Bebeğimi kaybetmek istemiyorum.

ecrennnn

Rabbimin mucizeleri;canım kızım ve ikiz bebeklerim
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
1.250
1.168
198
merhaba arkadaşlar,ben 5. tüp bebek denememle ilk kez pozitif gördüm,9. gün testim 51 çıktığında mutluluktan havalara uçtuk,11. gün tekrar test yaptırdık,87 çıktı ikiye katlamamıştı birşeylerin yolunda gitmediğini anlamıştık,başka doktor sınır değerde dış gebelik olabilir dedi,tekrar test istedi,13. gün yani dün 119 çıktı yıkıldım adeta,kendi doktorum aradı üç ihtimal söyledi,biyokimyasal gebelik,normal gebelik ama sonlanabilir,dış gebelik.4 gün sonra çarşambaya test istedi,hiç olumlu konuşmadı yani,ağlamaktan mahvoldum,Allahım bu nasıl bir ceza dedim önce sevindirdin şimdi geri alıyorsun dedim.5 yılda 5 tüp bebek tedavisi gördüm,yıprandım,parçalandım,:43::43::43:
benim gibi değerleri olup da sağlıklı hamilelik yaşayan var mı aranızda,4+1 günlük hamileyim ama ne hamile:43::43::43:,kanamam sancım lekelenmem yok şükür ama olacak, düşecek diye çok korkuyorum.:43::43::43:

cnm benim Allah yardıncın olsun üzme kendini şimdi senin iyi olman lazım ki bebeğinde iyi olsun yüce rabbim nelere kadir bol bol dua et cnm inşallah bebeğini sana bağışlar inşallah kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eder sen iyi ol moralini yüksek tut çok zor biliyorum ama düşünmemeye çalış kendine dikkat et... mevlana hazretleri demişki "herşeyin görevi var gözyaşının görevi gelecek tebessüm için yüzü temizlemektir" demiş inşallah senin gözyaşlarında bebeği için gelecek tebessümlere hazırlık yapıyodur :61::61:

canım inş. herşey yolundadır ve sen şuan bebeğinin keyfini yaşıyosundur
sen ne kadar çok istersen bebeğini oda okadar güçlü bağlanacaktır sana içini ferah tut inş. bu kez bebeğinin mis kokusunu içine çekersin

cnm benim Allah yardıncın olsun üzme kendini şimdi senin iyi olman lazım ki bebeğinde iyi olsun yüce rabbim nelere kadir bol bol dua et cnm inşallah bebeğini sana bağışlar inşallah kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eder sen iyi ol moralini yüksek tut çok zor biliyorum ama düşünmemeye çalış kendine dikkat et... mevlana hazretleri demişki "herşeyin görevi var gözyaşının görevi gelecek tebessüm için yüzü temizlemektir" demiş inşallah senin gözyaşlarında bebeği için gelecek tebessümlere hazırlık yapıyodur :61::61:

Allah razı olsun canım,iyi olmaya çalışıyorum bugün daha iyiyim ama içimde ne olduğunu yada olacağını bilememek beni çok korkutuyor,bebeğime sarılıp dua ediyorum.o kadar ağladım ki inşallah dediğin gibi bebeğime kavuşmak için bir temizliktir bu,çok teşekkürler

canım inş. herşey yolundadır ve sen şuan bebeğinin keyfini yaşıyosundur
sen ne kadar çok istersen bebeğini oda okadar güçlü bağlanacaktır sana içini ferah tut inş. bu kez bebeğinin mis kokusunu içine çekersin

inşallah canım,aslında yaşayacak keyif kalmadı ama belki benimledir diye dua ediyor konuşuyorum onunla,Rabbim isten herkese bebeğinin kokusunu duymayı nasip etsin:emir_bebek:

Allah razı olsun canım,iyi olmaya çalışıyorum bugün daha iyiyim ama içimde ne olduğunu yada olacağını bilememek beni çok korkutuyor,bebeğime sarılıp dua ediyorum.o kadar ağladım ki inşallah dediğin gibi bebeğime kavuşmak için bir temizliktir bu,çok teşekkürler

Allah sendende razı olsun cnm sarıl ona bol bol benim içinde sarıl onu dört gözle bekleyen bi teyzesi var burda sıkı sıkı tutunsun sana hiç bırakmasın ve inşallah yine burda onun doğum haberlerini de kutlayalım sen içini ferah tut :29::29:

Allah sendende razı olsun cnm sarıl ona bol bol benim içinde sarıl onu dört gözle bekleyen bi teyzesi var burda sıkı sıkı tutunsun sana hiç bırakmasın ve inşallah yine burda onun doğum haberlerini de kutlayalım sen içini ferah tut :29::29:

tamam teyzesi inşallah bırakmayacak beni,ne güzel söylemişsin,yüreğine sağlık:nazar::nazar:

Back
X