bebegimi memeden nasıl kesebilirim biboronu hic almıyor yardim edin anneler

sam20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
99
16
3
Bebegim kilo kaybediyor 3kez Dr beni uyariyor memeden kes diye.

Son düzenleme:
Canim kac aylik kac kilo ? Acaba devam sutunu mu begenmiyor biberonu mu reddediyor?

Biboronu reddediyor ..ayda200gr.civari aliyor dr bunun dahada dusebilecegini söyle di 9 aylik bu arada geceleri hep uyanigiz

Canim aktarlarda sabır taşı satılıyor memeden kesmede kesin çözüm biberon içinde anne memesi gibi olan biberon uçları var onu dene onu almayan bebek yoktur

Ilk defa duydum nedir sabir taşı nasıl kullanacaz...yazarsaniz sevinirim:) bulundugum yerde aktar yok getirtmeye çalışırım.her çeşit biboronu aldim sadece su içiyor biboronda

İlk önce kaşıkla ver sonra biberona geç canım annem öyle dedi

Ac kalinca oyle bir alir ki. Kararli olman lazım nuk marka biberon denedin mi, biz öyle yaptik kaucuk uclu olan ona alisinca istedigin biberona gecersin. Zaten uyumuyormus bir iki gün direnir sonra alir

Nuk marka aldim fakat kavcuk dgl turk markasi var wee onu aldi su iciyot ondan

Aktarlarda sabır taşı satılıyor. Kaaynatıp göğsüne sürüyosun. Arkadaşım bu şekilde bıraktırdı. Bende oğlum ıssırdığında gidip salça sürdüm kan aktı bak dedim bende bu şekilde bıraktırdım.

Yanıt icin tesekkur ederim ...doktorda tiksinmesse asla birakmaz demişti bi kere tatli biber salcasiyla denedim ama başarılı olamadım gece uyandiginda cok agladi birde göğüs lerimin agrisina dayanamadim ben ..o göğüs pompası ni kullanmaktada başarılı degilim ...kilo kaybetmese emzicem gitsin ama kilo kaybediyor birde küçük bi operasyon gecirmem gerekitor kolumla ilgili memeden kesmeden yapamam dedi dr.sabir ediyorum agriya katlanı yorum ne kadar dayanirim bilmiyorum.

Bir kac gun sıkıntı olur zaten ozellikle gece aglayacaktir ama ac kalinca mecbur alir

Ilk defa duydum nedir sabir taşı nasıl kullanacaz...yazarsaniz sevinirim:) bulundugum yerde aktar yok getirtmeye çalışırım.her çeşit biboronu aldim sadece su içiyor biboronda[/Q
Ilk defa duydum nedir sabir taşı nasıl kullanacaz...yazarsaniz sevinirim:) bulundugum yerde aktar yok getirtmeye çalışırım.her çeşit biboronu aldim sadece su içiyor biboronda

Yaa tam bilmiyorum. Sanırım sabır taşını alıyosun kaynatıyosun sonra soguyunca su göğsüne sürüyosun. Dur arkadaşıma yazıyım cevap gelince tekrar yazarım sana

Denicem bakalım inşallah başarılı olurum.goguste biriken süt te anneye cok sikinti veriyor inatçı bebeğim biborondanda icseydi bu zorluklari yasamicaktim dogumdan hemen sonra bebegi alistirmak lzm biborona aslında

Denicem bakalım inşallah başarılı olurum.goguste biriken süt te anneye cok sikinti veriyor inatçı bebeğim biborondanda icseydi bu zorluklari yasamicaktim dogumdan hemen sonra bebegi alistirmak lzm biborona aslında
Yok canım biberona alışan cocukta annenin memesini istemiyor. Biberonda hemen agzına geliyo ya biberon daha çok işine geliyor. Benim oğlum da alışmıştı. Gerı memeye yönlendirene kadar epey bi uğraşmıştım.

Calismalara basladim gündüz 2 ye düşurdum emzirmeyi yarinda artik gece arabada sallayarak uyutmayi denicem basarabilirsem emerek uyutmicm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…