Bebeğimi kaybettim, çok içim yanıyor

canım allah sabırlar versin başın saolsun ya çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum nasip değilmiş demekki yaşaması benim kızkardeşiminde bebeği 27 haftalıkken aynı sorunu yaşadı bebek yaşadı çok şükür ama sakatlıkları var belkide böylesi daha hayırlı oldu gelişmeden yaşasaydı daha kötü olacaktı belkiii tabii gönül isterdiki 9 ayını tamamlayarak dünyaya gelsin ama kader işte senin sınavında buymuş demekki tekrar sabırlar diliyorum başımız saolsun

hayırlısı bitanemmm insan kucağına almadan hep tedirgin oluyorr inşallah herkes sağlıklaa alır bebişlerini kucağınaaa

çok üzüldüm cnm ama yapabileceğimiz bişey yok nasipten ötesine geçemiyoruz. bende 5 haftalık bebişimi kaybetmiştim bu ay doğacaktı bebiimim ama nasip değilmiş. herşeyde bir hayır vardır böylesi daha uygundur bence. inşallah tez zamanda tekrar hamiş olur ve bebeğini kucağına alırsın cnm. Mevlam gani gani sabır versin size.

Çok üzüldüm canım allah sabır versin sana ve ailene ne enfeksiyonu merak ettim anlatırmısın?

cok gecmis olsun basin sagolsun canim insallah yakin zamanda yeniden anne olur ve bu acini unutursun

Yaşadiğin çokbüyükbir Acii..çokk Züldüm Canim.. Biran Kendimi Senin Yerine Koydumdaaa.. çok Zorrr.. Rabbim Bir Dah A Yaşatmasin..inş Sağlikla Dünyayay Geitrebileceğin Birmelek Yollasin Sana

benimde halk arasında su ikizi denen tıbbi adı hat prohidramnius (umarım doğru yazmışımdır) dan dolayı hamileliğimin 27. haftasında suyum gelmeye başladı. bütün uğraşlara rağmen doğumu durduramadılar. ve normal doğumla bir kız çocuğu dünyaya getirdim. ancak daha çok küçük olduğundan ciğerleri gelişmemişti ve tabiki yaşamadı. ben bütün doğum evrelerini yaşadığım, birkaç gün öncesine kadar kıpırtılarını duyduğum bebeğimi göremedim. çok üzüldüm. çok ağladım. inanamadım. seni çok iyi anlıyorum. geçmiş olsun. bu anlattıklarımı 11 yıl önce yaşadım. o zaman sanki bir daha hiç çocuk sahibi olamıyacakmışım gibi geliyordu. neden herkesin bebeği olmuştuda benim olmamıştı diye düşünüyordum. ama bir yıl sonra tekrar hamile kaldım. bütün korkularıma rağmen hamileliğim çok rahat geçti. çok sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdim. şimdi alllah bağışlarsa 10 yaşında ilkokul 5 e gidiyor. 7 yıl sonrada kızım dünyaya geldi. o da şimde 3 yaşında. bunları sana anlatıyorum çünkü seni çok iyi anlıyorum. üzülme demiyeceğim çünkü üzülmemek elde değil. ama bu hamileliğin böyle oldu diye hepsi böyle olacak değil. o zaman doktorlar hep bana şöyle diyorlardı. emin olki hayırlısı böyleydi mutlaka. çünkü yaşasaydı. belki daha çok problemler olacak hem sen hem bebek belkide ömür boyu çekecektiniz. her zaman allahtan hayırlısı. sana sağlık diliyorum. sen sağlıklı ol ki, kendini çabuk topla ki yeni ufuklara yeni umutlara yelken açabilesin.

Ay Canim Allah Sabir Versin... Allah Kimseye Evlat Acisi Yaşatmasin..alllah Kimsenin Kucağini Boş Birakmasin..tez Zamanda Anne Olursun Inşallah..

Çok üzüldüm allah sabırversin

Allah yardımcın olsun abla ...çok zor birşeydir yaa ben 4 haftalık bebeğimi kaybettim ve hala kendimi toparlayamadım seni düşünüyorumda anlatılamaz birşey bu...
İnşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

Ufff boyle durumlarda cumle kuramiyorum kelimeler yetersiz kaliyor..

Allah sabir versin canim..

Çok üzüldüm canım allah sabır versin sana ve ailene ne enfeksiyonu merak ettim anlatırmısın?
Canım bebeğin suyu gelince enfeksiyon kapıyormuş mordefekt diyorlar

Güzel sözleriniz için teşekkürler sevgili anne adayları , anneler sağolun...

canım inan çok üzüldüm. onun kısmeti bu kadarmış. Allah sabır versin inşallah en yakın zamanda gene hamile kalırsın ve Rabbim bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip eder. moralini iyi tut Allah büyük sabrını verir

acın çok yeni anlıyabiliyorum ve çok üzgünüm. allah kimseye yaşatmasın. çok zor bi durum başlığı görünce kalbim burkuldu. allah yardımcın olsun inşallah.

cananur üzüntünü paylaşıyorum ama ne desem ki kelimeler boğazımda düğümlendi üzülme bunda da bir hayır vardır allah öyle istemiş umarım en yakın zamanda hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın

canım bende altı ay önce aynı şeyi yaşadım benimkide 24 haftalıktı ve ölü doğum yaptırdılar söylediklerine göre sakatmış bebğim ama o zamana kadar bir sürü test ve kontrollerden geçtim çok iyi demişlerdi bende hala onun etkisindeyim şimdi tekrar istiyorum biliyorum ne kadar zor bişy olduğunu ama elden bişey gelmyior işte onun ömrüde o kadarmış canım kendini toplamaya çalış her nekadar zorda olsa inşallah ikinciyi tadarsın ben iki aydır çalışyıorum olması için ama hala bişey yok inş en yakn zamnada sende bende bütün isteyenlerde anneliği tadarız canım kendine çok iyi bak çok üzüldüm senin adına

canım çok üzüldümm çok geçmiş olsun umarım allah tekrar yaşatır sana bu duyguyu çok zor bir durumdurr allah yardımcın olsun canımm kendine ii bak canımm

Rabbim sana dayabma gücü versin canım..Ne denirki nutkum tutuldu şuan...İnşallah daha iyi olursun canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…