Bir tavsiye ; Bebeğinizi almaları gerekiyorsa da siz tekrar düşünün !!!

gokce353

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
27
0
6
35
Ankara
Ben daha önce yazmıştım doktora gittiğimi bebeğimin 6 haftalıkken kalp atışlarının duyulmadığını , bir kaç doktor almalıyız dedi ve iki doktora daha sordum dursun bi zararı yok 7- 8 haftada duyulur demişti...

Şu anda mucizemi yazmayı çok isterdim hala da istiyorum.... bugün doktora gittim doktor baktı kalp atışı alamadım yine dedi ama biliyomusunuz bana işlem yapmadı ve ben çok şaşırdım açıkçası kürtaja çok hazırlamıştım kendimi bu defa artık alır diye düşündüm.. 6 hafta + 1 günlük görünen bebeğim bugün 6 hafta + 5 gün görünüyor kalp atışı yok ama kese toparlanmış ve embriyoda büyüme gördüğü için almadı. bekleyecez dedi , % 80 sen bu bebeğini kaybettin dedi bunu bil dedi ama ben % 20 yi beklemeliyiz diye düşünüyorum dedi.. ve bana kendi bebeğinin kalp atışını eşinin ağlama sızlanmalarından sonra 8. haftada duyduklarını ve şimdi canavar gibi bir oğlunun olduğunu söyledi...

Şimdi soruyorum arkadaşlar ben bu doktorum herşeyi biliyor demek istemiyorum büyük bi ihtimalle de duyamayacaz kalp atışını, ama bu ihtimal varsa diğer doktorlarım ve benim gibi durumda olan ve aldıran beklemetyen (ve geçen haftadan beri kanamam dahi olmamış şikayetim yok ) böyle yönlendiren doktorların yaptığı nedir ya ????

(Şimdi senin durumun farklıymış diyenler olabilir büyümüş falan filan vs. konu başka; 6. hafta da kalp atışı almadığım an alacaklardı bebeği...??? böyle çok insan var çokk ve doktorumun söylediğine göre sadece kendi çocuğu değil bir çok hastasını bekleyip % 10 oranında olumlu sonuç almış )

şunu da açıklayayım arkadaşlar , ben 4 ay önce evlendim ve gerçekten gebelik beklemediğim bir anda oldu yani belki bazıları diretmemi annelik istemime bağlayabilir ...olduktan sonra bi haftada geçse tabiki annelik isteğimiz oluyor ama bu yıllardır beklenen ve olmayan bir gebelik değildi ..

Size tavsiyem vazgeçmeyin yıpratmayın da kendinizi olmasa da Allahımızaa sığının ama almadan önce bir kaç defa düşünün bence size zararı olmadığını bir doktordan bile duyarsanız , bebeğinize sonuna kadar yaşama şansı verin........

canım benim azmini, sabrını, iradeni ve kendince verdiğin savaşını başından beri takip ediyorum. Allah yar ve yardımcın olsun. ben kendi adıma senin yaşadıklarından çok büyük dersler aldım.. yolun açık olsun güzel arkadaşım. her şey bizim istediğimiz gibi sonuçlanmayabilir ama ben elimden geleni yaptım diyebilmek sonrasında işte o çok önemli.. bakalımm kim bilir mucizenle bol şans.. ama şimdi ama sonra.. bir gün inşallah mutlaka :)
ve şunu da demeden duramayacağım.. çok iyi bir anne olacağına inanıyorum :15:

canım benim azmini, sabrını, iradeni ve kendince verdiğin savaşını başından beri takip ediyorum. Allah yar ve yardımcın olsun. ben kendi adıma senin yaşadıklarından çok büyük dersler aldım.. yolun açık olsun güzel arkadaşım. her şey bizim istediğimiz gibi sonuçlanmayabilir ama ben elimden geleni yaptım diyebilmek sonrasında işte o çok önemli.. bakalımm kim bilir mucizenle bol şans.. ama şimdi ama sonra.. bir gün inşallah mutlaka :)
ve şunu da demeden duramayacağım.. çok iyi bir anne olacağına inanıyorum :15:

Canım arkadaşım sağol benim bınu buraya yazmamın amacı eminin bu şekilde bir çok cana kıyıldı kaldı ki gebe kalmak isteyip senelerce uğraş veren kadınlar hayattan soğuyan belki evliliği mutsuz giden evinde huzuru olmayan bi çok insan var bunları düşünerek sonuna kadar beklemenin yararlı olabileceği ihtimalini savunuyorum , keşke benim ki iyi bir örnek olsa tüm bayanlara.. Ama zaten örnekleri çok çok fazla ve ben de hazırladım kendimi iki duruma da...

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim kalbi güzel arkadaşım eminim bu kadar duyarlı olduğun için ve kalbin tertemiz olduğu için sen de çok çok iyi bir anne olacaksın ...

Allahım kararlarınızdan pişmanlık vermesin, hayırlısıyla hayırlı zamanda annelik nasip etsin bizlere inşallah ...

Back
X