Bebeğimi kaybettim....

Evcilkaktus67

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2018
432
712
23
Bebeğimi, kızımı, biricik kuzumu daha göremeden kaybettim...

İnsan hiç görmediği, dokunmadığı, koklamadığı birisini bu kadar çok sevebilir mi, özleyebilir mi...

İçimde ki boşluk zamanla gider mi acaba?

Ben iyi bakamadım mı acaba kızıma, yanlış birşeyler mi yaptım, benim yüzümden mi minik kalbi durdu..

Görmeyi çok istedim ama eğer yüzüne bakarsam ölürüm sandım... Ben kötü anne miyim? Sen benim yüzüme bile bakmadın diye küstün mü bana...

Çok özlüyorum kızım seni...
Seni çok seviyorum melek kızım benim...

Sana kavuşacağım günü sabırla bekliyorum...

Öncelikle allah sabır versin canım çok zor bir durum .. Kendini suçlama sakın Rabbim öyle uygun görmüş hayurlsı buymuş demekki !!! Cennet kapısında seni bekleyecek o annesi ... Bende ilk bebeğim düştüğünde çok kötü oldum benim yüzündendi diye suçladım kendimi .. biradaha olmazsa çocuğum diye deliye döndüm resmen ama Rabbim nasip etti şükürler olsun şimdi 3 tane evladım var

Başın sağolsun. anlayabiliyorum için de ki acıyı. Ama kendini suçlu hissetme sakın. Herşey taktiri ilahi rabbim onu melek yapmış şuan en güzel yerde. Allah sabır versin

Rabbim size dayanma gücü versin .

Çok çok üzüldüm, kendinizi suçlamayın lütfen evet çok zor ama kendinize bunu yapmayın.

Allahım acınızı dindirsin inşallah ...

Başınız sağolsun. Bebeğiniz artık gerçek bir melek ve öbür dünyada kavuşmak üzere sizi bekliyor.. Allah bol sabır ve dayanma gücü versin inşallah.

Başın sağolsun Allahım sana sabır versin üzülme ne olur inşallah acıların diner rabbim sana tekrar anne olmayı nasib eder

Basiniz sagolsun uzulmeyin lutfen bu sizin sucunuz degil.Sizin suan ki duygularinizi cok iyi anliyorum..Sakin kendinizi salmayin ,mutlaka oyalanacak birseyler bulun.Tek kalip kendinizi dinlemeyin.Bugunler gecicek

Çok yakında bir arkadasım 4.5 aylık hamileydi ikizlere. Geçenlerde yazdı bana bebeklerimi kaybettim diye . Ona ne demeli?

Allah sabır versin, dayanma gücü versin... Kendini suçlama sakın,sen ona hiç bir kotuluk veya ihmal yapmis olamazsin,dusunki yillar once bu teknilolji ve imkanlar yokken bizler kadar bilincli hamilelik takibi yapilmiyorken,cogumuzun anneleri hamileyken cok agir islerde calismak zorunda kalmisken bile saglikli bebekler dunyaya geldigine gore,senin hic bir ihmalin ve zararin olamaz bu net... Bu dünyada değil belki ama cennette bir melek annesisin.. Rabbim kendi sabrindan versin...

Basin sagolsun allah en kisa zamanda saglikli gebelik nasip etsin
Bazen ne yapsakta kaderin onune gecemeyiz maalesef kendini suclama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…