• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kaybettim....

Basiniz sag olsun. Isterdim ki acinizi hafifletebileyim ama böyle bir imkanim yok maalesef. Ablamda ilk bebegini kaybetti. Onunda kalbi durmustu. Sebebi bilinmez. Ablamin yasadigi aciyi gördüm ve yazinizi görünce tekrar onun o üzgün hali geldi gözümün önüne. Insallah Rabbim tez vakit size bir evlat nasip eder.

Allah size güç kuvvet versin. Dayanacak gücü versin. Çok zor bir şey. Hayat çok zorsun sen. Rabbim kimseyi ağır imtihan etmesin

Bebeğimi, kızımı, biricik kuzumu daha göremeden kaybettim...

İnsan hiç görmediği, dokunmadığı, koklamadığı birisini bu kadar çok sevebilir mi, özleyebilir mi...

İçimde ki boşluk zamanla gider mi acaba?

Ben iyi bakamadım mı acaba kızıma, yanlış birşeyler mi yaptım, benim yüzümden mi minik kalbi durdu..

Görmeyi çok istedim ama eğer yüzüne bakarsam ölürüm sandım... Ben kötü anne miyim? Sen benim yüzüme bile bakmadın diye küstün mü bana...

Çok özlüyorum kızım seni...
Seni çok seviyorum melek kızım benim...

Sana kavuşacağım günü sabırla bekliyorum...
Allah sabir versin.Zor bir surecten geciyorsunuz .Allah yardimciniz olsun.

Başınız sağolsun. Rabbim size sabır versin. Kendinizi suçlu hissetmeyin lutfen. Şüphesiz evlat acısı çok farklı ancak bu da Allah'ın bir nimeti. Çünkü yavrunuz dünyaya gelseydi belki daha çok acı çekecekti demekki ciddi bir sağlık sorunu vardı.

Biliyorum simdi cok üzgünsün keşke bebegim dogsaydi,kucağıma alsaydim bir dakika olsun yüzünü gorebilseydim diyorsun....çok buyuk olasılıkla bebeğinin yaşamsal bir problemi vardı.Dogsa büyük olasılıkla kendi başına nefes alabilen ,gulen oynayan bir bebek olamayacaktı. Büyük olasılıkla onun acı çektiğini görecektin......kolun,kanadın kırık olacaktı ve acısını alsın diye Allah'a dua edecektin.İstedigin kadar ağla ama bil ki bebeğin acı çekmedi,annesinin sıcacık yüreğinde cok güzel 21 hafta geçirdi.

Seni cok iyi anlıyorum o süreci de yaşadığım için biliyorum malesef.ama ne yaparsan yap gideceği varsa gidecekti meleğin.inş allah saglikla nasip etsin.

Canimm. Asla tesellisi olmaz boyle birseyin biliyorumm. :( Rabbim sabir versin. Tekrarini yasatmasin.
Kendini suclama asla. Rabbimin takdiri.
Allah sigin ve dua et gonlune ferahlik verecek olan yalnizca O'dur.

canım benim :( seni öyle iyi anlıyorum ki. çok zor. evde çok durma bol bol dışarı çık yürü. Rabbim en kısa sürede tekrar bebek versin inşallah

Çok üzüldüm.
Allahım büyük sabırlar versin inşallah.
Hiç kimseye de yaşatmasın inşallah.

başinsağolsun...
o aciyi bende hissediyorum.
kızın sana küsmedi o Rabbime kavuştu.
rabbim onu senden daha çok sevdi .
bende 2,5 yıl önce oğlumu kaybettim.
bunu okuyunca ağladim.
bende oğlumu özlüyorum. hemde çok....
gelmiyo ki geriye.
kardeşi oldu çok şükür 1 yaşinda. Rabbim ona ömür etsin inşallah.
biliyorum unutulmuyor unutulmaz.
hala yüregim yara. hep eksik hissettim 2,5 yıl oldu kabullenemedim oğlum gidince. içime tutuyorum hep

Çok geçmiş olsun . Allah yardımcınız olsun .
Dolu Tarafından bakın en azından hamile kalabiliyorsunuz . Tekrar olur bebeğiniz .

Basin sagolsun.
Sen bir sey yapmadin canim inan.
Allah onu senden daha cok sevdi belli ki.
Cennetine aldi.
Yaran cok taze. Ne desek bos biliyorum :KK43:
Ama sen hatali degilsin bunu bil.
Sabret. Zaman en kotu seylerin bile ilaci olabiliyor.
Sizisi kaliyor evet ama sabir...

Ve sana tavsiyem. Kalbi neden durdu miniginin bunu ogren.
Esinle kan uyusmazligin vs var mi?
Gerekirse tum tahlilleri yaptir.
Biraz toparlaninca elbette...

Back
X