bebegimi kaybettim

ELIF013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
61
8
28
İstanbul
Daha önce burada konu acmistim.9 haftalık bebeğimi kaybettim bosluktayim diye.adinida elif koyucaktim demiştim.evet bebeğim oldu.Rabbim çok şükür bana tekrar bi bebek verdi.ama ben yine kaybettim bebeğimi.doğduktan 5 ay sonra kaybettim.
Bebeğinin kalbi delikmi.kimse anlayamadi bebeğimi.bende anlayamadim.kaç tane bebek buyuttum ki nerden biliyim.yavrumun kalbi delikmis.2.ayında anladi doktor.ameliyatini oldu.ama olmadi yavrum dayanamadi.o kadar bosluktayim ki.

Daha önce burada konu acmistim.9 haftalık bebeğimi kaybettim bosluktayim diye.adinida elif koyucaktim demiştim.evet bebeğim oldu.Rabbim çok şükür bana tekrar bi bebek verdi.ama ben yine kaybettim bebeğimi.doğduktan 5 ay sonra kaybettim.
Bebeğinin kalbi delikmi.kimse anlayamadi bebeğimi.bende anlayamadim.kaç tane bebek buyuttum ki nerden biliyim.yavrumun kalbi delikmis.2.ayında anladi doktor.ameliyatini oldu.ama olmadi yavrum dayanamadi.o kadar bosluktayim ki.
Ahh canm basin sagolsun cok zor olsa gerek.Rabbim tekrar saglikli bi evlat versin.cok uzuldum....

Sagolun.çok zor yavrim orda yatiyo.ben burdayim dayanilmasi cok zor.Esim ede artik belli edemiyorum.sen iyi olursan bende iyi olurum diyor ama elimde değil.bu sefer içime atiyorum.gizli gizli agliyorum.resimlerine bak

Sagolun.çok zor yavrim orda yatiyo.ben burdayim dayanilmasi cok zor.Esim ede artik belli edemiyorum.sen iyi olursan bende iyi olurum diyor ama elimde değil.bu sefer içime atiyorum.gizli gizli agliyorum.resimlerine bak

allahım burnumun direği sızladı içim yandı :( allahım sabırınızı bol versin ne desem boş kelimeler yetmezz..hayırlısıyla rabbim size sağlıklı bebekler versin inşallahh

Amin inşallah tek istegim Rabbimden sabir.kuzum meleğim o kadar hayat doluydu ki.yaramazliklara bile baslamisti.ben yavruma doyamadim o bana doyamadi.hala gozumun önüne ona soledigim sarkilar oyunlar aklima geliyor.zaman hic geçmiyor.halbuki onunlayken aksamin nasıl olduğunu bile anlamazdim.nasıl dayanicam bilmiyorum çok zor.yeniden çocuk sahibi olmak da bilmiyorum su anda o kadar yeni ki ona halsizlik etmiş olurum.

Canım başın sağolsun Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah.

Amin inşallah tek istegim Rabbimden sabir.kuzum meleğim o kadar hayat doluydu ki.yaramazliklara bile baslamisti.ben yavruma doyamadim o bana doyamadi.hala gozumun önüne ona soledigim sarkilar oyunlar aklima geliyor.zaman hic geçmiyor.halbuki onunlayken aksamin nasıl olduğunu bile anlamazdim.nasıl dayanicam bilmiyorum çok zor.yeniden çocuk sahibi olmak da bilmiyorum su anda o kadar yeni ki ona halsizlik etmiş olurum.
Acını hafifletecek ne cümle var ne başka bişey. Rabbim eşinle sana sağlık sıhhat versin birbirinizden ayırmasın inşallah günün birinde yine tadarsın anneliği ve hiç ayrılmazsınız. Bugün cuma ve mevlid kandili mübarek gün hürmetine Rabbim acılarını hafifletsin ve gönlündekini sana hayırlı kılsın inşallah

zkelif, post: 38639124, member: 644548"]Canım başın sağolsun Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah.

Acını hafifletecek ne cümle var ne başka bişey. Rabbim eşinle sana sağlık sıhhat versin birbirinizden ayırmasın inşallah günün birinde yine tadarsın anneliği ve hiç ayrılmazsınız. Bugün cuma ve mevlid kandili mübarek gün hürmetine Rabbim acılarını hafifletsin ve gönlündekini sana hayırlı kılsın inşallah[/QUOTE]
İnsallah

Amin İnşallah sagolun.ama hic acim azalmiyor.ama bi şekilde yasiyoruz.Allah inancimiz olmasa bunlar bahsedilebilir acilar değil.yavrum kadir gecesi doğmuştu.çok sansli olucak demiştik.ama yasama sansi olmadi melegimin.o kadar özlüyorum ki.kimse artik aglamami istemiyor.yavrun rahat etmez diyorlar ama elimde değil.o kadar güzel bi yavrum vardi ki.psikolaga gitmek istiyorum ama Esim izin vermiyor.bir annenin gogsunde sut olmasi ama evladina verememesi çok kotu birsey

Ağlamak en doğal hakkın kardeşim kimse anlayamaz seni eşin bile hissedemez ki yüreğindeki yangını elbette o da üzgündür ama sen kadar değil. İmtihanın büyük kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun bol bol inşirah suresi oku gönlün ferahlasın inşallah. Şuan gerçekten çok kötü oldun 8 aylık bi kızım var benimde Allah bağışlasın. Bebekleri anasız babasız Ana babaları da evlatsız bırakmasın Rabbim. İslami anlamda yardımcı olan psikologlar var size her yönden yardımcı olabilecek yardım almanızı öneririm eşinizi ikna etmeye çalışın

Ağlamak en doğal hakkın kardeşim kimse anlayamaz seni eşin bile hissedemez ki yüreğindeki yangını elbette o da üzgündür ama sen kadar değil. İmtihanın büyük kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun bol bol inşirah suresi oku gönlün ferahlasın inşallah. Şuan gerçekten çok kötü oldun 8 aylık bi kızım var benimde Allah bağışlasın. Bebekleri anasız babasız Ana babaları da evlatsız bırakmasın Rabbim. İslami anlamda yardımcı olan psikologlar var size her yönden yardımcı olabilecek yardım almanızı öneririm eşinizi ikna etmeye çalışın
Kusura bakmayın sadece meraktan soruyorum .
Nasıl oluyor bu islami anlamda yardımcı olan psikologlar, hoca mı yoksa psikolog mu ,yada ikisi birden mi ?

allahım burnumun direği sızladı içim yandı :KK43: allahım sabırınızı bol versin ne desem boş kelimeler yetmezz..hayırlısıyla rabbim size sağlıklı bebekler versin inşallahh

Kusura bakmayın sadece meraktan soruyorum .
Nasıl oluyor bu islami anlamda yardımcı olan psikologlar, hoca mı yoksa psikolog mu ,yada ikisi birden mi ?
Hoca demek isteseydim hoca derdim ben psikolog dedim. islama ters düşmeden konuşup yardımcı olanları kastettim.

Allah yardimcin olsun canim cok zor ben dusuk yaptgimda bile kahroldum aglamaktaan seni dusunemiyorum suan amabdedigimiz gibi allah verdi allah aldi seni cennette bekleyen biri var
hep hayirlisi diyelim :(

Basin sagolsun canim.ben bile okurken agladim sen nasil aglamayasin.Allah sabir versin.cok zor cok.Allah bebeklerimizi bize bagislasin.anneleri evlat acisiyla imtihan etmesin.AMIN

Düşük E="tokyobendest: 38680742, member: 437123"]Allah yardimcin olsun canim cok zor ben dusuk yaptgimda bile kahroldum aglamaktaan seni dusunemiyorum suan amabdedigimiz gibi allah verdi allah aldi seni cennette bekleyen biri var
hep hayirlisi diyelim :KK43:[/QUOTE]
Dusuk acisini bende yasadim.o zamanda insantabi

E="tokyoo, post: 38680742, member: 437123"]Allah yardimcin olsun canim cok zor ben dusuk yaptgimda bile kahroldum aglamaktaan seni dusunemiyorum suan amabdedigimiz gibi allah verdi allah aldi seni cennette bekleyen biri var
hep hayirlisi diyelim :KK43:[/QUOTE]
Dusuk Yaptigindada cok uzuluyosun.kucagina alamasanda evladin sonucta.bende ilk bebegimi dusuk yaptim.bu melegim 2.ydi.ama buyutupte kaybetmek daha kotu bisey.kabullenmesi cok zor

Back
X