- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
- Konu Sahibi murakami2501
Merhabalar,Merhaba arkadaşlar , bu bir iç döküş , içimde dolup taşanları boşaltma isteği. Nereden başlasam bilemiyorum. İki yıldır evliyim 33 yaşındayım. Bir yıldır bebek için uğraşıyoruz. İki defa kimyasal gebelik yaşadım çeşitli testler yapıldı ancak bir sorun bulunamadı. Tam bu sefer oldu derken sonu yine hüsran... 13. haftada korkunç ağrılar sonucu düşürdüm bebeğimi sonrada ondan kalanları koparıp aldılar benden. Halbuki bir gün önce cinsiyetini öğrenmiştik yavrumun. Her şey yolunda demişlerdi.Olmasaydı sonumuz böyle... Nasıl atlatacağım bilemiyorum . İnançlı biriyim veren de alan da Allah biliyorum ama Çok kırgın, üzgün ve mutsuzum. Tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşama korkum da cabası. Benzer şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tavsiyelerine açığım.
Benzer süreci teyzem de yaşadı. Yıllar önce o da hamile olmayı denedi, hem de doğal yollardan. Üç kez düşük yaptı kendisi. Zayıflığından mıdır, rahmine mi tutunamamıştır, bilemem. Daha sonra bir daha denediler yine doğal yoldan, 2017'de ilk çocuğunu kucağına aldı. İkinci çocuğu da geçen yıl doğdu.
Size diyeceğim odur ki, umudunuzu kaybetmeyin. Mucizelere inanmayan biri olarak teyzemin sabrını her zaman hatırlar ve takdir ederim. Sizin morale ihtiyacınız var bu dönemde ve umarım test sonuçlarınız olumlu çıkıyordur/çıkacaktır. Ben evli ve çocuk bekleyen kadın değilim, bilemiyorum o süreci.
Yürekten inanyorum ki, size elbette hayırlı bir kapı açılacaktır.