[QUOTE="ncygny, post: 42971926, member: ]İki gün önce minigimin kalbinin durduğunu söyledi dr. Dün de söküp aldılar içimden öyle canım acıyor ki o heyecanı yaşadıktan sonra bole bir duygu yıktı beni tekrar hamile kalamam diye öyle korkuyorum ki ... Bu durumu yaşayan ve atlatan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bir umut olur bana inanin ....[/QUOTE]
Basın sagolsun canım Cennete gitti küçük meleğin bundan sonra cennetten izleyecek anneciğini ve zamanı geldiğinde kardesini yollayacak anneciğine teselli olması için.2013 yılı ekim ayında ilk bebegimi 7 hafatalık hamileyken kaybettim kalbi durmustu 3, 4 ay agladım dr un verdiği tek bir nokta olarak görünen ultrason resmine bektım baktım agladım uzunttuden hormonlarım bozuldu 27 yasında adetten bile kesildim dr a gittim stres ve uzuntuden yumurtlaman durmus dedi her turlu kur vs denedim ama duzelmedi bir sene sonra tekrar hamile kaldım oda tutunamadı 6 haftalıkken kaybettim bu arada bir cok test yaptırdım kan pıhtılasması cıktı dogal yollardan rahatlıkla hamile kalabiliyordum ama bebegin tutunma asamasında benim hormonlarım desteklemediği için kaybediyordum.artık tekrardan hamile kalıp progestan ve kan sulandırıcı hap ve iğnelerle tutunmasını saglamam gerekiyordu, 2, bebegimi de kaybettikten 45 gun sonra tekrar hamile kaldım hamile oldugumu ögrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğne progestan coraspin vs gunde 7 tane ilaç içihordum dr un önerisiyle Rabbime binlerce sukurler olsun yavrumu nasip etti bana , 3 bucuk senelik evliyim 6 aylık bir yavrum var Allah tez zaman da sana tekrarda evlat versin umudunu yitirme Allah herkesi bir takım sorunlarla imtihan ediyor bu da benim imtihanım de sabret canım, Eminim cok iyi bir anne olacaksın kaybetmeyi yasayan bir anne kadar hiç kimse yavrusuna daha sevkatli ve sevgi dolu bakamaz, Minik melegin en kısa zaman da önce ruhuna sonra kucagına gelsin canım,