- 12 Ekim 2016
- 624
- 1.039
- 28
- 41
- Konu Sahibi hopeless1988
Basınız sağolsun, Rabbim hayırlısını versin hakkınızda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle başınız çok sağolsun. bence acıları bir süre bedeninizde kabul edin. acıya kaçarak çözüm bulunmuyor, ilk önce bunu kabul edip sindirdikten sonra bence normal yollardan hamile kaldıysanız tekrar herşeye devam edebilirsiniz. kızınız melek oldu ama eşiniz yanınızda ve tekrar yeniden başlamamak için bir sebep yok. tüp bebek sonucunda illa genetik bozukluk olmayacak diye bir şey yok ama snaırım ben yanlış anlamışımdır.
H hopeless1988 dun gece okudum konunu gercekten cok uzuldum. oncelikle sunu belirteyim tup bebek annesiyim ondab sonra bazi seyler aciklayayim.
genetik sonucunuz cikmadan tedaviye baslama ancak daha onceki mesajlarinda okudum ben genetiginizde herhangi bir sorun cikacagini sanmiyorum. muhtemelen tesaduftu (dr degilim sadece icimdekini yaziyorum. ) sonra tedavi surecini anlatmama izin ver;
regl dongun basladiginda ikinci ve ya ucuncu gun tedaviye baslarsin 15 ila 18 gun drlarin sana, yumurta sayina uygun dozda ilac markasi ve dozajiyla baslarsin. gobeginden igneler vuracaksin. sonraki surecte yumurta toplama. yumurta toplamadan belli bir saat once ki genelde 36 saat once falan kullandigin ignelere ek bir ya da birkac igne daha vurursun. sonra hafif sedasyon dedikleri agir uyku halinde yumurtalarin toplanir.
toplanan yumurtalar esinin spermi ile ogun dollenir. ertesi gun sana kac yumurtanin dollendigi haber verilir.
genetik testler icin genelde 5. gunu beklerler ama ucuncu gun embriyosuna da yapilabilir onu surec belirler. Saglikli olan embriyolar cok buyuk ihtimal dondurularak ~genelde bu islemde ayni ay transfer yapmiyorlar ama druna da bagli~ birdahaki ay transferin gerceklesir. adet dongunun 17. gunu falan yapilir tarnsfer 10 12 gun sonrada kan testi sonrasi normal gebelik.
ben pgt yaptirmadim ama arastirmistim. oncelikle sunu bilmen lazim pgt sonucu sadece o ay icin gecerlidir. yani atiyorum onumuzdeki ay olusan embriyolarin hepsi sagliksiz cikarsa birdahaki ay hepsi Saglikli cikabilir.Allahim.saglikla Hayirla evlatlanasip.etsin.
ama lutfen iyi bir dr iyi bir lab. ve embriyolog ekibi sec. sadece iyi dr la sonuc.alinamiyor. ekip ve iyi bir merkez cok onemli.
Bende beklemek istemiyorum aslında ama sezeryanim henüz 3 aylık oyuzden nisana kadar bekleyip sonra araştırmalarım sonucunda merkezlerle görüşüp tedaviye başlamak istiyorum.basınız sag olsun cok uzuldum. genetik test sonucuna göre vucudun da toparlandıktan sonra tüp bebek yontemine basvurabilirsin bence, aradaki sure uzadıkca senin de psikolojin sureye orantılı olarak daha cok bozulur gibi geliyor bana. o yuzden yeni bir bebek dusunmek bana mantıklı geldi.
iyi akşamlar bayanlar. size içimi dökmeye akıl almaya öyle ihtiyacım var ki. doğum yaptım sorunsuz bi hamilelik geçirdiğim için doktorumda herşey yolunda dediği için çok heyecanla ve umutla doğuma gittim. ama malesef bebeğim kalp hastası doğdu şok oldum.tanısı bile konamadı kalp sorunu ameliyat ve anjio ya rahmen geçmedi.genetik test yapılmış ve di george senromu denen bir kromozomal bozukluktan dolayı böle oldugu teşhisi kondu.tedavisi yokmuş. iyice kötüye gittik.72 günlükkende kaybettik. yıkıldım şimdi evde odası onun için yaptığım hazırlıklar üstüme üstüme geliyor. bizede genetik test yapıldı.sonuç bekliyoruz. ama bebeğimin sonucundan sonra görüstüğümüz genetik uzmanı tüp bebek önerdi. şimdi kafam çok karısık tekrar aynı seyleri yaşamaktan çok korkuyorum. ama kızımın yokluğunada katlanamıyorum belki bir bebeğim daha olursa umut olucak. yasama sevincim tekrar gelir belki yaralarımızı sararız diyorum. bana akıl verin bildiğiniz duydugunuz böle hastalıktan tüp bebek yapanınız tanıdıgınız varmı?
ben mehmet erdemin hastasiyim nova art tup bebek Merkezi ankarada tedavi oldum ama dedigim gibi ben pgt yaptirmadim ama ekibinin iyi oldugunu biliyorum yine de siz kendiniz de arastirin. izmir de hep irenbeyi duyuyorum. Ahmet ve Mehmet Erdem i bir arastirin sorusturun ikisi de iyi drlardir.Cok tesekkur ederim zorlu bir surec beni bekliyor.Sizin tavsiye edeceğiniz doktor ekip merkez varmı ben izmirde yaşıyorum tabi önce burda biraz görüşcem ama ekonomik olarak birkaç sefer deneyemeye bilirim oyuzden en iisini bulup birkez deneyebilicem sanırım.oyuzden il önemli deil Size nekadar a mal oldu tedavi toplamı?
ben mehmet erdemin hastasiyim nova art tup bebek Merkezi ankarada tedavi oldum ama dedigim gibi ben pgt yaptirmadim ama ekibinin iyi oldugunu biliyorum yine de siz kendiniz de arastirin. izmir de hep irenbeyi duyuyorum. Ahmet ve Mehmet Erdem i bir arastirin sorusturun ikisi de iyi drlardir.
zorlugu fiziksel.degil ruhsal daha cok. tavsiyem mumkun oldugunca az insan bilsin. az insana aciklama yapin. insan bazen herkese anlatmak istiyor yapmayin. size destek olacak insanlarla birlikte olun bos konusanlari uzak tutun. Rabbim yardimciniz olsun. herhangi bir sorununuz olursa seve seve cevaplarum.
ben size maliyeti yazmayi unutmusum 3 tedavi ortalama 30000 tl tuttuçok teşekkür ederim. yarın test sonucumu alcam onla genetik uzmanı ile görüşcem ona göre kadın doğumcu bulup bir görünmek istiyorum bilgileriniz için çok sağolun.