Bebegimi kaybettim dayanamiyorum.

Melekannesi10

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2022
5
1
16
32
Herkese merhabalar.
5 gün önce 10 Haftalik bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve 1 gün sonrada kürtaj oldum. 1.5 yıl öncede 6 haftalik bir düşugum oldu. Ben nefes alamiyorum çok mutsuzum 2. Gebelik icin 1 yıl bekledim ve yarım saat içinde benden aldilar onu. Herkes gençsin yenisi olur diyor. Kimse beni anlamıyor. İçim çok yanıyor gözyaşım dinmiyor.

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda en hayırlı şekilde tekrar annelik duygusunu yaşarsınız inşallah kalbinin durmasının sebebi neymiş peki ?

Kimseye kulak asmadan acınızı yaşayın içinize atmayın bağıra bağıra ağlayın gerekirse. Çok gençsiniz hayırlısıyla bir evladınız olur inşallah umudunuzu yitirmeyin.

Amin inşallah Allah kimsenin kucagini boş birakmasin. 2. Kez olduğu için genetik test yapıldı 3 hafta sonra çıkar dedi doktorum.

Öncelikle başınız sağ olsun çok üzüldüm. Acınızı yaşayın bence etrafın ne dediğine bakmadan çok acı bir durum. Yavrunuz melek olup cennet vesilesi olmuş ancak duygularınızı yaşamazsanız ileride sağlık sorunu olup döner. Tekrardan başınız sağ olsun Allah sabır versin

Allah razı olsun tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…