Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gittim doktora malesef bebğimmiş düşenn ve içimde çok parça varmış saat 4 de kürtaj yapılcak anlatılmaz bi üzüntü allah kimseye yaşatmasınn ağlamaktan ölüyorum napıcam bilmiyom
canim gecmis olsun. Allah hepimize hayirlisini nasip etsin.Allah sana insallah daha guzel evlatlar nasip etsin canim.kızlar mrh nasıl yazcamı ne yazcamıda bilmiyorum çok kötüyüm çünkü 2gündür çok kötü ağrım vardı kasıklarımda pazar akşamı dayanılmaz hale geldi ve kanamam başladı hemen doktora gittik düşüne diğer parçalar dedi doktor meleğim duruyodu kalbi atıyo çok şaşırmıştık neyse eve geldik ama ağrılarım hala devam ediyordu bugun çok şiddetli kanamam başladı ayakta duramıyordum ağrımda gecenkinden beterdi yine hemen dün gece doktora gittik bi parça düştü ben artık yıkılmış vaziyeteydim ama baktıkkı meleğimin kalbi yine atıyordu doktor düşenlerin kan pıhtısı olduğunu ve üzülme kalbi atan bebek kolay kolay düşmez dedi eve geldik o parça düşünce ağrımda kesilmişti yatıcaksın dedi bende nerdeyse hiç kımıldamadan yatıyordum meleğim için herşeye değerdi ne kadar zorluklarla elde etmiştik biz onu maddi manevi ama az önce tuvalete diye uykumdan kaltım ve lap diye avucum kadar bi parca düştü bu sefer meleğimdi kızlar bırakmıştı annesini artık nasıl dayanıcam allahım kızlar çok kötü bişey tarifi mümkün değil bu acının nasıl sabah olucak belki parça diyesim geliyo ama değildi gecenm seferde düşük yaptığım için biliyorum meleğimdi dayanamaıştı daha fazla nasıl sabah olucak nasılll çok kötüyüm başka ne olabilirki o parça allahtan sabır diliyorum acısı çok kötü rabbim kimseye yaşatmasın:a015:senağlama![]()
kızlar gittim doktora malesef bebğimmiş düşenn ve içimde çok parça varmış saat 4 de kürtaj yapılcak anlatılmaz bi üzüntü allah kimseye yaşatmasınn ağlamaktan ölüyorum napıcam bilmiyom