Bebeğimi kaybettim :(

Benim bi arkadasim sizin gibi hamile oldugunu ogrendikten 2 gun sonra bebegini kaybetti. Doktor demiski dusuk sevebi kan degerin. Eger bu kan degeriyle bu bebek dogsaydi bedensel engelli olurdu demis. Arkadasim simdi kan degerlerini duzeltmek icin tedavi goruyor. Bu sadece size verebilecegim bi ornekti bence sizde svebini ogrenin ve uzulmeyin her serde bi hayir vardir. Bu arada 1 senede 3 dusuk yaptim simdi oglum 2 yasinda. Sabredin ve dua edin ozellikle meryem suresi okuyun.

Sizede cok gecmis olsun. Allah sabir versin. Rabbim evlat acisi dusmana bile vermesin.

Üzülme Rabbim yeniden sağlıklı evlatlar nasip eder inş...Takdir Allah'tan sabır etmek lazım ki mükafatını alabilelim...Artık geçmişi düşünme ilerisini düşün ki yeni bebeğinin gelişi gecikmesin...Çok geçmiş olsun..

Arkadaşınıza da çok geçmiş olsun benimde düşük yapmanın nedeni kan degerimin çok düşük olması kısmet değilmiş ne yapalım hayırlısı olsun inş

Çok teşekkür ederim Allah razi olsun..

Amin amin sizede çok büyük geçmiş olsun Allah sabır versin.

Allah sabır versin sana.Bunu yaşayan biri olarak yazıyorum benim de ilk bebeğimi 13 haftalıkken yani 4. ayına girdiğim günü pıt pıt atan kalbi durdu ultrasonda hareket eden o minicik bedeni durdu.Dr bebek ölmüş dedi dünya başıma yıkııldı çok ağladım.Eşimle sarıldık ağladık kaç defa ölüm sebebi de yok.Dr 6 ay süre verdi sonra eşim istemedi.2 yıl sonra kızıma hamile kaldım onu da doğaana kadar hep kaybetme korkusu yaşadım.Kızım doğdu şimdi 5 yaşında çok şükür.Kıızıma kardeş istiyoruz şimdi 7 aydır gelmedi.
Sen de üzme kendini anne rahmi sağlıklı bebeği büyütüyor sağlıksız olanı atıyor.Engelli olup bir ömür çaresiz yavruna bakmak var.İnşaallah en yakın zamanda Rabbim sana hayırlı bir evlat verir

Canim benim okuyunca 2 sene oncesine gittim benim de ilk gebeligimde ogrendigim zaman dogum gunumdu ve cok mutli oldum fakat isini bilmeyen bi dr yuzunden kaybettim bebegimi daha 40 gunluktu. Dahada acisi aradan 1 sene gecti tekrar hamile kaldim.muhteaem bi duyguydu. Bebegim 37+3gunluktu suyumun gelmesiyle doguma aldilar. Sezeryanla dunyalar guzeli kizim oldu.Fakat bu hayata alisamadi

[Q TE="yanyana, post: 36675633, member: 599037"]Canim benim okuyunca 2 sene oncesine gittim benim de ilk gebeligimde ogrendigim zaman dogum gunumdu ve cok mutli oldum fakat isini bilmeyen bi dr yuzunden kaybettim bebegimi daha 40 gunluktu. Dahada acisi aradan 1 sene gecti tekrar hamile kaldim.muhteaem bi duyguydu. Bebegim 37+3gunluktu suyumun gelmesiyle doguma aldilar. Sezeryanla dunyalar guzeli kizim oldu.Fakat bu hayata alisamadi[/QUOTE]
Ve 1 haftalikke ucup gitti

Ve 1 haftalikke ucup gitti[/QUOTE]Allah sabır versin sana çok zor.Cennette seni karşılayacak bir meleğin olacak

Amin çok teşekkür ederim sağolun sizede çok geçmiş olsun Allah kızınızı size bağışlasın inş

Ve 1 haftalikke ucup gitti[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin ve bir daha evlat acısı yaşatmasın inş

Evli degilim bekarim fakat Okurken gözlerim doldu allah size hayirli evlatlar versin esinizle birbirinize güç verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…