamam,cok gecmıs olsun allah sabır versin oyalanacak biseyler versin biran once unut insallah bu sıkıntıları
benimde belki bilirsin degerlerim bir yukselıyor bır yukselmıyordu doktorum ultrasonda goremıyor nerde oldugunu buyuk ıhtımalle dıs gebelik uzun zamandır bunu bilerek yasıyorum daha ne kadar surecek bilmiyorum icimde olması beni cok uzuyor keske dıyorum bazen zaten olmadı dusse hemen unutmaya calıssam onu.
lutfen kendini sıkma aglaman gerekiyorsa istedigin yerde agla baska turlu gecmıyor bu acı
kendine cok iyi bak olur mu

Cok gecmis olsun .

Keske kendi dr unada görünseydin okadar agrin varken, vallah bu zamanda dr.lara bile güvenilmiyor, yazik.

Cok gecmis olsun .

Keske kendi dr unada görünseydin okadar agrin varken, vallah bu zamanda dr.lara bile güvenilmiyor, yazik.

canım zaten kendi doktoruma gittim ağrım varken benide en çok üzen o hiç ilgilenmedi okadar sinirliyimki ona karşı bidaha asla gitmicem nedesek boş işte rabbim böyle istemiş allah sabır versin kimseye yaşatmasın böyle bişeyi

Sinemciğim çok geçmiş olsun canım seni anlıyorum çünkü bende yakın zamanda üstüste iki düşük yaptım ikiside tüp bebekti. Çok yıpratıcı oluyor iyiyiz diyoruz ama içimizde sonsuz bir sızı kalıyor işte onu iyileştiremiyoruz. Düşük olacaksa inan bana en iyi koşullar ve doktorlar bunu engelleyemiyor, benim kocam doktor zaten ama oda yandı benimle elimizden bişey gelmedi canım. düşük materyalini incelemeye gönderebilirsin yaklaşık iki ayda sonuç veriyor daha doğrusu vermiyor sonuç şağlıklı değil, ben gönderdiğimde doktorlar sonuca güvenmememi yanıltıcı olabileceğini söylemişlerdi zaten benim 50 cc ye yakın parçamdan hücre çıkmadı dediler bende onlara yuh dedim o kadar. Bende öyle belirsizlik içindeyim herşeyi Rabbime bıraktım hayırlısı olsun aşkımla bana hediye vermek isterse kabul edeceğiz ama olmazsa takdiri ilahi canım benim. Herşey gönlünce olsun.:içelim:

Allah sabrını versin canım,sana kk olarak sarılıyoruz ve acını paylaşıyoruz,yanındayız güzelim.bu da geçecek .Emin ol geçecek.

Canımm Allahım sabırlar versin sana..Dicek bişey bulamıorum..Kendini toparla en azından hamile kalabildiğini görmüş oldun.İnşallah Allah sana tekrar gebelik nasip ederde sağlıklı doğumlar görürsün...

Canim cok üzüldüm Rabbim sabir versin demekki senin icin hayirlisi böyleymis, dilerim en kisa zamanda saglikli sihhatli bebislerin olur...

canım zaten kendi doktoruma gittim ağrım varken benide en çok üzen o hiç ilgilenmedi okadar sinirliyimki ona karşı bidaha asla gitmicem nedesek boş işte rabbim böyle istemiş allah sabır versin kimseye yaşatmasın böyle bişeyi

canım allah sana sabır ve dayanma gücü versin bunu yaşamayan bilemez mevlam kimseleri böyle sınamasın bende 6yıldan sonra okadar tedaviyle ilaçla boguşup sonuç alamamıştım 1sene sonra dayanılmaz bi sancıyla uykudan uyandım doktora gittim hamilemisin dedi hayır dedim ben hamile kalamıyorum tahliller ertesi güne kaldı ogece okadar çok kanamam olduki tamda senin dedigin gibi buyuk bi parca düştü ben yine bilmiyorum ertesi gün doktorum düşük yapıyosun dedi ve on yemin ederim anlatılması imkansız bi acıyla oracıga yıkıldım senağlama sanada rabbim sabıe versin yaşamayan bilemez bu acıyı düşmana bile vermesin mevlam:Saruboceq:

canım çok üzüldüm,inşallah bu acının sonu güzel olur da sana yaşadıklarını unutturur.

Back
X