Bebeğimi kaybettim

betuss45

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
55
36
8
28
Herşey normalken 37 haftada baş aşağıda diyerek sezeryana alındım .3 kilo doğdu kızım . Sezeryanda normal durum oksijensiz kaldı denildi sonra ciğerleri açılmıyor damarlara pompalamiyor denildi . Ve çocuğumu 3 .gün kaybettim . Sanki her gün ölüyor gibi oluyor insan . 2 ay olucak sezeryanda sonra hamile kalanlar varmı yardımcı olur musunuz başına gelen oldumu 😔

Herşey normalken 37 haftada baş aşağıda diyerek sezeryana alındım .3 kilo doğdu kızım . Sezeryanda normal durum oksijensiz kaldı denildi sonra ciğerleri açılmıyor damarlara pompalamiyor denildi . Ve çocuğumu 3 .gün kaybettim . Sanki her gün ölüyor gibi oluyor insan . 2 ay olucak sezeryanda sonra hamile kalanlar varmı yardımcı olur musunuz başına gelen oldumu 😔
Allah yardımcın olsun, yiyecek ekmeği yokmuş kuşum nasip kısmet :( üzülme lütfen, Allahın gücüne gider

Allah yardımcın olsun, yiyecek ekmeği yokmuş kuşum nasip kısmet :KK43: üzülme lütfen, Allahın gücüne gider
Üzülmüyorum rabbim benden çok sevmiş ama boşluk hissi eşyalarınin kalması hevesler mutluluklar kursakta kalıyor . Ne güzel ki bir meleğim oldu ama insan illa acı çekiyor ilk çocuğum olucakti😔 teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏

Başınız sağolsun .. Sezaryen de bir ameliyat olduğu için ikinci gebelik için bence doktorunuza danışın.. dikişlerin tam olarak kapanmış olması gerekiyor olabilir.

Rabbim sabrını versin inşallah 🙏

Başınız sağolsun .. Sezaryen de bir ameliyat olduğu için ikinci gebelik için bence doktorunuza danışın.. dikişlerin tam olarak kapanmış olması gerekiyor olabilir.
Evet öyle diyolar doktorlar genellikle 6 ay kesinlkle diyor teşekkür ederim çok😔

Hem bedenen hem ruhen toparlanmak icin bekleyin biraz. Acınızı paylasıyorum bende aynıyım 4 ay oldu banada 😔Allah sabrınızı versin.

Hem bedenen hem ruhen toparlanmak icin bekleyin biraz. Acınızı paylasıyorum bende aynıyım 4 ay oldu banada 😔Allah sabrınızı versin.
Çok zor bı sınav yasadiysanz bilirsiniz hem onu kaybetmenin acısı hem elinin boşluğunun ağır travması hemde tekrar bebek istemek rabbim herkese sağlıklı bebek nasip etsin inşallah 🙏

Basiniz sağolsun rabbim sabır versin sezeryan dogumdan 1 yıl sonra hamileliği öneriyor dr lar dikislerin iyilesmesi için

Çok zor bı sınav yasadiysanz bilirsiniz hem onu kaybetmenin acısı hem elinin boşluğunun ağır travması hemde tekrar bebek istemek rabbim herkese sağlıklı bebek nasip etsin inşallah 🙏
Hastaneye karnın dolu girip ,kolun kucağın bos cikmak nedir cok iyi biliyorum. Sabretmek bize düser. Acımızla yaşayacağz ömür boyu.Bu sureci bedeninizi dinlendirerek gecirin.
Toparlayınca yine nasip etsin Rabbim saglıkla. 🙏

Back
X