Bebeğimi kaybettim. .

denizkizi35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
626
427
88
35
Sorunlu bir hamilelik yaşıyordum bilenler biliyor , bugün bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olacağım. . Şuan çok Üzgünüm elimden hiç birşey gelmiyor, bu acıya nasıl dayanacagim bilmiyorum. Bebeğim le konuştum dertlestim besigini hazırladım. Dayanamiyorum.

Cok uzuldum..Tarifsiz bir acidir.Allah saglikla kucaginiza alabileceginiz yebi bir bebek lutfetsin en yakin zamanda.. Kac haftalikti bebeginiz?

Çok geçmiş olsun çok zor bir durum Allah yardımcın olsun bol bol dua et Rabbim yeniden hayirlisiyla nasip eder inşallah.

Umarım en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Çok örnekleri var bu şekilde üzüntü yaşayıp sağlıkla kucağına alan. Allah sabrını versin inşallah. Doğsaydı da problem sonradan çıksaydı daha çok üzülürdünüz. Teselli edin kendinizi ne olur

Geçmiş olsun allah bu daha yasatmasin inş sizi çok iyi anlıyorum yaşamış biri olarak

Ben de hep bu korkuyu yasiyorum.
Ama her iste bir hayir vardir, demek gerekir.

Basiniz sag olsun.
Daha saglikli, sorunsuz bir gebelik gecirirsiniz insallah en yakin zamanda.
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

Çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Çok zor. Bol bol dua et. Bebeğini geri getirmese de içini ferahlatır.

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin arkadaşım.
Üzülme demek mümkün değil. Rabbim İnşallah kucağını doldursun.

Canim cok iyi anliyorum seni bnmde ilk gebeligim ayni seninki gibi oldu kurtajla aldilar ... ama ondan hemen sonra tekrar hamile kaldim simdi 7 yasinda kizim ... sende yasarsin insaallah ..

Geçmiş olsun arkadaşım acını çok iyi anlıyorum bende 14 ocakda kürtaj oldum .

İnş bir dahaki hamileligimiz sağlıklı geçer hakkımızda hayırlısı buymuş.

İlk zamanlar kötü oluyorsunda sonralarda acın biraz hafifliyor.

Üzülme demiyecegim üzülmemek elde değil..

Başınız sağolsun.Her şerde bir hayır vardır.
Umarım sağlıklı bir evladiniz olur en kısa zamanda

Sorunlu bir hamilelik yaşıyordum bilenler biliyor , bugün bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olacağım. . Şuan çok Üzgünüm elimden hiç birşey gelmiyor, bu acıya nasıl dayanacagim bilmiyorum. Bebeğim le konuştum dertlestim besigini hazırladım. Dayanamiyorum.
Kac haftalikti,gecmis olsun benimde 21 haftalikti,geciyor zamanla hafifliyo icinin yangini cnm:((

çok geçmiş olsun .. benim de kuzenimin bu şekilde bebeğini aldılar fakat daha sonra yine hamile kaldı ve sağlıkla kucaklarına aldılar.. her şey bir düzen içerisinde ve bazen elimizden bir şey gelmiyorsa o duruma sabretmek gerekiyor.. kendinizi üzmeyin bu dünyada yiyecek ekmeği , nasibi olan duruyor ..size ileride çok güzel kapılar açılacaktır bu sıkıntılardan sonra..

Back
X