• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimi kaybettim:(((

ada4265

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
26
Yer
Konya
bir kaç gün önce koyu akıntım var diye yazmıştım ve bu düşüğün belirtisiymiş malesef korktuğum başıma geldi ve bebeğimi kaybettim başta çok erken diye üzülürken şimdi kaybettim diye daha çok üzülüyorum rabbim kimseye böyle acılar göstermesin

geçmiş olsu cnm.. sağlıkla hamile kalman dileğiyle..

Gecmiş olsun canım.herseyde vardır bir hayır öyle düşün.umarım tekrardan sağlıklı bir hamilelik gecirirsin

sen de mi canım :50: çok geçmiş olsun
benim de ilk hamileliğim lekelerle 8 haftaya kadar devam etti
kalp atışı bile normaldi ama yine de düşük yapmıştım
o akıntılar hayra alamet olmuyor maalesef
Allah birdaha yaşatmasın

canım çok geçmiş olsun Rabbim başka acı yaşatmasın

çok sağolun dilekleriniz için çocuk isteyen herkese rabbim nasip eder inşallah öyle zor bir durummuş ki insan kaybedince anlıyor bu gibi durumları

canım geçmiş olsun Allah sabır versin ben 2. düşük yaptım biri 4 aylık oğlum, biri kızım 6 aylık Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, sağlıklı hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin. AMİNNN

canım geçmiş olsun Allah sabır versin ben 2. düşük yaptım biri 4 aylık oğlum, biri kızım 6 aylık Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, sağlıklı hayırlı evlatlar cümlemize nasip eylesin. AMİNNN

Gecmis olsun.
benimde 24. Haftalik erken dogumum var servikal yetmezlikten
Senin sorunun neydi dr lar ne dedi.

Gecmis olsun.
benimde 24. Haftalik erken dogumum var servikal yetmezlikten
Senin sorunun neydi dr lar ne dedi.

Benim 2 .gebeliğimde de servikal yetmezlik nedeniyle oldu ozaman dr söylemedi müdahale eden doktorum söyledi, sizeserklaj yapılmıştı mı

Benim 2 .gebeliğimde de servikal yetmezlik nedeniyle oldu ozaman dr söylemedi müdahale eden doktorum söyledi, sizeserklaj yapılmıştı mı

Merhaba:3::3:

Oncelikle tekrar gecmis olsun
Benim serviks olcumum 8. Hafta itibariyle yapiliyordu.
tup bebek ve ikizdi 16+ da serklaj islemi yapildi ama 23+ da sancilarin durdurulamamaai sebebiyle erken dogum oldu.
Ve bugune kadar gittigim tum dr lar rahimin fazla gerilmesinden dolayi erken dogumun basladigini soyledi.
ben bursadan yaziyorum burda bile 20. Hafta oncesi birkac dr olcum yapiyor ve takip ediyor
Ve sirf bu yuzden bircok dr la tartistim.
Bu teahisi koymak icin annelerin yureginin yanmasi gerekiyor.
Canim sen ne sikayetiyle dr a gittin ileri haftalarda serklaj uygulanan bircok kisi var
Eger seni uzmeyecekse kisaca yazarmisinz olur.
Belki birbirimize bir faydam

Merhaba:3::3:

Oncelikle tekrar gecmis olsun
Benim serviks olcumum 8. Hafta itibariyle yapiliyordu.
tup bebek ve ikizdi 16+ da serklaj islemi yapildi ama 23+ da sancilarin durdurulamamaai sebebiyle erken dogum oldu.
Ve bugune kadar gittigim tum dr lar rahimin fazla gerilmesinden dolayi erken dogumun basladigini soyledi.
ben bursadan yaziyorum burda bile 20. Hafta oncesi birkac dr olcum yapiyor ve takip ediyor
Ve sirf bu yuzden bircok dr la tartistim.
Bu teahisi koymak icin annelerin yureginin yanmasi gerekiyor.
Canim sen ne sikayetiyle dr a gittin ileri haftalarda serklaj uygulanan bircok kisi var
Eger seni uzmeyecekse kisaca yazarmisinz olur.
Belki birbirimize bir faydam

Malesef benim hamileyken gittiğim doktor hiç alttan muayene etmedi, kanamalarım gece başladı başka dr bana müdahale etti o dr farketti ve kesin sende serklaj uygulanması gerekiyordu dedi, artık nasip olursa 3.hamileliğimde serklaj yaptırmam gerekiyor ama serklajın tutunabilmesi için 13-14 haftada yapılıyor ileriki haftalarda erken doğum yine oluyor.

Back
X