Bebegimi memeden kestim 3 gündür sinir krizi geçiriyor ne zaman duzelir

uguurbocegii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
806
324
103
29
Memeye çok düşkün emerek uyuyan bir bebekti 19 aylık geceleri emmediği için uykuya dalamiyor saatlerce ağlayıp kriz geçiriyor uyuyamıyor ayakta sallamaya alışkın değil onuda yaptırmıyor ne yapacağımı şaşırdım sesi kısılana kadar ağlıyor bir akıl verin

Muhtemelen yarin en gec 7. Gune tamamen bitmis olur hic endiselenme

Çocuktan çocuğa değişiyor malesef siz sakın vermeyin alışacaktır bir iki güne. Dikkatini dağıtın balkona çıkıp ay yıldız falan gösterin gece şimdi uyumamız gerek diyin mutlaka alışacak alışmayan bebek yok. Birde ben öncesinde anlatmıştım artık memesiz uyuyacağız meme uf olmuş diye aklında kalmıştı.

Muhtemelen yarin en gec 7. Gune tamamen bitmis olur hic endiselenme
Meme istemiyo artık gündüz iyi ama gece uykuya dalamadığı için böyle mesela gece sabaha kadar uyuyamadı sabah 5 te uyumuştu 8 de tekrar uyandı 8den beri ağlıyor yine uyuyamıyorum sakinleşmiyor ayağımda sallayınca da sevmiyo iniyo geri. Önceden gece uyanıp emerdi 5 6 kere onun alışkanlığı var

1 saat kriz geçiriyor en son yorulunca belki dikkatini zar zor dağıtabiliyorum. Eskiden emerek uyurdu şimdi uykuya dalamıyo siz bunu nasıl çözdünüz

1 saat kriz geçiriyor en son yorulunca belki dikkatini zar zor dağıtabiliyorum. Eskiden emerek uyurdu şimdi uykuya dalamıyo siz bunu nasıl çözdünüz
Benim kızımda 19 aylıktı bıraktığımda. normalde 9.30 gibi uyur o akşam 23.30 du sanırım evin içinde kucağımda gezdirip pış pış yaparak uyudu artık dayanamadı uykuya. Gece 1 kere uyandı onda da ağladı video açtım dikkati dağıldı 1 saat sonra yine pış pışla uyudu. Her bebek farklı ama bu aşamada başka bir şeye alıştırmayın. Yatağına yatarak pış pış yaparak uyumayı öğrensin.

Sarılarak uyutmayı deneyin bakalım. Tabi hafiften sallanın. Hafif de ninni mırıldanın. Benim de ilk bebeğim öyle emerek uyurdu ben böyle devam ettim sonra. 2.de daha fena durumdayız ama bakalım onu nasıl yapıcaz ilerde.

Gecici bir surec , uyumamasi cok normal biranda alisacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…