Bebeğimi kıskanıyorum

Mnkgkls

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
20
-34
1
Kızlar linçlemeyin beni ilk kez anne oldum 2 aylık bebeğim var kayınvalidemden kıskanıyorum kendi çocuklarına zamanında yeterli ilgiyi gösterememiş pişman olduğunu söylüyor.. Şimdi benim çocuğumla kendine yeni bi şans tanınmış gibi görüp kendi çocuğu gibi sahipleniyor annecim diye hitap ediyor çocuğum benim kucağımda sakince durduğunda hemen almak istiyor eşimin yanında şov yapıyo resmen ona en iyi ben bakarım tavrı var zeka kartları aldım bebeğime aman ne anlar el kadar bebrk diyo internetten Bişeyler araştırıp geliyo en iyi ben biliyorum havasına giriyo çocuk acıktığında sadece emzir diye veriyo bana altlı üstlü oturuyoruz yardıma ihtiyacım olduğunda çağırıyorum onun haricinde gelmesin istiyorum ama yine geliyo ben napıcsm

Kızlar linçlemeyin beni ilk kez anne oldum 2 aylık bebeğim var kayınvalidemden kıskanıyorum kendi çocuklarına zamanında yeterli ilgiyi gösterememiş pişman olduğunu söylüyor.. Şimdi benim çocuğumla kendine yeni bi şans tanınmış gibi görüp kendi çocuğu gibi sahipleniyor annecim diye hitap ediyor çocuğum benim kucağımda sakince durduğunda hemen almak istiyor eşimin yanında şov yapıyo resmen ona en iyi ben bakarım tavrı var zeka kartları aldım bebeğime aman ne anlar ek kadar bebrk diyo internetten Bişeyler araştırıp geliyo en iyi ben biliyorum havasına giriyo çocuk acıktığında sadece emzir diye veriyo bana altlı üstlü oturuyoruz yardıma ihtiyacım olduğunda çağırıyorum onun haricinde gelmesin istiyorum ama yine geliyo ben napıcsm
Baştan sınır çiz 🤷‍♀️

Kızlar linçlemeyin beni ilk kez anne oldum 2 aylık bebeğim var kayınvalidemden kıskanıyorum kendi çocuklarına zamanında yeterli ilgiyi gösterememiş pişman olduğunu söylüyor.. Şimdi benim çocuğumla kendine yeni bi şans tanınmış gibi görüp kendi çocuğu gibi sahipleniyor annecim diye hitap ediyor çocuğum benim kucağımda sakince durduğunda hemen almak istiyor eşimin yanında şov yapıyo resmen ona en iyi ben bakarım tavrı var zeka kartları aldım bebeğime aman ne anlar el kadar bebrk diyo internetten Bişeyler araştırıp geliyo en iyi ben biliyorum havasına giriyo çocuk acıktığında sadece emzir diye veriyo bana altlı üstlü oturuyoruz yardıma ihtiyacım olduğunda çağırıyorum onun haricinde gelmesin istiyorum ama yine geliyo ben napıcsm
Valla canim kaynana cok yuz verme konus onunla acik acik soyle ama en onemlisi esinle konusmak belki kaynanan laftan anlamaya bilir ama esin bu durumu duzelte bilir annecim nedir ya herkes yerini bilmeli

Bebegimin annesi benim de herseyi sen bilemezsin de bebegimin beni sütüme ihtiyacı olduğu kadar kokumada ihtiyacı var de verme kendin ilgilen çünkü bu günler geri gelmiyor kayinvalinde kendi çocuklarına yapamamış sizi anlaması lazım

Kaynananıza söyleyin çok istiyorsa doğursun bi tane, kimsenin çocuğuna el uzatmasın 🥸

Sizin hatanız sınır koymamanız. Yardım isteyince çağır, istemeyince gelmesin olmaz. Mümkün olduğunca tek bakacaksınız yoksa ne yazık ki herşeyi kendine hak görür.
Ne demek kucağınızdan alıyor? Doktor ten teması anne sütünü arttırmak için önemli dedi demiyor musunuz?

Çok haklısınız. Nasıl dile getiriyosunuz nasıl ifade ediyosunuz bu durumu bende yapayım

Maalesef bizim toplumumuzda var bu, yardım edince kendilerinde bazı şeyleri hak olarak görüyorlar. Bende sırf bunu yaşamamak için sezeryanlı olmama rağmen 17 günlükten beri tek başıma bakıyorum oğluma şimdi 9 aylık oldu. Şubatta işe başlayacağım artık bakıcı bakacak. Çok yıpratıcı ve yorucu bir süreç oldu benim için saatlerce aç kaldığım günler bile oldu ama bol bol keyfini çıkardım oğlumun. Siz böyle yapın demiyorum tabii siz en iyisini bilirsiniz ama sizi anlıyorum yadırgamıyorum :(

Herkes doğurduğuna baksın de ;))
Ben ihtiyacım olduğunda sana söylerim böyle yorma kendini diyebilirsin.
Hiç sevmem yeni doğum yapmışken evde fazladan insan olmasını özellikle bebekler uyku olayında hassas evde gereksiz gürültü olunca tedirgin oluyordum.
Allah sabır versin;) söyle kırmadan çok kasarsa kır ;)

Back
X