Bebeğimi kaybettim

ozgeanne

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
520
159
18
25
Kızlar 9+4 gebeliğim vardı ama bugün öğrendim ki 7+1 de kalbi durmuş, bu sabah kanamam şimdi şuan yoğun şekilde var. Doktorum kürtaj da olabilirsin, kendi kendine düşmesini de bekleyebiliriz dedi. Eve geldim şuan çok kanamam var kasık ağrısı var aşırı. Kendiliğinden düşer mi ve ne kadar süre kanamam olur

2 hafta once mi kalbi durmuş, gelisimi mi durmus? 2 hafta anne karninda ölü bir bebegin kalmasi anne acisindan oldukca riskli, bence acilen baska bir hastanenin aciline gidin.

canım üzüldüm geçmiş olsun hafta olarak büyük yani bence kürtaj mantıklı bak ben daha önce boş gebelik yaşadım daha 5.5 haftalıktı doktorum kendisinin düşmesini beklersen hem ağrı çok çekersin hemde içerde bişey kalabilir ki benim daha bebek oluşmamıştı senin bebeğinde oluşmuş ne olur ne olmaz kürtaj olup kontrollü yapılması daha iyi olmadı bir başka doktora daha git

Ne yapacağımı bilemedim doktor da karasız kaldı kanama yoğun şekilde başlayınca. Haftaya tekrar gideceğim düşmemişse ya da parça kalmışsa kürtaj yapacak sanırım

Ne yapacağımı bilemedim doktor da karasız kaldı kanama yoğun şekilde başlayınca. Haftaya tekrar gideceğim düşmemişse ya da parça kalmışsa kürtaj yapacak sanırım
Canım bence farklı bir doktora daha git bekleme ne olur ne olmaz

Dusuk yapacağımı az çok biliyordum. Doktorum boş gebelikten şüpheleniyordu çünkü ve kanamalarimda vardi. 7+6 da evde düşük yaptım. Çok ağrım oldu. Birkaç dakikada dogum sancısı gibi sancılar geliyordu. Tuvaletim var sanıyordum. Tuvalete gidince durumun öyle olmadığını anlıyordum. Açıkçası zor bir süreç. Kürtajda bir tercih. Başınız sagolsun umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalırsınız ve sağlıcakla kucağınıza alirsiniz

Bence beklemeyin. Benimkinden de büyük. Biraz önce de belirttim evde düşük yaptım kalan çok küçük parca için operasyon geçirdim. Eğer kanamaniz ve agriniz yogunlastiysa bu düşük pazartesi gününe kalmayabilir.

Canım bence farklı bir doktora daha git bekleme ne olur ne olmaz
Az önce düştü kızlar. Keseyle beraber düştü, kese icerisinde minicik bebek vardı... Yavrum tamamen gitti...

Az önce düştü kızlar. Keseyle beraber düştü, kese icerisinde minicik bebek vardı... Yavrum tamamen gitti...
Allah sabırlar versin inşallah en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz, kusuruma bakmazsanız iki sorum olacak rahatsız olursanız nolur cevap vermeyin, benim de endişelerim var bu yüzden soruyorum, doğal gebelik miydi ve progestan kullanıyor muydunuz acaba

Geçmiş olsun ilk bebeğiniz mi olacaktı Allah sabır versin bende ilk bebeğimi kaybettim düşük yaptım. Korkma inşallah evde ağrı çekersin ama doğal yolla düşürmüş olursun endişe etme babaannem kaç düşük yapmış evde önceden kürtaj mı vardı.

Yaa çok üzüldüm bence zaten vücutta yeteri kadar kalmış kürtaj olsan daha iyi olur seni zehirler falan Allah korusun

Bende 2 ay önce düşük yaptım çok zor bir durum Allah'ım tekrarda nasip etsin inşallah

Süreci uzatmak yerine hastanede kalıp kurtajini olsan iyi olurdu.... Geçmiş olsun, kolay geçer inşallah...
2 hafta once mi kalbi durmuş, gelisimi mi durmus? 2 hafta anne karninda ölü bir bebegin kalmasi anne acisindan oldukca riskli, bence acilen baska bir hastanenin aciline gidin.
Bu
Yaa çok üzüldüm bence zaten vücutta yeteri kadar kalmış kürtaj olsan daha iyi olur seni zehirler falan Allah korusun
Çok teşekkür ederim kızlar. Dün akşam aşırı kanama ve yoğun ağrı başladı, biraz kasıklarıma baskı uyguladım ellerimle, sonrasında zaten kese düştü, ondan sonra çok büyük pıhtılar geldi iki üç defa. Şuan hâlâ kanama var, ağrı da biraz devam ediyor. İlk gebeliğimdi, progesteron kullanıyordum 25 gündür, iğne bittikten üç gün sonra kanama başladı, duphaston kullanıyordum, oksapar kan sulandırıcı vuruyordum. Zaten yavrum vefat edeli iki hafta olmuş, iğnelerle içimde tutmuşum onu resmen.. veren Allah alan Allah...

Hastaneye gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…