Rabbim size de bana da hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar versin inş..
söylediklerinize, nasihatlerinize katılıyorum.çok haklısınız. ben kimse üzüldüğümü görüp üzülmesinler diye hep gizli gizli ağladım ve ağlıyorum.ilk günler banyoda ve uyurken onlar uyuduğumu zannederken sessiz sessiz ağladım.hıçkırığımı içimde tuttum.ama isyan mı ediyorum ben diyerek ağlamamaya başladım.dilimde dua ve hamdetmeye devam ettim.başka şeyler düşünmeye zorluyorum.ama an geliyor ki birden yüreğim ayağa kalkıyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama ne mümkün...bugün doğum yapalı 12 gün bebeğimi toprağa vereli 11 gün oldu.
Sizlerle tanıştığıma çok mutluyum...iyi ki varsınız...selam ve dua ile...
arkadaşım ben de çok mutluyum sizlerle konuştuğuma..yoksa insan kendini suçlu hissedior.ben diyordum ki hamile arkadaşlarıma karşı nası böyle hissedebilirm? kendi kendime kızıodum kıskanıo muyum? onların hamileliklerine bakıp bakıp nası üzülebilirm? onlar için mutlu olmam lazım. ben nası bi arkdaşm böyle diip vicdanımı susturamıyordum ama hissettiklerime de engel olamıyordum haliyle. bu sayfalarda okudum gördüm ki herkes aynı şeyleri yaşamış hissetmiş.. anormal olmadığımı farkettim. kendi vicdanımla kavga etmeyi bıraktım..hamile görünce yine üzülüorum ama en azından duygularımın normal olduğunu anladım çok şükür. yoksa o vicdan azabı beni yiyip bitirecekti..kader burda bizleri karşıkaştırdı ki duygularımızı anlayan birileri olsun..inşallah hayırlı haberlerimize de ortak oluruzz ( amin)