Bebeğimi kaybettim

ELIF013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
61
8
28
İstanbul
9 haftalık bebeğimi hiçbir neden yokken kaybettim.10 gun oldu.hala kendime gelemiyorum.ama çevreme karşı atlatmış gözüküyorum .aklıma geldilçe hala ağlıyorum.2, bebeğimde de aynı sorunları yaşarım diye cok korkuyorum.zaten su andada dusunmuyorum.bı süre.benim gibi olanlar varsa bana yardım ederlerse cok sevınırım.benim 2, gebeliğimde genetik test diye bısey duydum onu yaptırmam gerekir mi

Merhaba, öncelikle gemiş olsun... Ben de ilk gebeliğimde düşük yaşamıştım son adet tarihime göre 8 haftalıktı... Çok yıkıcı oluyor afallayıp napıcağını şaşırıyorsun seni çok iyi anlıyorum. Hala daha aklıma geldikçe üzülürüm ama şöyle düşün sağlıksız bir gebelikmiş ki vücudun onu atmış. Ben hep böyle avuttum kendimi... Ben de bir süre istemem diyordum ama 3-4 ay sonra tekrar aynı heyecanı yaşamak isteyeceksin benim gibi. Ben düşüğümden 6 ay sonra tekrar hamile kaldım.. Şu an herşey çok güzel gidiyor şükür ki. Merak etme 2. sinde de aynı şeyi yaşayacaksın diye birşey yok, hatta düşük sonrası rahim artık gebeliğe alışkın olduğundan 2. sinin düşme riski daha az oluyormuş. üst üste 3 düşükte genetik bir sebep aramaya başlıyorlarmış doktorlar ve zaten ilk gebeliklerin çoğu düşükle sonuçlanırmış ama kimi kadın hamile olduğunu öğrenerek kimisi haberi bile olmadan yaşarmış bu düşüğü... Sadece zamana bırak, için rahat olsun... Bir sonrakinde, sen kendini hazır hissettiğinde çok güzel ve rahat, daha bilinçli bir gebelik geçireceksin ve inşallah bebeğine kavuşacaksın...

çok teşekkür ederim.içimi rahatlattın.kay aylık oldu bebeğin.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.benım kafama takılan ablam da kan pıhtılaşması varmış .acaba ben dede var mıdır.doktora sorduğumda ablan hangı testlerı yaptırdıysa yapalım dedı ama acıkcası pek guvenilir gelmedı.kendısının bılmesı gerekmezmıydı hangı testler yapılması gerektıgı ve de cok gerek lımı bısey demedı.zaten kontroldu .bende sormadım.cunku pek te ıyı degıldım o gun.

Canım çoooooook geçmiş olsun. Zor bir durum ama karamsarlığa kapılma Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde bebek verir

Canım çok geçmiş olsun bende nickimde olduğu gibi bebeğimi beklerken onu kaybettim.Bir nedeni bile yoktu bunun..Çok üzülüp ağladım.Sonra sağlıksız olduğu için bunu yaşadım deyip avuttum kendimi.Gelicek ay korunma süremiz sona eriyor ama benim şimdlik cesaretim yok.Korkuyorum senin gibi ama biliyorumki Allah'tan en çok dua ediyorum.Rabbim inşallah sağlıklı bebekler nasip edecek bizlerede hayırlısını dileyelim.

canım gecmıs olsun cok ıns bırdaha yasamasıın bunları.bende gecen ay 8 haftalık bebegımı kaybettım yesıl cay ıctımgımden dusuk yaptım rabbım sabırlar versın

çok geçmiş olsun(( allah tekrarını yaşatmasın ve sabır versin

Canim gecmis olsun aynisi kucuk gorumcemin basina geldi 4 aylikken kalbi durmus ve 10 gun olu bi sekilde beklemis karninda az kalsin zehirleniyordu kurtaj oldu oda cok uzuldu agladi ama 7 ay sonra yeniden hamile kalabildi ve simdi oda en ufak seyde bu da dusecek diye odu kopuyor ilk aylarda kanamasi oldu biraz neyseki atlatti simdi dogumuna iki ay var hayirlisiyla kizlari olacak canim icini ferah tut

Çok sağol canım 3 ay bitecek kısmetse... Bebek sahibi olmaya karar verdiğin zaman hamile kalmadan önce mutlaka doktora git anlat durumunu, korkularını... O zaman istersen kan pıhtılaşması için test de istersin. Zaten düzgün bir doktora gidersen ve bebek sahibi olmak istediğini söylersen bazı basit testleri yapacaktır... Ama kafanda kurma, bunu bir problemmiş gibi düşünme... Yaşadığımız aslında çok sıradan bir şey araştırma sonuçlarına baktığın zaman.

canım gecmıs olsun cok ıns bırdaha yasamasıın bunları.bende gecen ay 8 haftalık bebegımı kaybettım yesıl cay ıctımgımden dusuk yaptım rabbım sabırlar versın

Geçmiş olsun.Yeşil çayın düşük yaptığını ilk kez duyuyorum.Bende düşük yaşadım ama bebek gelişmediği için ne kadar garip bir süreç çok dikkatli olmak gerekiyor.

bugun sabahta yengemın 5 haftalık bebegı düştü bir sebep yokken bu ıkıncı düşügü allah sabır versın canımmm ...zor bırdurummm allah saglıklı hayırlı bır bebiş verır ınsallah sana...

ya çok uzuldum onun adına da.inşallah onunda sağlıklı bir bebek verir allahım.çok zor bır durum.onu cok ıyı anlıyorum.

ya çok uzuldum onun adına da.inşallah onunda sağlıklı bir bebek verir allahım.çok zor bır durum.onu cok ıyı anlıyorum.

veren de allah alanda allah..vardır bır bıldıgı..allahımmm saglıklı kuzucuklar versın canım sanada ona da ...

geçmiş olsun.yeşil çayın düşük yaptığını ilk kez duyuyorum.bende düşük yaşadım ama bebek gelişmediği için ne kadar garip bir süreç çok dikkatli olmak gerekiyor.

canım sana da cok gecmış olsun.rabbim sana da sabır versin.inşallah bıkac ay sonra sağlıklı bebek haberımızı burda veririz.bıraz kendimize geldikten sonra.yeşil cayın o kadar kotu etkısı var mı.ben de ılk kez duydum.bıtkı caylarının zararlı oldugunu bılıyodum ama dusuğe neden olucakı kadar oldugunu bılmıyordum.

canım sana da cok gecmıs olsun.çok zor bır durum.bır sey sorucam .korunma suresı ne kadar dedı doktor sana.bana 2 ay dedı.ben de degısık duygular ıcındeyım.bır yandan 2 ayın dolmasını sabırsılıkla beklıyorum hamile kalmak için ama bır yandan da çok korkuyorum.aynı şeyleri yaşamaktan.,nşallah allah hakkımızda hayırlısını verir.

çok tesekkur ederım.çok sevındım gorumcen adına .ınşallah benımde oyle olur.benımde aynısı oldu.1 hafta olmus kalbı duralı bebeğımın ben farketmedım.tesadufen gıttıgımde doktora o zaman ogrendım ve yıkıldım tabı..ınsanın bı kere basına geldıkten sonra bı daha gelır dıye tedırgın olması normal onu cok ıyı anlıyorum.sağolsun eşimin desteğiyle galıba ben bıraz daha ıyıyım.daha da ıyı olucam inşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…