Baştan sınır çizKızlar linçlemeyin beni ilk kez anne oldum 2 aylık bebeğim var kayınvalidemden kıskanıyorum kendi çocuklarına zamanında yeterli ilgiyi gösterememiş pişman olduğunu söylüyor.. Şimdi benim çocuğumla kendine yeni bi şans tanınmış gibi görüp kendi çocuğu gibi sahipleniyor annecim diye hitap ediyor çocuğum benim kucağımda sakince durduğunda hemen almak istiyor eşimin yanında şov yapıyo resmen ona en iyi ben bakarım tavrı var zeka kartları aldım bebeğime aman ne anlar ek kadar bebrk diyo internetten Bişeyler araştırıp geliyo en iyi ben biliyorum havasına giriyo çocuk acıktığında sadece emzir diye veriyo bana altlı üstlü oturuyoruz yardıma ihtiyacım olduğunda çağırıyorum onun haricinde gelmesin istiyorum ama yine geliyo ben napıcsm
Valla canim kaynana cok yuz verme konus onunla acik acik soyle ama en onemlisi esinle konusmak belki kaynanan laftan anlamaya bilir ama esin bu durumu duzelte bilir annecim nedir ya herkes yerini bilmeliKızlar linçlemeyin beni ilk kez anne oldum 2 aylık bebeğim var kayınvalidemden kıskanıyorum kendi çocuklarına zamanında yeterli ilgiyi gösterememiş pişman olduğunu söylüyor.. Şimdi benim çocuğumla kendine yeni bi şans tanınmış gibi görüp kendi çocuğu gibi sahipleniyor annecim diye hitap ediyor çocuğum benim kucağımda sakince durduğunda hemen almak istiyor eşimin yanında şov yapıyo resmen ona en iyi ben bakarım tavrı var zeka kartları aldım bebeğime aman ne anlar el kadar bebrk diyo internetten Bişeyler araştırıp geliyo en iyi ben biliyorum havasına giriyo çocuk acıktığında sadece emzir diye veriyo bana altlı üstlü oturuyoruz yardıma ihtiyacım olduğunda çağırıyorum onun haricinde gelmesin istiyorum ama yine geliyo ben napıcsm
Bebegimin annesi benim de herseyi sen bilemezsin de bebegimin beni sütüme ihtiyacı olduğu kadar kokumada ihtiyacı var de verme kendin ilgilen çünkü bu günler geri gelmiyor kayinvalinde kendi çocuklarına yapamamış sizi anlaması lazımKızlar linçlemeyin beni ilk kez anne oldum 2 aylık bebeğim var kayınvalidemden kıskanıyorum kendi çocuklarına zamanında yeterli ilgiyi gösterememiş pişman olduğunu söylüyor.. Şimdi benim çocuğumla kendine yeni bi şans tanınmış gibi görüp kendi çocuğu gibi sahipleniyor annecim diye hitap ediyor çocuğum benim kucağımda sakince durduğunda hemen almak istiyor eşimin yanında şov yapıyo resmen ona en iyi ben bakarım tavrı var zeka kartları aldım bebeğime aman ne anlar el kadar bebrk diyo internetten Bişeyler araştırıp geliyo en iyi ben biliyorum havasına giriyo çocuk acıktığında sadece emzir diye veriyo bana altlı üstlü oturuyoruz yardıma ihtiyacım olduğunda çağırıyorum onun haricinde gelmesin istiyorum ama yine geliyo ben napıcsm
Çok tatlısın arkadaşım.nefret ediyorum her şeyi kendinde hak gören insanlardan…
Kaynananıza söyleyin çok istiyorsa doğursun bi tane, kimsenin çocuğuna el uzatmasınKızlar linçlemeyin beni ilk kez anne oldum 2 aylık bebeğim var kayınvalidemden kıskanıyorum kendi çocuklarına zamanında yeterli ilgiyi gösterememiş pişman olduğunu söylüyor.. Şimdi benim çocuğumla kendine yeni bi şans tanınmış gibi görüp kendi çocuğu gibi sahipleniyor annecim diye hitap ediyor çocuğum benim kucağımda sakince durduğunda hemen almak istiyor eşimin yanında şov yapıyo resmen ona en iyi ben bakarım tavrı var zeka kartları aldım bebeğime aman ne anlar el kadar bebrk diyo internetten Bişeyler araştırıp geliyo en iyi ben biliyorum havasına giriyo çocuk acıktığında sadece emzir diye veriyo bana altlı üstlü oturuyoruz yardıma ihtiyacım olduğunda çağırıyorum onun haricinde gelmesin istiyorum ama yine geliyo ben napıcsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?