Bebeğimi kaybettikten sonra psikolojim bozuldu 😔

Selcanevren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
646
244
18
33
Arkadaşlar merhaba
Geçen ay ilk defa ovülasyon denemesi yapmıştım. Ve tutunmuştu. 15.gün de adet olmam lazımdı olmayınca kan verdim ve değerim 8.19 çıkmıştı. 2 günde 1 değerlerim yükseldi ama 1 hafta sonra kanamalarım başlayınca bebeğimi kaybettim. Doktor kimyasal gebelik dedi 😔 çok üzgünüm. Pazar günü tekrar kan vericem kanamalarım şuanda kesildi. Pazar artık verdiğim kan da beta değerlerin normale dönücek demişti doktor. Eşimle 15 gündür birlikte olamıyorum. Ona yaklaşmak bile istemiyorum. Çok çaresizim. Tekrar aynı sorunu yaşarım korkusu ile kendime gelemiyorum. Geceleri sürekli yatmadan ağlıyorum. Eşim kızıyor yeter artık bidaha olur diye ama ben yüne de aklımdan çıksrtamıyorum. Böyle benim gibi kimyasal gebelik yaşayıp da tekrar anne olanlar var mı ? Lütfen yardımcı olur musunuz ? Doktor korunmaya gerek yok tekrar deneyip yapabilirsin dedi. Ama benim deniyecek halim dahi yok...

Arkadaşlar merhaba
Geçen ay ilk defa ovülasyon denemesi yapmıştım. Ve tutunmuştu. 15.gün de adet olmam lazımdı olmayınca kan verdim ve değerim 8.19 çıkmıştı. 2 günde 1 değerlerim yükseldi ama 1 hafta sonra kanamalarım başlayınca bebeğimi kaybettim. Doktor kimyasal gebelik dedi 😔 çok üzgünüm. Pazar günü tekrar kan vericem kanamalarım şuanda kesildi. Pazar artık verdiğim kan da beta değerlerin normale dönücek demişti doktor. Eşimle 15 gündür birlikte olamıyorum. Ona yaklaşmak bile istemiyorum. Çok çaresizim. Tekrar aynı sorunu yaşarım korkusu ile kendime gelemiyorum. Geceleri sürekli yatmadan ağlıyorum. Eşim kızıyor yeter artık bidaha olur diye ama ben yüne de aklımdan çıksrtamıyorum. Böyle benim gibi kimyasal gebelik yaşayıp da tekrar anne olanlar var mı ? Lütfen yardımcı olur musunuz ? Doktor korunmaya gerek yok tekrar deneyip yapabilirsin dedi. Ama benim deniyecek halim dahi yok...
Şimdi sakin olun bakalım. Sizi en iyi ben anlarım. Yeni bebeğimi kaybettim. Hala kanamam sürüyor. Aslında bebek dememiz de dogru değil. Kese henüz olusmustu bende 3 4 haftalık falandı sanıyorum. Çok fazla yorum yapılamadı zaten dengesizlikler vardı. Neyse kalp atısı duyulana kadar hep bir risk vardır ben onu anladım. Sizinki cok erken farkedilmiş ve kendiliğinden gecmiş öncelikle bu yüzden sanslısınız. Kimyasal gebelikler saglıksız bir durumdan bahseder. Ama bu bizlik bir durum değil. Döllenme sırasında olan sans eseri olan durumları kapsar. Bende çok üzüldüm gece boyu sancım oldu hastaneye gitmedim, evde olmayı tercih ettim.Sizi en iyi ben anlıyorum o yüzden bunları anlatıyorum. Zor ama takılı kalmak normal bir durum değil. Eğer asamayacagınızı düşünüyorsanız yardım alabilirsiniz. Bir daha olacagını neden düşünüyorsunuz mesela?
Ben hiç düşünmüyorum. Virüsten dolayı biraz erteledim ben gerci ama basıma yine böle birsey gelir Die düşünmüyorum. Çünkü bu saglıksız, Gücsüz bir embriyo idi neden diğeri de öle olsun ki?

Arkadaşlar merhaba
Canım bende aynı şeyleri yaşadım sakın kafan takma bende çok üsülmüştüm 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 5buçuk aylık hamileyim yani bak beterin beteri varbunada şükür de en azından hamile kalabiliyor olduğunu gördün

Ayrıca ilk seferden yılmayın bakalım hemen =) burada kacıncıya deneyen arkadaslarımız var. Henüz okuyorum ama bir sürü hikaye var okursanız anlayacaksınız sizde. Yine deniyorlar, caba sarf ediyorlar. Ben takdir ediyorum onları. Çabaları bosuna olmayacaktır cünkü istemekten ve cabalamaktan vazgecmiyorlar. Bu sekilde davranmaya devam ederseniz kendinize zarar verirsiniz. Emin olun eve kapanıp aglamak en kolayı. Zaten zor zamanlar yasıyoruz. Eve kapanmak zorundayız, kendinize bu durum için zarar vermeyin. İlişki konusunda ne zaman hazır olursanız o zaman yapın. Cünkü bu istekle, arzu ile yapılabilecek birsey biliyorum. Önce kendinizi toparlamaya calısın, ondan sonra gerisi gelicek hiç merak etmeyin. Bu sürecte de takviye alın hem yumurtalarınız hem spermler güclensin. Folik asit de aynı sekilde. Yıl 2020 herseyin bir caresi var bunu da asacağız😍 demissiniz ya böle seyler yasayıp saglıklı gebeliği olanlar var mı diye. Bizim ailede kadınların en az bir düşük deneyimi var. Hepsinin de cocugu oldu. Saglıklı ve miniş yegenlerim var 😍biri seneye üni sınavına giricek.

Canım bende aynı şeyleri yaşadım sakın kafan takma bende çok üsülmüştüm 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 5buçuk aylık hamileyim yani bak beterin beteri varbunada şükür de en azından hamile kalabiliyor olduğunu gördün
Konu sahibi bakın size bir örnek olsun 😍maasallah size de kızınız mı olcak yoksa 🙈

Şimdi sakin olun bakalım. Sizi en iyi ben anlarım. Yeni bebeğimi kaybettim. Hala kanamam sürüyor. Aslında bebek dememiz de dogru değil. Kese henüz olusmustu bende 3 4 haftalık falandı sanıyorum. Çok fazla yorum yapılamadı zaten dengesizlikler vardı. Neyse kalp atısı duyulana kadar hep bir risk vardır ben onu anladım. Sizinki cok erken farkedilmiş ve kendiliğinden gecmiş öncelikle bu yüzden sanslısınız. Kimyasal gebelikler saglıksız bir durumdan bahseder. Ama bu bizlik bir durum değil. Döllenme sırasında olan sans eseri olan durumları kapsar. Bende çok üzüldüm gece boyu sancım oldu hastaneye gitmedim, evde olmayı tercih ettim.Sizi en iyi ben anlıyorum o yüzden bunları anlatıyorum. Zor ama takılı kalmak normal bir durum değil. Eğer asamayacagınızı düşünüyorsanız yardım alabilirsiniz. Bir daha olacagını neden düşünüyorsunuz mesela?
Ben hiç düşünmüyorum. Virüsten dolayı biraz erteledim ben gerci ama basıma yine böle birsey gelir Die düşünmüyorum. Çünkü bu saglıksız, Gücsüz bir embriyo idi neden diğeri de öle olsun ki?

Canım öncelikle çok teşekkür ederim verdiğin cevapların için. Evet sanırım bu süre geçicek. İnanmak istiyorum. Ama kendimi kötü hissediyorum 😔 bu süreci atlamak ve çocuk sahibi olmak istiyırum.

Çok sevindim
Allah kucağına sağlıklı şekilde almayo nasip etsin 🙏🏼🙏🏼 Dua eder misin lütfen benim içinde anne olmak istiyorum

Çok sevindim
Allah kucağına sağlıklı şekilde almayo nasip etsin 🙏🏼🙏🏼 Dua eder misin lütfen benim içinde anne olmak istiyorum
Tabiki ederim ama sana tavsiyem şu dönemleri atlatana kadar rafa kaldır hem vucudun dinlensin hemde şu an çok zor kontolere gitmeyi düşünmüyorum hamileler riskli gurupta bu sürecin geçmesini beklemelesin

Canım öncelikle çok teşekkür ederim verdiğin cevapların için. Evet sanırım bu süre geçicek. İnanmak istiyorum. Ama kendimi kötü hissediyorum 😔 bu süreci atlamak ve çocuk sahibi olmak istiyırum.
İşte bu isteğinin olması için önce ruhsal sonra fiziksel olarak kendini toplaman gerekli. Olucak tabiki cocugun neden olmasın. Kötü hissetmeni çok iyi anlıyorum, bende çok üzüldüm agladım. Acı içinde kanamamı bekledim. Zor yani seni çok iyi anlıyorum ama toparlanmaya calısmak zorundasın 😍

Tabiki ederim ama sana tavsiyem şu dönemleri atlatana kadar rafa kaldır hem vucudun dinlensin hemde şu an çok zor kontolere gitmeyi düşünmüyorum hamileler riskli gurupta bu sürecin geçmesini beklemelesin
EVet katılıyorum zaten şuan pek de düşünemiyorum. Ama biraz daha rahatladım sayenizde biraz daha iyiyim çok şükür
Allah razı olsun

İşte bu isteğinin olması için önce ruhsal sonra fiziksel olarak kendini toplaman gerekli. Olucak tabiki cocugun neden olmasın. Kötü hissetmeni çok iyi anlıyorum, bende çok üzüldüm agladım. Acı içinde kanamamı bekledim. Zor yani seni çok iyi anlıyorum ama toparlanmaya calısmak zorundasın 😍
Çok teşekkür ederşm canım benim
Allah razı olsun gerçekten
Umarım bir gün tekrardan anne olurumm

Arkadaşlar merhaba
Canım benim herşeyde bir hayor vardır şükret sağlıklındeğilniş ki kaybetmişsin ben 4 .ayda oğlumu kaybettim kalbi durdu emin ol bebeğin karnında büyüdüğünde olunca daha zor atlatıyorsun çünkü kalp atışını duydun,tekmeleri hissettin ,cinsiyeti öprendin hazırlıklara tam başladın bebeğin ölüyor ve normal doğumla kürtaj oluyorsun görüyorsun inan daha zor .Herşeyde bir hayor vardır şğkret dua et ,böyle yaparsan benim gibi çok kötü olursun benim 3 sene sürdü depresyonum 🤣🤣🤣 ay sakın sen benim gibi olma toparlan ve diğer ay hemen yeniden dene inşallah sağlıklısından en kısa zamanda bebeğin olur 🙏Amin .Üzülme 😘

Canım benim herşeyde bir hayor vardır şükret sağlıklındeğilniş ki kaybetmişsin ben 4 .ayda oğlumu kaybettim kalbi durdu emin ol bebeğin karnında büyüdüğünde olunca daha zor atlatıyorsun çünkü kalp atışını duydun,tekmeleri hissettin ,cinsiyeti öprendin hazırlıklara tam başladın bebeğin ölüyor ve normal doğumla kürtaj oluyorsun görüyorsun inan daha zor .Herşeyde bir hayor vardır şğkret dua et ,böyle yaparsan benim gibi çok kötü olursun benim 3 sene sürdü depresyonum 🤣🤣🤣 ay sakın sen benim gibi olma toparlan ve diğer ay hemen yeniden dene inşallah sağlıklısından en kısa zamanda bebeğin olur 🙏Amin .Üzülme 😘
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım benim
🥰🥰

Ben 2 buçuk yıldan sonra ilk defa kimyasal gebelikle hamile kaldım inanın hamile kalmak için uğraşan o kadar insanlar var ki doktor tekrar hamile kalırsın bi kere olduysa dedi çok geçmeden ve gerçekten öyle oldu ben hep güzel tarafından bakmaya çalıştım en azından hamile kalabiliyosun ayrıca kimyasal gebelikler sağlıksız gebelikler oluyor büyüse daha çok alışcaktınız daha zor olucaktı güzel düşünün kendinizi üzmeyin ❤️

Arkadaşlar merhaba
Maalesef hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor. Ben de yeni kürtaj oldum hem de üçüncü kez. Ve öyle erken hafta değil 14 hafta taşıdım bebeğimi. Kalp atışları o kadar güzeldi ki. Nasip olmayınca olmuyor. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı ve uzun ömürlüsünü nasip etsin herkese🙏 Üzülme ve eşinden de uzaklaşma. Böyle durumlarda en çok eşinden destek alabilirsin inan başka bişey gelmez elden. Doğurup bebeğini kaybetmiş insanlar var peki onlar ne yapsın? Kendini lütfen böyle sakin tut. Beterin beteri var Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın. Sakın canını sıkma biz kadınlar duygusal anlamda çok yıpranıyoruz ama inan bu şekilde daha kötü etkiliyor sağlığımızı psikolojimizi. Kendini ve ileriyi düşün tekrar olacağına inandır ve yeniden başla herşeye ❤️😘

Ben 2 buçuk yıldan sonra ilk defa kimyasal gebelikle hamile kaldım inanın hamile kalmak için uğraşan o kadar insanlar var ki doktor tekrar hamile kalırsın bi kere olduysa dedi çok geçmeden ve gerçekten öyle oldu ben hep güzel tarafından bakmaya çalıştım en azından hamile kalabiliyosun ayrıca kimyasal gebelikler sağlıksız gebelikler oluyor büyüse daha çok alışcaktınız daha zor olucaktı güzel düşünün kendinizi üzmeyin ❤
Çok teşekkür ederim işte insan kaybettiği herşete üzülüyor özellikle çok istediği bir canlı olduğunda 😔

Maalesef hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor. Ben de yeni kürtaj oldum hem de üçüncü kez. Ve öyle erken hafta değil 14 hafta taşıdım bebeğimi. Kalp atışları o kadar güzeldi ki. Nasip olmayınca olmuyor. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı ve uzun ömürlüsünü nasip etsin herkese🙏 Üzülme ve eşinden de uzaklaşma. Böyle durumlarda en çok eşinden destek alabilirsin inan başka bişey gelmez elden. Doğurup bebeğini kaybetmiş insanlar var peki onlar ne yapsın? Kendini lütfen böyle sakin tut. Beterin beteri var Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın. Sakın canını sıkma biz kadınlar duygusal anlamda çok yıpranıyoruz ama inan bu şekilde daha kötü etkiliyor sağlığımızı psikolojimizi. Kendini ve ileriyi düşün tekrar olacağına inandır ve yeniden başla herşeye ❤😘
Canım benim senin adına da üzüldüm allah inşAllah tez zamanda bebeğini kucağına almayo nasip etsin. Beraber hamiş kalıp birlikte büyütmeyi nasip etsin bize çok teşekkür ederim 🙏🏼😘

Back
X