- 8 Haziran 2011
- 1.151
- 344
- 133
- Konu Sahibi hayaliguzel
-
Sizede cok gecmis olsun. Allah sabir versin. Rabbim evlat acisi dusmana bile vermesin.geçmiş olsun cnm rabbim sabrını da versin 28 gün önce 39+2 son haftada bebeğimin sebbepsiz kalbi durdu yüreğim yanfgın yeri ama diyorum cennete gitti dünyadan daha iyidir sabret rabbim sağlıcakla kucağını doldursun aynı acıyı yaşatmasın inş ne bana ne de başka kuluna
Arkadaşınıza da çok geçmiş olsun benimde düşük yapmanın nedeni kan degerimin çok düşük olması kısmet değilmiş ne yapalım hayırlısı olsun inşBenim bi arkadasim sizin gibi hamile oldugunu ogrendikten 2 gun sonra bebegini kaybetti. Doktor demiski dusuk sevebi kan degerin. Eger bu kan degeriyle bu bebek dogsaydi bedensel engelli olurdu demis. Arkadasim simdi kan degerlerini duzeltmek icin tedavi goruyor. Bu sadece size verebilecegim bi ornekti bence sizde svebini ogrenin ve uzulmeyin her serde bi hayir vardir. Bu arada 1 senede 3 dusuk yaptim simdi oglum 2 yasinda. Sabredin ve dua edin ozellikle meryem suresi okuyun.
Çok teşekkür ederim Allah razi olsun..Üzülme Rabbim yeniden sağlıklı evlatlar nasip eder inş...Takdir Allah'tan sabır etmek lazım ki mükafatını alabilelim...Artık geçmişi düşünme ilerisini düşün ki yeni bebeğinin gelişi gecikmesin...Çok geçmiş olsun..
Amin amin sizede çok büyük geçmiş olsun Allah sabır versin.geçmiş olsun cnm rabbim sabrını da versin 28 gün önce 39+2 son haftada bebeğimin sebbepsiz kalbi durdu yüreğim yanfgın yeri ama diyorum cennete gitti dünyadan daha iyidir sabret rabbim sağlıcakla kucağını doldursun aynı acıyı yaşatmasın inş ne bana ne de başka kuluna
Öylesi daha kötü ya Allah kuzeninize sabır versin Kucağı boş kalmaz ins.. Teşekkür ederim..başınız sağolsun haziran ayında da kuzenim kaybetti bebeğini karnında ölmüş
Amin çok teşekkür ederim..geçmiş olsun, inşallah Allah nasip eder de bebeğiniz olur.amin.
Canim benim okuyunca 2 sene oncesine gittim benim de ilk gebeligimde ogrendigim zaman dogum gunumdu ve cok mutli oldum fakat isini bilmeyen bi dr yuzunden kaybettim bebegimi daha 40 gunluktu. Dahada acisi aradan 1 sene gecti tekrar hamile kaldim.muhteaem bi duyguydu. Bebegim 37+3gunluktu suyumun gelmesiyle doguma aldilar. Sezeryanla dunyalar guzeli kizim oldu.Fakat bu hayata alisamadiDaha bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim bir senedir bekliyorduk Rabbim bana da nasip etmişti çok şükür dilimizde dualar kalbimizde tarifi imkansız olan mutluluk...Ve ne yazık ki mutluluğumuz bir kaç gün sürdü bugün aşırı kanama sonucu doktora gittiğimde düşük yaşadığımı öğrendim yıkıldık resmen... Dört gözle beklediğialisamadi.byetinden tutunda ismine kadar heyecanla hayaller kurduğumuz bebeğimiz artık yok... Eşimin gözündeki o parıltı yok oldu yerini burukluk aldı oysa ne çok sevinmistik evimizin havası değişti bi anda iki kişilik dünyamıza bir can bir hayat gelecekti... Mutluluğumu paylaştığımız dostlarımız arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiler telefonlarımız hiç susmadi hepsi sağolsun...Eşim.. Kendimden çok ona üzülüyorum o benden milyon kat daha çok istiyordu ve hamilelik haberimi alınca yüzündeki ifadeyi gözlerindeki o Parıltıyı görmeniz lazımdı... Dün gece konumuz bebeğimiz di bu aksam ise hiçbişey öyle çok benimsedik ki boşluk hissediyoruz desek yeridir ikimizde sessiz deyim yerindeyse ruh gibi o bana sürekli teselli veriyor her defasında gözleri dolarak... Ya karnımda bir canlının olduğu düşüncesi öyle muhteşem bir duygu ki yaşayanlar bana hak verecektir bir mucize desem abartmis olmam zannimca.. Bizim Mucize'miz... Eğer olsaydı ilk olacaktı bir senedir uğraşıyoruz beklemek o kadar zor ve can acıtı ki yaşayan bilir ancak... Ama olsun çok şükür bir kaç günde olsa bu duyguyu bana yaşattığı için Rabbim e bin şükür ya hiç yasayamasaydim... Daha çok genciz yolun basindayiz elbet Rabbim bize de nasip edecek zamanı gelince bize düşen sabretmek.. Şunu çok iyi anladım öyle basit bişey değilmiş bebek sahibi olmak o yüzden Allah cenneti annelerin ayakları altına sermiş çünkü çok meşakatli bir süreç öyle ha deyince olmuyormuş çok çok iyi anlamış oldum... Herşey nasip kısmet birşeyin olacağı varda o her şekilde olur üzüldüğüm nokta tam kavuştum derken kaybetmek...Yine de bin şükür herşeyin sahibine.. Sadece paylaşmak istedim...
Ve 1 haftalikke ucup gitti[/QUOTE]Allah sabır versin sana çok zor.Cennette seni karşılayacak bir meleğin olacak[Q TE="yanyana, post: 36675633, member: 599037"]Canim benim okuyunca 2 sene oncesine gittim benim de ilk gebeligimde ogrendigim zaman dogum gunumdu ve cok mutli oldum fakat isini bilmeyen bi dr yuzunden kaybettim bebegimi daha 40 gunluktu. Dahada acisi aradan 1 sene gecti tekrar hamile kaldim.muhteaem bi duyguydu. Bebegim 37+3gunluktu suyumun gelmesiyle doguma aldilar. Sezeryanla dunyalar guzeli kizim oldu.Fakat bu hayata alisamadi
Amin çok teşekkür ederim sağolun sizede çok geçmiş olsun Allah kızınızı size bağışlasın inşAllah sabır versin sana.Bunu yaşayan biri olarak yazıyorum benim de ilk bebeğimi 13 haftalıkken yani 4. ayına girdiğim günü pıt pıt atan kalbi durdu ultrasonda hareket eden o minicik bedeni durdu.Dr bebek ölmüş dedi dünya başıma yıkııldı çok ağladım.Eşimle sarıldık ağladık kaç defa ölüm sebebi de yok.Dr 6 ay süre verdi sonra eşim istemedi.2 yıl sonra kızıma hamile kaldım onu da doğaana kadar hep kaybetme korkusu yaşadım.Kızım doğdu şimdi 5 yaşında çok şükür.Kıızıma kardeş istiyoruz şimdi 7 aydır gelmedi.
Sen de üzme kendini anne rahmi sağlıklı bebeği büyütüyor sağlıksız olanı atıyor.Engelli olup bir ömür çaresiz yavruna bakmak var.İnşaallah en yakın zamanda Rabbim sana hayırlı bir evlat verir
Ve 1 haftalikke ucup gitti[/QUOTE][Q TE="yanyana, post: 36675633, member: 599037"]Canim benim okuyunca 2 sene oncesine gittim benim de ilk gebeligimde ogrendigim zaman dogum gunumdu ve cok mutli oldum fakat isini bilmeyen bi dr yuzunden kaybettim bebegimi daha 40 gunluktu. Dahada acisi aradan 1 sene gecti tekrar hamile kaldim.muhteaem bi duyguydu. Bebegim 37+3gunluktu suyumun gelmesiyle doguma aldilar. Sezeryanla dunyalar guzeli kizim oldu.Fakat bu hayata alisamadi
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin ve bir daha evlat acısı yaşatmasın inş[/QUOTE]Ve 1 haftalikke ucup gitti
Evli degilim bekarim fakat Okurken gözlerim dolduDaha bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim bir senedir bekliyorduk Rabbim bana da nasip etmişti çok şükür dilimizde dualar kalbimizde tarifi imkansız olan mutluluk...Ve ne yazık ki mutluluğumuz bir kaç gün sürdü bugün aşırı kanama sonucu doktora gittiğimde düşük yaşadığımı öğrendim yıkıldık resmen... Dört gözle beklediğimiz cinsiyetinden tutunda ismine kadar heyecanla hayaller kurduğumuz bebeğimiz artık yok... Eşimin gözündeki o parıltı yok oldu yerini burukluk aldı oysa ne çok sevinmistik evimizin havası değişti bi anda iki kişilik dünyamıza bir can bir hayat gelecekti... Mutluluğumu paylaştığımız dostlarımız arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiler telefonlarımız hiç susmadi hepsi sağolsun...Eşim.. Kendimden çok ona üzülüyorum o benden milyon kat daha çok istiyordu ve hamilelik haberimi alınca yüzündeki ifadeyi gözlerindeki o Parıltıyı görmeniz lazımdı... Dün gece konumuz bebeğimiz di bu aksam ise hiçbişey öyle çok benimsedik ki boşluk hissediyoruz desek yeridir ikimizde sessiz deyim yerindeyse ruh gibi o bana sürekli teselli veriyor her defasında gözleri dolarak... Ya karnımda bir canlının olduğu düşüncesi öyle muhteşem bir duygu ki yaşayanlar bana hak verecektir bir mucize desem abartmis olmam zannimca.. Bizim Mucize'miz... Eğer olsaydı ilk olacaktı bir senedir uğraşıyoruz beklemek o kadar zor ve can acıtı ki yaşayan bilir ancak... Ama olsun çok şükür bir kaç günde olsa bu duyguyu bana yaşattığı için Rabbim e bin şükür ya hiç yasayamasaydim... Daha çok genciz yolun basindayiz elbet Rabbim bize de nasip edecek zamanı gelince bize düşen sabretmek.. Şunu çok iyi anladım öyle basit bişey değilmiş bebek sahibi olmak o yüzden Allah cenneti annelerin ayakları altına sermiş çünkü çok meşakatli bir süreç öyle ha deyince olmuyormuş çok çok iyi anlamış oldum... Herşey nasip kısmet birşeyin olacağı varda o her şekilde olur üzüldüğüm nokta tam kavuştum derken kaybetmek...Yine de bin şükür herşeyin sahibine.. Sadece paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?