Bebeğimi kaybettim, çok içim yanıyor

cananur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
545
136
648
44
Konu silindi

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm allah sabırlar versin üzme kendini allah büyüktür inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

canım acını cok ıyı anlıyorum bıtanem allah sabır versın Allahım bıdaha bu acıyı sana yasatmasın en kısa zamanda yenı melegın sana umut verır ınsallah

Canım allah sabırlar versin okuyunca çok üzüldümm.
Allahım sana bol sabırlar ,dayanma gücü versin

Allahım sabırlar versin. daha başlığı görünce içim yandı. Rabbim böyle acılar yaşatmasın.

canım benim ... çok üzüldüm!Allah sabır versin.Umarım en kısa zamanda tekrar hamiş olursun.

Canım ya cok üzüldüm Rabbim birdaha böyle bir acı göstermesin kimseye, sana da insallah. :çok üzgünüm:

Allahım size dayanma gücü versin.Takdiri İlahi.Umarım en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı bir evlat sahibi olursunuz.Amin

Rabbim sabrını da versin inşAllah canım
bir daha yaşatmasın inşAllah..

canım ALLAH sabır versin,umarım bır daha boyle acı yaşamassın.

Ay Canim Allah Sabir Versin... Allah Kimseye Evlat Acisi Yaşatmasin..alllah Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin..tez Zamanda Anne Olursun Inşallah..

bu acıların inşallah ilk ve son olur.en kısa zamanda nur topu gibi bir evladın olur inşallah...

canım sadece allah birdaha böyle bi acı yaşatmasın.başka birşey yazmak istemiyorum..:1no2:

Ne desem boş....O kadar üzüldüm ki...Benimde en korktuğum şey bu..Neden olmuş dr bişey söyledi mi rahim ağzı yetmezliği mi?Daha evvelden erken doğum riskin var demişmiydi dr?Allah yardımcın olsun arkadaşım...

AYYYY CANIM BENİM ALLAH SABIRLAR VERSİN GERÇEKTEN ÇOK ZOR Bİ DURUM ... NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM ŞU AN..... çok üzüldüm tatlım...

geçmiş olsun canım allah sabır versin inşallah allah en kısa zamanda sana tekrardan bir melek verir

GEÇMiŞ OLSUN ARKADAŞIM.
ALLAH SABIR VERSİN, BAŞKA DERTLER YAŞATMASIN.
HAZIR OLDUĞUNDA SAĞLIKLI BİR BEBEĞİNİN OLMASI DİLEĞİYLE...

CANIM BENIM BENDE BEBEĞİMİ KAYBETMİŞTİM AMA DAHA EMBRIYOYDU SENINKI IYICE KENDINI TOPARLAMIŞ BIR BEBEKMİŞ ALLAH SABIRLAR VERSIN INANKI ÇOK UZULDUM INSALLAH TEKRAR BEBEK SAHIBI OLURSUN DUA ET BENDE EDICEM INANKI BAK BEN TEKRAR UMUDUMU YITIRMEYEREK HAMILE KALDIM O YUZDEN DİRENÇLI OL NE OLUR ARTIK DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ ZOR DA OLSA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…