Bebeğimi kaybettim. .

çok geçmiş olsun çok üzüldüm...benim yakın bir arkadaşımın da aynı durum başına geldi...daha sonradan tekrar hamile kaldı hiçbir sorun yaşamadan bebeğini kucağına aldı.

ne denir bilmiorum ama en azından 10 haftalıkmış yani daha kıpırtısını hıssetmeden olmuş Rabbim daha çok uzulmene razı gelmemiş sabır diliorum bol bebek bide...

çok üzüldüm. başınız sağ olsun.

umarım anlayışlı kişilerin yanında istediğin yoğunlukta acını yaşayıp hayata daha sıkı bağlanırsın.

canim cok geçmiş olsun. allahim sabrini verir insallah. insan dayaniyor alisiyor, agliyor agliyor, uykusuz ac kaliyor ama toparlaniyor zorundayiz çünkü elden bisey gelmiyor. doktorum soyle bir cümle kurmustu bebek büyük ihtimalle sagliksizdi dooganin kendini temizlemesi demisti. ben de tüp bebek tefavisiyle hamile kalmistim 8 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum simdi ikinci tedaviye baslayacagim aradan sadece 4 ay gecti.

bende 31 haftalık bebegimi kaybettim 6 ay oldu.. ağlayamiyorum artık eskisi gibi... bakıyorum.. oğlum melek oldu beni öteki dünyada bekliyo diyorum.. çok şükür orda şefaatçimiz olcak diyorum. hep aklıma geliyor. yeniden hamile kalmak istiyorum fakat korkuyorum.. kilo vermem lazim ondan sora kalmaya çalışıcam. çok zor biliyorum o aciyi biliyorum.. Rabbim hayırlısıyla kucagimiza almaya nasip etsin inş..

Bende 24 haftalık bebeğimi kaybettim.Zor bir süreç Allah yardımcınız olsun acı geçiyomu derseniz geçmiyo sürekli sizinle hel bide mezarına falan gidince daha kötü oluyorsun.Ama zaman geçtikçe biraz daha acın azalıyor benim 1,5 yıl oldu şimdi daha iyiyim.Herşeyin ilacı zaman bunu unutmayın... Benim bir avantajım bir oğlum var şu anda 12 yaşında kızımın ömrünü Allah ona versin diye dua ediyorum.İnşallah sizinde yakında bu acınızı unutturacak bir evlat verir Rabbim...

Rabbim sabır versin . meleginiz sizi bekliyor inşallah.

Çok geçmiş olsun. Acınızı anlayabiliyorum. Benimde 24 haftalıktı bebeğim.
Allah en kısa sürede sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.

Herkese çok tşk ederim.
Malesef bugün melegimden ayrıldım. Canımdan van gitti.. içim yandı ama yapacak biseyim yoktu . Allahıma dua edip tevekkül etmekten başka çarem yok. Meleğim şimdi cennettedir, umudum cennetten.

Çok üzüldüm kuzum. .
Geçmiş olsun. .
Allahım yine nasip etsin inşallah. .
Kimseyi evlatsız bırakmasın : (
Kıyamam ya : ((

Cok uzuldum cok allahım sabır versin canım ah ah rabbim sen yardım et

Çok geçmiş olsun en azından gebe kalabiliyorsun böyle düşün bu gittiyse de bundada bir hayır vardır sağlıklı ve sıhhatli bir melek sıradadır belki azcık sabır çokkk geçmiş olsun.

Sorunlu bir hamilelik yaşıyordum bilenler biliyor , bugün bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim yarın kürtaj olacağım. . Şuan çok Üzgünüm elimden hiç birşey gelmiyor, bu acıya nasıl dayanacagim bilmiyorum. Bebeğim le konuştum dertlestim besigini hazırladım. Dayanamiyorum.

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim nasıl bir acıdır tahmin bile edemiyorum ama sabret derim inşallah daha güzel günler seni bekliyor . Birde hz musa ile hz hızır kıssasını bi okumanı tavsiye ederim

Back
X