- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
- Konu Sahibi Selcanevren
Arkadaşlar merhaba
Geçen ay ilk defa ovülasyon denemesi yapmıştım. Ve tutunmuştu. 15.gün de adet olmam lazımdı olmayınca kan verdim ve değerim 8.19 çıkmıştı. 2 günde 1 değerlerim yükseldi ama 1 hafta sonra kanamalarım başlayınca bebeğimi kaybettim. Doktor kimyasal gebelik dedi
çok üzgünüm. Pazar günü tekrar kan vericem kanamalarım şuanda kesildi. Pazar artık verdiğim kan da beta değerlerin normale dönücek demişti doktor. Eşimle 15 gündür birlikte olamıyorum. Ona yaklaşmak bile istemiyorum. Çok çaresizim. Tekrar aynı sorunu yaşarım korkusu ile kendime gelemiyorum. Geceleri sürekli yatmadan ağlıyorum. Eşim kızıyor yeter artık bidaha olur diye ama ben yüne de aklımdan çıksrtamıyorum. Böyle benim gibi kimyasal gebelik yaşayıp da tekrar anne olanlar var mı ? Lütfen yardımcı olur musunuz ? Doktor korunmaya gerek yok tekrar deneyip yapabilirsin dedi. Ama benim deniyecek halim dahi yok...
Geçen ay ilk defa ovülasyon denemesi yapmıştım. Ve tutunmuştu. 15.gün de adet olmam lazımdı olmayınca kan verdim ve değerim 8.19 çıkmıştı. 2 günde 1 değerlerim yükseldi ama 1 hafta sonra kanamalarım başlayınca bebeğimi kaybettim. Doktor kimyasal gebelik dedi