bebeğimi kürtaj ile alacaklar..............çok kötüyüm çokkkkk

dorukcum uzulme pozıtıf ol var edende rabbım yok edende sıgınacagın rabbım olsun ınsallah kardesım bebegın gelısır dualarımız senınle rabbım yuzunu guldursun

inşalla bebeni sağsalimm kucağını alırsın kürtaj falanda olmasın inşallahh bekleyelim demişler belki vardır bir ümitt

canım ne yazacağımı bilemedin canım benim çok dua edicem inşallah rabbim bir mucizesinide sana göstersin canım benim sende üzülmeki bebişin seni bırakmasın

canım üzme kendini allah büyüktür sen inançlı ol yeter umudunu yitirme inşallah bebeğin hep seninle olur allah yardımcın olsun canım

hepinizin desteği için teşekkür ederim... onun varlığına öle alışmıştımki her uyandığımda herşey rüya gibi gelio ama aklım başıma geldiğinde ağlamaya başlıyorum unutmak şçin uyuyorum zorla..ama olmuyo işte unutamıyorum rüyamda bile....rabbim hiçbirinize yaşatamsın bunu... bilmiyorum bidaha tedaviye devem edbilecekmiyim manevi yıkışım çok ağır oldu be...... zaten maddi olarakta gücüm yok. allahım yar yar ve yardımcınız olsun.. benim için buraya kadaramış demkki....

dorukkcum senınle tarıhlerımız aynı transfer benım drumun hesabına gore 6+4gunluk hamıleyım bende duyamadım kalp atısını pztsyı beklıom uzme kendını

o acıyı bugun bende yaşadım bebeğm gelişememiş ve kurtaj yapmalıyız dedi doktor adetım 8 gun geçtı kan testım hala 86.81 bana bır hafta bekle ama fazla umıtlenme % 99 demış eşime sanırım senı en iyi ben anlarım benıde senağlamasenağlamasenağlama

doruk canım gözlerime inanamadım ya okuyunca canım ya ne diyecegimi bilemiyorum inan cok sasırdım allahtan umut kesilmez tatlım bi bekle gün dogmadan neler dogar sen kendini bırakma güçlü ol allahım hayırlısındna bir mucize yaratır merak etme sen tevekkül et mevlam nelere kadir canım ya cok cok üzüldüm arkadasım yaa

doruk canım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca Allah yardımcın olsun ve kimsenin başına vermesin.Ama senin içinde herşey bitmiş demek değil sakin ol ve bol bol dua et canım.Rabbimin alması kadar vermesi de kolay isterse anında capcanlı bebek haline getirir bebeğini ben umutluyum canım duayla olmayacak şey yok bol bol dua et adak falan ada bence.Bende senin için çok dua edicem rabbim yardımcın olsun ve bebeğini sana bağışlasın inş.

canım benim çok zor bi durum.ben hiç hamile kalmadım ama anlayabiliyorum seni. Rabbim büyük. inşallah mucizesini gösterirde bebişin seninle kalır. dularımız seninle.

canım yaa.....rabbım sabır versın benımde bırı sekız haftalık ve daha sonra 24 haftalık kayıplarım var.........gerçekten yaşamayan anlamaz...........ama elden ne gelır...........yuce rabbımız bılır demekten başka...........kendını yıpratma............bak hamıle kalmanda guzel.........inş yenıden kalırsın ve hatta inş tedavıye bıle gerek kalmaz rabbım tum annelere anne adaylaına ve olacaklara yardım etsın bu acılar zor............sevabını katkat versın rabbım canım.............toparlan en kısa zamanda............dua ile........

canım cok üzüldümmm insallah allahım bebeğini sana bağıslar çıkmadık candan ümit kesilmez ve rabbim isterse bebeğine bişey olmaz su an yapabilecegin tek sey bol bol dua etmen ve kendini bırakma canımm allah yardımcın olsunn

canım yazını okuyunca birden geçmişe döndüm 12 senelik evliyim ve daha yeni anne adayıyım canım birkez dört senelikken hamile kaldım aynen bebek gelişmedi denildi kürtajla alındı bende senin gibi yıkıldım günlerce ağla bağır halbuki takmasaydım kafama senelerce daha çabuk anne olabilecektim daha sonra 8 senelik evliyken hamile kaldım veee yine aynı şekilde 11 sene boyunca kafayı bozdum yani bu arada tedaviler devam ediyor 3 aşılama ve 2 tüp bebek negatifler ben yine ağlıyorum ve içtiğim psikolojik ilaçlar ve 11 senede 2. tüp bebek negatif olunca herşeyi bıraktım dedim olmuyorsa olmuyorartık spora yazıldım 4 ay boyunca hergün spora gidiyordum ve aklıma bebeği pek getirmiyordum mutluydum artık yani bebeksizde yaşanır diyotrdum seneler sonra ve tüp bebekten 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım kızımı bekliyorum 3 ayımız kaldı artık allahın izni ile bu kadar uzun tutmamın nedeni moral moral olduğunu sana anlatmakdı ama yaşadığım için ne desek boş şu an sana ama şunu bilki ne kadar az stres yaparsan ve bol dua edersen bebeğine adım adım yaklaşacaksın canım en yakın zamanda benim mucizemin öyküsüde böyle canım

doruk Allah yardımcınız olsun ne diim yeniden neden başlamam diosun ki bunu veren Allah yine verir di mi nolur üzülme yaaaaaaaaa

hakkında hayırlı olsun değerli arkadaşım inan ki bende yazılarını takip ediyordum.nasip hepimiz aynı duyguları yaşadık ALLAH yar ve yardımcımız olsun....

Rabiim Sana Bağışlasın Bebeğini Dualarımdasın Canım :1hug:

canim benim cok uzuldum cok zor bir sey gercekten insallah dedigin mucize seninle olur allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…